Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Bende geldim. Karnımda açıktı. Canımda sahanda yumurta çekti. Yahu rejimdeyim siz ne yaptınız böyle. Sende hoşgeldin birkumtanesi... görme görme sende benim gibi o resimleri.. Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 merhaba arkadaslar.. ben bugün pek yapamadım kahvaltı.. canım bişey istemedi.. kum tanesi sahanda yumurtadan bişey olmaz yahu.. afiyetle ye bence Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gördüm bir kere Radya.... :stuart Gün.dem bişey olmaz demi....öyle diye diye 100 kg olacağım vallahi... amannnnn olsun ya şişti balık yan gider. Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 can boğazdan gelir demişler ye gitsin Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 yedim yedim ..... Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 söylemeden edemeyeceğim.. avatarın harika.. ayakkabı delisi olarak o kırmızı ayakkabılara bayıldım Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Aramızda kalsın. hiç kırmızı topuklu ayakkabım olmadı...ama çok hoş değilmi... Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Başlığı görünce hemen aleni aleni daldım Çok güzel başlık olmuş gun.dem .. iletileri okuyunca canım sahanda yumurta çekti ,zaten açtım daldım mutfağa kırarsın 2 yumurta afiyetle yersim..ohh be doydum.. siteye aç girmeye gelmiyor her bir yerine iştah açıcı görüntüler .. çikolatamı ararsın kek pastamı.. lokantalarda cabası aleni lokantasından şekersiz bir kahve içeyim artık..servisi seth mi yapıyor? aleni bir kahvede içeyim gideyim Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Şekersizler iki oldu....Belki sevgili Aries birde bu keyfimize fotoğraf ekler...selam Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 bende kahve alabilirmiyim nasıl içtiğimi biliyosunuz kim yapacak Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 sesimizi duyan yok mu ? huhuuuuuuu kimse yok mu? haydiiii. burada kimse yok. Aries, sen bize kahve yaparsın değil mi? Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 kahveleriniz geldi afiyet olsun.. Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 ellerine sağlık.... ohhhh mis gibi de koktular... Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Buradayım..mutfakta kahve yapıyordum duymadım birkumtanesi şekersiz kahveler hazır afiyet olsun.. jön kahveyi nasıl seversin bilmiyorum hepsini şekersiz yaptım.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 tşkler eline sağlık aries =) ben kahvemi ortadan çok şekerliden az telvesi bol ama bataklık kıvamında olmayan şekinde içerim gündeme kahve yapmadın mı oda bulaşıkları yıkasın bari Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Lokantada kahve kalmamış alıp getirene kadar evde yapıverdim taze çekilmi mis gibi kokuyor..dumansız hava sahası nedeniyle bahçede içeceğiz artık sigara ile kahvelerimizi Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Hazır gundem e de kahve yaparken sanada şekerin gramı iyi ayarlanmış kahvenide yaptım jön.. kahveden sorumlu birinimi tutsak lokantaya ,bu gidişle mutfakta çıkamayacağım kesinlikle bulaşık yıkamam biline Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 bir ara çıkıp yeni üye garson olarak geleyim dedim ama sonra gözüm yemedi ...ileti sayım ancak 90 lara geldi sil baştan tekrar ..olmaz olmaz dedim...ben bulaşıkları yıkarım....ama bugünlük ... Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 dönüşümlü yıkanır ...yarın seth veya gündem yıkarlar..bugün şanslısın sadece kahve boşları var..yemek yenmedi .. Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 bak haziran katılış bu gün ekim.. hala yeni üye muamelesi görüyorum... kararlıyım bunu geçeceğim.aramızda kalsın da (kaçta geçiliyor bir üste ve üst neydi) Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 çok şanslıyım değil mi?...öyle derler... Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 sevgili cloud ...hep birşey sorulmaz ya ...şimdi sizi sohpet ve kahveye davet ediyorum....gelirseniz seviniriz.... Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 bak haziran katılış bu gün ekim.. hala yeni üye muamelesi görüyorum... kararlıyım bunu geçeceğim.aramızda kalsın da (kaçta geçiliyor bir üste ve üst neydi) başarının yolu azimden geçer.. sır saklamayı iyi bilirim bir üstü bende bilmiyorum.. şanslısın tabii .. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 belki ileti sayın 100 olunca bişeyler olur şu an 99 dasın hadi bi ileti daha gönder bakalım bende merak ettim şimdi Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 100 cü iletimi kutlamıyormuyuz arkadaşlar hadi parti var.. Öyle merak etmekle olmaz jön işin altına elini koyacaksın.parti hazırlıkları senden.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.