Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Afiyet bal şeker olsun Radyacım stuart.gif sizi hiç kahve içmeden bırakır mıydım aaa wink.gif

evet ya fincanı kapatsaydın şimdi yorumunu sana yazardım hiç aklıma gelmedi..

zaten heyecandan ne yaptığımı bilemedim.. tongue.gif çay geç demlendi, yol tarifinde hatam oldu,fincan yorumunu buradan yapmak aklıma gelmedi.. hediyeleriniz için ayrıca sizi öpmem gerekirdi paketi de açmayı unuttum iştee ..

daha saymıyorum aptalkafam.gif

ay inanmıyom dert ettiği şeylere bak...:lol: Tatlı dilin, güleryüzün....:wub: boşverrr gerisi teverruat...:clover:

• Cevaplar 77
  • Görüntü 15,1b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Misafir S.e.t.h
    Misafir S.e.t.h

Her damlada bir giz, Her damlada bir yaşam, Her damla meydan okuma.. Kimi, toprağı döller, Kimi rahmine düşer, Girer kanına.. Kimi, yitirir kendini, Yeniye bürünür.. Yıkar bendini kimi

• Teşekkür ederim s.e.t.h,beni duygulandırdın           Hoş geldin rüzgar Ne güzel ne tatlı esintin Es te dağılsın saçlarım Uçuşsun eteklerim Sen es Ben rüzgarınla dansedeyim Tatlı esinti

• Misafir gun.dem
    Misafir gun.dem

ben geldim   umarım beğenirsin..    

Gönderi tarihi:

teferruat da olsa içime ukde oldu sad.gif herşey için tekrardan çokk teşekkürler..ayağınıza yüreğinize sağlık canlarım wub.gif

Gönderi tarihi:

teferruat da olsa içime ukde oldu sad.gif herşey için tekrardan çokk teşekkürler..ayağınıza yüreğinize sağlık canlarım wub.gif

Asıl biz teşekkür ederiz herşey için...:gul::opucuk:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.