Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Bende geldim. Karnımda açıktı. Canımda sahanda yumurta çekti. Yahu rejimdeyim siz ne yaptınız böyle. :lol:

Sende hoşgeldin birkumtanesi...:)

görme görme sende benim gibi o resimleri..:D

• Cevaplar 89
  • Görüntü 5,6b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Misafir S.e.t.h
    Misafir S.e.t.h

Ben bu sabah peynirli yumurta yedim ama sahanda yaptım sayılır mı?

• Misafir S.e.t.h
    Misafir S.e.t.h

Oh yaa, sonunda bizim de yazacağımız bir yer. Ne desem selam aleni üyeler. Bu kadar aleni olmayın derim ama

• Misafir S.e.t.h
    Misafir S.e.t.h

Canım buraya modlarda yazabilir gizli olmadıkları zamanlarda onlar da aleniler ki.

Gönderi tarihi:

merhaba arkadaslar..

ben bugün pek yapamadım kahvaltı..

canım bişey istemedi..

kum tanesi sahanda yumurtadan bişey olmaz yahu.. afiyetle ye bence :)

Gönderi tarihi:

Gördüm bir kere Radya.... :stuart

Gün.dem bişey olmaz demi....öyle diye diye 100 kg olacağım vallahi... ;) amannnnn olsun ya :lol:

şişti balık yan gider. :D

Gönderi tarihi:

can boğazdan gelir demişler :D

ye gitsin ;)

Gönderi tarihi:

söylemeden edemeyeceğim.. avatarın harika.. ayakkabı delisi olarak o kırmızı ayakkabılara bayıldım :)

Gönderi tarihi:

Başlığı görünce hemen aleni aleni daldımsmile.gif

Çok güzel başlık olmuş gun.dem ..

iletileri okuyunca canım sahanda yumurta çekti ,zaten açtım daldım mutfağa smile.gif

kırarsın 2 yumurta afiyetle yersim..ohh be doydum..

siteye aç girmeye gelmiyor her bir yerine iştah açıcı görüntüler ..smile.gif çikolatamı ararsın kek pastamı..

lokantalarda cabası smile.gif

aleni lokantasından şekersiz bir kahve içeyim artık..servisi seth mi yapıyor?

aleni bir kahvede içeyim gideyim :)

Gönderi tarihi:

bende kahve alabilirmiyim

nasıl içtiğimi biliyosunuz :stuart:

kim yapacak :unsure:

Gönderi tarihi:

sesimizi duyan yok mu ?

huhuuuuuuu kimse yok mu?

haydiiii. burada kimse yok. Aries, sen bize kahve yaparsın değil mi?

Gönderi tarihi:

kahveleriniz geldi clover.gif

kahve.gif

kahve.gif

kahve.gif

afiyet olsun..clover.gif

Gönderi tarihi:

Buradayım..mutfakta kahve yapıyordum duymadım birkumtanesi clover.gifsmile.gif

şekersiz kahveler hazır afiyet olsun..

jön kahveyi nasıl seversin bilmiyorum hepsini şekersiz yaptım..

Gönderi tarihi:

tşkler eline sağlık aries =)

ben kahvemi ortadan çok şekerliden az telvesi bol ama bataklık kıvamında olmayan şekinde içerim :stuart:

gündeme kahve yapmadın mı oda bulaşıkları yıkasın bari :D

Gönderi tarihi:

Lokantada kahve kalmamış alıp getirene kadar evde yapıverdim smile.gif

taze çekilmi mis gibi kokuyor..dumansız hava sahası nedeniyle bahçede içeceğiz artık sigara ile kahvelerimizi smile.gif

Gönderi tarihi:

kahve.gif

kahve.gif

Hazır gundem e de kahve yaparken sanada şekerin gramı iyi ayarlanmış kahvenide yaptım jön..smile.gif

kahveden sorumlu birinimi tutsak lokantaya ,bu gidişle mutfakta çıkamayacağım biggrin.gif

kesinlikle bulaşık yıkamam biline smile.gif

Gönderi tarihi:

bir ara çıkıp yeni üye garson olarak geleyim dedim ama sonra gözüm yemedi ...ileti sayım ancak 90 lara geldi sil baştan tekrar ..olmaz olmaz dedim...ben bulaşıkları yıkarım....ama bugünlük ...

Gönderi tarihi:

dönüşümlü yıkanır ...yarın seth veya gündem yıkarlar..bugün şanslısın sadece kahve boşları var..yemek yenmedi ..

Gönderi tarihi:

bak haziran katılış bu gün ekim.. hala yeni üye muamelesi görüyorum... :lol: kararlıyım bunu geçeceğim.aramızda kalsın da (kaçta geçiliyor bir üste ve üst neydi) :wacko:

Gönderi tarihi:

sevgili cloud ...hep birşey sorulmaz ya ...şimdi sizi sohpet ve kahveye davet ediyorum....gelirseniz seviniriz.... :clover:

Gönderi tarihi:

bak haziran katılış bu gün ekim.. hala yeni üye muamelesi görüyorum... laugh.gif kararlıyım bunu geçeceğim.aramızda kalsın da (kaçta geçiliyor bir üste ve üst neydi) wacko.gif

başarının yolu azimden geçer..smile.gif

sır saklamayı iyi bilirim thumbsup.gif

bir üstü bende bilmiyorum..

şanslısın tabii ..clover.gif

Gönderi tarihi:

belki ileti sayın 100 olunca bişeyler olur şu an 99 dasın hadi bi ileti daha gönder bakalım bende merak ettim şimdi :)

Gönderi tarihi:

100 cü iletimi kutlamıyormuyuz arkadaşlar hadi parti var.. Öyle merak etmekle olmaz jön işin altına elini koyacaksın.parti hazırlıkları senden.. :clover::D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.