Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl bence çok iyi düşünülerek açılmış bir başlık olmuş bizim başlığımız onların başlığını döver
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl Hepimiz birşeyler getiriyoruz, jön evde ne varsa kap gel, alkollü restorantdır hatırlatayım
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl hoşbuldum gündem nasılsın tebrik ediyorum seni başlıktan dolayı ben müsadenizi isteyip kahvaltımı yapayım seth abeyyy bizim evde ekmek bile yokk
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl hoşbuldum gündem nasılsın tebrik ediyorum seni başlıktan dolayı ben müsadenizi isteyip kahvaltımı yapayım seth abeyyy bizim evde ekmek bile yokk iyiym jön, teşekkür ederim.. güne güzel başladık.. kahvaltıdan sonra bekliyoruz.. afiyet olsun..
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl bayat ekmeğin arasına nutella sürüp yedim seth abeyy çay bile yoktu geçmedi boğazımdan saol yaa gündem bende iyiyim zaten sormana gerek yok
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl ne güzel bu forumda herkes nutella mı seviyor.. ben de seviyorum ama sarelleyi de seviyorum.. ben çikolatayı seviyorum galiba tadı güzelse, hoşsa markanın ne önemi var dimi ama
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl çikilota sevilmez mi sevmeyeni allah taş eder taş markanın önemi yok tabi evde hangisini bulursan onu yiceksin
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl admin şimdi bizi kovalayacak bizden başka kimse bişey yazmıyo, yazamıyo.. görünmüyo.. duracak mıyız ki
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl bende çok severim likörlü çikolatayı askerdeyken ablam hep gönderirdi burası bizim sayfamız biz yazacaz tabi admine gider
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl Biralı çikolata var mıdır acaba yanında da patates kızartmalı çikolata?
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl çaksınlar bişe yapamazlarki bana yoksa biliyolardı hergün makamda içtiğimi
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl ben müsadenizi istiyorum arkadaşlar.. yemeğe davetliyim.. yemekten sonra gelirim.. burda olursanız devam ederiz sohbetimize.. hoşçakalın..
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl Gizli saklı ne varsa alenen ortaya döküyoruz. Her şey serbest burda Hide Park gibi aynı!
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 15 yıl Bende geldim. Karnımda açıktı. Canımda sahanda yumurta çekti. Yahu rejimdeyim siz ne yaptınız böyle.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.