Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 oleyyyyyyyy.....yaşasın.. Pardon arkadaşlar bunun bir üstü nedir ve kaç ileti gerektirir....bilen var mı? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 ben elimi ayağımı çekmiştim bu parti işlerinden falan ama bi kerecikten bişi olmaz hem bak değişmiş sendede genç üye olmuşşun =) uzun zamandır hazırlamıyodum bu absinthi size kısmetmiş çakmağı olan varmı şekeri yakacam Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Çok teşekkürler...Hiç içmemiştim...Bir şey olmaz değilmi... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 her ne kadar şeker yakıp eritsekte içinde tadı zehir gibidir bu içkinin özelliği içince halislasyon görmen bişe olmaz yani Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Açıkcası içmeden bir araştırdım...Malüm anneler kızlarına bu konuda çok şey öğretirler..... benim için yeni olan tatları denemeyi seviyorum...bunuda deniycez tabiii....dağıtırsam beni birkumtanesinin profiline bırakıverirsin tamam mı arkadaşım.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 bak içmeden önce bi daha düşün istersen tehlikeli bi içkidir bunun içindir ki 3 ülke hariç satışı yasaktır.şimdi sen nerden bulup içiyorsun dersen de benim ukraynada arkadaşım okuyo o getiriyo tabi ukrayna polisi 2 taneden fazla çıkarmasına izin vermiyo hadi bakalım sen iç bende akşam için patates soyayım birazdan gelir bakarım sana, dağıtmazsın ama hani olurya dağıtırsan bırakırım profiline=) Alıntı
Φ Hatun Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 oo yemekler kahveler , bu ne güzel bir servis böyle Alıntı
Φ Hatun Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Açıkcası içmeden bir araştırdım...Malüm anneler kızlarına bu konuda çok şey öğretirler..... benim için yeni olan tatları denemeyi seviyorum...bunuda deniycez tabiii....dağıtırsam beni birkumtanesinin profiline bırakıverirsin tamam mı arkadaşım.... Bak iste; dagitirsan kim topliycak seni? her yeniyi denemek zorundamisin arkadasim Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 fiii tarihinde abimin teknesinde içmiştim,ayılmam için beni denize atmışlardı.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 yeşil prensi gördün mü bari aries Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Beni korkutmayın şimdi ...İçeceğim dedim içmem lazım...Baksanıza siz dostlarımın yanında içmeyipte nerede içeyim...Öyle değil mi? İçiyorum içiyorum ahanda içtimmmmmmmmm. Gerisini siz düşünün. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 hg gündem bana yardım edermisin birkumtanesini profiline götürelim Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Jön sana ne demeli bilmiyorum... Of hala kendime gelemedim Üç gündür, beni kendime getirecek bitkilerde şifa aradım. Bak bulduklarımı sağlık köşesine bıraktım. Olsun, herşeye rağmen güzeldi...Teşekkürler arkadaşım. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 vay jönüm sahalara geri dönmüşsün Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.