Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl Uzun zamandır görmediğiniz veya göremediğiniz o kişi şu anda ne yapıyordur ? Benim tahminin masasının başındadır.. Hatta belki tam şu an bir telefon görüşmesi yapıyor olabilir.
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl Öncelikle ve kesinlikle beni düşünüyordur yoksa Kesin iş yerin de bir içeri bir dışarı koşuşturuyordur.. Ara sıra da pc başına geçip nette sööörrrfff yapıyordur
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl valla benden kurtulduğu için şükrediyordur........... ilahi made kopardın ya beni.....
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl valla benden kurtulduğu için şükrediyordur........... bak buna diycek lafım yok...
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl o simdi hasta biliyorum ve cok uzuluyorum ama gidemiyorum yanina
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 19 yıl bak buna diycek lafım yok... aşk olsun insan bi yok canım okadar da değildir falan der.... inan şuan ne yapıyor hiç umrumda değil.........ben mutluyum bu bana yetiyor....NOKTA........
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl elinde bir sigara vardir , gozleri de uzaklara dalmistir eminim disardadir hava soguktur usumustur bi sokakta yuruyodur donecegimi umut ediyodur...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.