Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 15 yıl Bende geldim. Karnımda açıktı. Canımda sahanda yumurta çekti. Yahu rejimdeyim siz ne yaptınız böyle. Sende hoşgeldin birkumtanesi... görme görme sende benim gibi o resimleri..
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 15 yıl merhaba arkadaslar.. ben bugün pek yapamadım kahvaltı.. canım bişey istemedi.. kum tanesi sahanda yumurtadan bişey olmaz yahu.. afiyetle ye bence
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 15 yıl Gördüm bir kere Radya.... :stuart Gün.dem bişey olmaz demi....öyle diye diye 100 kg olacağım vallahi... amannnnn olsun ya şişti balık yan gider.
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 15 yıl söylemeden edemeyeceğim.. avatarın harika.. ayakkabı delisi olarak o kırmızı ayakkabılara bayıldım
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 15 yıl Aramızda kalsın. hiç kırmızı topuklu ayakkabım olmadı...ama çok hoş değilmi...
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 15 yıl Başlığı görünce hemen aleni aleni daldım Çok güzel başlık olmuş gun.dem .. iletileri okuyunca canım sahanda yumurta çekti ,zaten açtım daldım mutfağa kırarsın 2 yumurta afiyetle yersim..ohh be doydum.. siteye aç girmeye gelmiyor her bir yerine iştah açıcı görüntüler .. çikolatamı ararsın kek pastamı.. lokantalarda cabası aleni lokantasından şekersiz bir kahve içeyim artık..servisi seth mi yapıyor? aleni bir kahvede içeyim gideyim
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 15 yıl Şekersizler iki oldu....Belki sevgili Aries birde bu keyfimize fotoğraf ekler...selam
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 15 yıl bende kahve alabilirmiyim nasıl içtiğimi biliyosunuz kim yapacak
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 15 yıl sesimizi duyan yok mu ? huhuuuuuuu kimse yok mu? haydiiii. burada kimse yok. Aries, sen bize kahve yaparsın değil mi?
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 15 yıl Buradayım..mutfakta kahve yapıyordum duymadım birkumtanesi şekersiz kahveler hazır afiyet olsun.. jön kahveyi nasıl seversin bilmiyorum hepsini şekersiz yaptım..
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 15 yıl tşkler eline sağlık aries =) ben kahvemi ortadan çok şekerliden az telvesi bol ama bataklık kıvamında olmayan şekinde içerim gündeme kahve yapmadın mı oda bulaşıkları yıkasın bari
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 15 yıl Lokantada kahve kalmamış alıp getirene kadar evde yapıverdim taze çekilmi mis gibi kokuyor..dumansız hava sahası nedeniyle bahçede içeceğiz artık sigara ile kahvelerimizi
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 15 yıl Hazır gundem e de kahve yaparken sanada şekerin gramı iyi ayarlanmış kahvenide yaptım jön.. kahveden sorumlu birinimi tutsak lokantaya ,bu gidişle mutfakta çıkamayacağım kesinlikle bulaşık yıkamam biline
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 15 yıl bir ara çıkıp yeni üye garson olarak geleyim dedim ama sonra gözüm yemedi ...ileti sayım ancak 90 lara geldi sil baştan tekrar ..olmaz olmaz dedim...ben bulaşıkları yıkarım....ama bugünlük ...
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 15 yıl dönüşümlü yıkanır ...yarın seth veya gündem yıkarlar..bugün şanslısın sadece kahve boşları var..yemek yenmedi ..
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 15 yıl bak haziran katılış bu gün ekim.. hala yeni üye muamelesi görüyorum... kararlıyım bunu geçeceğim.aramızda kalsın da (kaçta geçiliyor bir üste ve üst neydi)
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 15 yıl sevgili cloud ...hep birşey sorulmaz ya ...şimdi sizi sohpet ve kahveye davet ediyorum....gelirseniz seviniriz....
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 15 yıl bak haziran katılış bu gün ekim.. hala yeni üye muamelesi görüyorum... kararlıyım bunu geçeceğim.aramızda kalsın da (kaçta geçiliyor bir üste ve üst neydi) başarının yolu azimden geçer.. sır saklamayı iyi bilirim bir üstü bende bilmiyorum.. şanslısın tabii ..
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 15 yıl belki ileti sayın 100 olunca bişeyler olur şu an 99 dasın hadi bi ileti daha gönder bakalım bende merak ettim şimdi
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 15 yıl 100 cü iletimi kutlamıyormuyuz arkadaşlar hadi parti var.. Öyle merak etmekle olmaz jön işin altına elini koyacaksın.parti hazırlıkları senden..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.