Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 bence çok iyi düşünülerek açılmış bir başlık olmuş bizim başlığımız onların başlığını döver Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Hepimiz birşeyler getiriyoruz, jön evde ne varsa kap gel, alkollü restorantdır hatırlatayım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 hoşbuldum gündem nasılsın tebrik ediyorum seni başlıktan dolayı ben müsadenizi isteyip kahvaltımı yapayım seth abeyyy bizim evde ekmek bile yokk Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Restoranta gel üyelere yemek bedava Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 hoşbuldum gündem nasılsın tebrik ediyorum seni başlıktan dolayı ben müsadenizi isteyip kahvaltımı yapayım seth abeyyy bizim evde ekmek bile yokk iyiym jön, teşekkür ederim.. güne güzel başladık.. kahvaltıdan sonra bekliyoruz.. afiyet olsun.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 bayat ekmeğin arasına nutella sürüp yedim seth abeyy çay bile yoktu geçmedi boğazımdan saol yaa gündem bende iyiyim zaten sormana gerek yok Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 ne güzel bu forumda herkes nutella mı seviyor.. ben de seviyorum ama sarelleyi de seviyorum.. ben çikolatayı seviyorum galiba tadı güzelse, hoşsa markanın ne önemi var dimi ama Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 çikilota sevilmez mi sevmeyeni allah taş eder taş markanın önemi yok tabi evde hangisini bulursan onu yiceksin Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Ben likörlü çikolatalara bayılıyorum ya Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 ben de ben deee olsa da yesek Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 admin şimdi bizi kovalayacak bizden başka kimse bişey yazmıyo, yazamıyo.. görünmüyo.. duracak mıyız ki Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 bende çok severim likörlü çikolatayı askerdeyken ablam hep gönderirdi burası bizim sayfamız biz yazacaz tabi admine gider Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 alkol ihtiyacı he komutanlar çakmadı mı Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Biralı çikolata var mıdır acaba yanında da patates kızartmalı çikolata? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 çaksınlar bişe yapamazlarki bana yoksa biliyolardı hergün makamda içtiğimi Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 ben müsadenizi istiyorum arkadaşlar.. yemeğe davetliyim.. yemekten sonra gelirim.. burda olursanız devam ederiz sohbetimize.. hoşçakalın.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 afiyet olsun güle güle =) bende gidiyorum şaçımı kestireyim Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Aleni restorantta yeseydiniz arkadaşlar nereye Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Napcaz ki burda? Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gizli saklı ne varsa alenen ortaya döküyoruz. Her şey serbest burda Hide Park gibi aynı! Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 ben geldim ama bugün kimselere yok forumda nerdesiniz Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 ben geldim:) mergaba arkadaşlar.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 hoşgeldin gun.dem merhaba... Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Bende geldim. Karnımda açıktı. Canımda sahanda yumurta çekti. Yahu rejimdeyim siz ne yaptınız böyle. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.