Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2010 Afiyet bal şeker olsun Radyacım sizi hiç kahve içmeden bırakır mıydım aaa evet ya fincanı kapatsaydın şimdi yorumunu sana yazardım hiç aklıma gelmedi.. zaten heyecandan ne yaptığımı bilemedim.. çay geç demlendi, yol tarifinde hatam oldu,fincan yorumunu buradan yapmak aklıma gelmedi.. hediyeleriniz için ayrıca sizi öpmem gerekirdi paketi de açmayı unuttum iştee .. daha saymıyorum ay inanmıyom dert ettiği şeylere bak... Tatlı dilin, güleryüzün.... boşverrr gerisi teverruat... Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 3 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2010 teferruat da olsa içime ukde oldu herşey için tekrardan çokk teşekkürler..ayağınıza yüreğinize sağlık canlarım Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2010 teferruat da olsa içime ukde oldu herşey için tekrardan çokk teşekkürler..ayağınıza yüreğinize sağlık canlarım Asıl biz teşekkür ederiz herşey için... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.