Φ (diE) Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2009 İsmim Mustafa 24 yaşındayım Aslen Tekirdağ / Çorluluyum istanbul'da yaşıyorum özel sektorde çalışıyorum 10 Dk. önce üyeniz oldum googleye tartışma platformu yazdım çıkan ilk siteye girdim bir iki konuya göz atayım dedim kafama göre birşey varmı meğerki ben aradığımdan fazlasını bulmuşum sağlam muhalefet yaptığımı düşünüyorum şuan için çok vaktim yok belki bir iki konuya bir iki kelam ederim ancak yarın saat akşam 5'ten sonra ve cuma,cumartesi ve pazar tamamen yorumlarımla aranızda yer edinmeye çalışacağım Saygılarımla Alıntı
Misafir cloud Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2009 İsmim Mustafa 24 yaşındayım Aslen Tekirdağ / Çorluluyum istanbul'da yaşıyorum özel sektorde çalışıyorum 10 Dk. önce üyeniz oldum googleye tartışma platformu yazdım çıkan ilk siteye girdim bir iki konuya göz atayım dedim kafama göre birşey varmı meğerki ben aradığımdan fazlasını bulmuşum sağlam muhalefet yaptığımı düşünüyorum şuan için çok vaktim yok belki bir iki konuya bir iki kelam ederim ancak yarın saat akşam 5'ten sonra ve cuma,cumartesi ve pazar tamamen yorumlarımla aranızda yer edinmeye çalışacağım Saygılarımla Hoşgeldin diE Alıntı
Φ (diE) Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2009 Hoşgeldin diE Teşekkür ederim hoş bulduk Alıntı
Φ (diE) Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2009 Aramıza hoşgeldin Hoş bulduk Teşekkür ederim sağolasınız Alıntı
Φ (diE) Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Arkadaşlar; Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun hoşbulduk Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Sevgili diE ; Hoşgeldiniz. Umarım Hoşca da Kalırsınız. Ayrıca, diE Derken, Nasıl Oluyor Yani ? Mesela, Yar diE, diE, diE, Yandım Bir Yar Var diE, Fazlası Zarar diE, Açıkta Kaldım. Olabilirmi ? Tutturabildim mi ? Yoksa Bize Kızdınız mı ? Malum, İlk Günlerde Biraz Heyecan Olurda Yeni Üyelerimizde. Yalnızca Sizi Biraz Rahatlatayım Dedim. Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Φ (diE) Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Sevgili diE ; Hoşgeldiniz. Umarım Hoşca da Kalırsınız. Ayrıca, diE Derken, Nasıl Oluyor Yani ? Mesela, Yar diE, diE, diE, Yandım Bir Yar Var diE, Fazlası Zarar diE, Açıkta Kaldım. Olabilirmi ? Tutturabildim mi ? Yoksa Bize Kızdınız mı ? Malum, İlk Günlerde Biraz Heyecan Olurda Yeni Üyelerimizde. Yalnızca Sizi Biraz Rahatlatayım Dedim. Saygılarımla. Doğan Gülbudak Vallahi Arkadaşım yazdıklarında kızılacak en ufak bir nokta bulamadım Eğer sen bulduysan beni aydınlat ona göre safımızı belirleyelim gayet te rahat bir psikolojiye sahip oldum güzel mesajınla Yar diE diE diE espirisini bende çok yaptım benim şansıma hiç tutmadı ama sen yaptın Bende gayet işe yaradı acaba bendemi bir sorun var diE bi fikir oluştu kafamda Tekrardan hoşbulduk teşekkür ederim güzel mesajın için Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.