Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 teşekkür ederim çok iyi geldi.. otur şöyle, konuşalım Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 konuşalım canım uzun zamandır doya doya konuşamadık özletme kendini hafta sonu daha tırmanıp kamp yapalım ne dersin? havalar soğuk gerçi ama bizde sıkı giyiniriz Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 evet, gelemedim pek.. haftasonu dağ faaliyeti vardı.. ama ben katılamadım.. önceki faaliyetlerden eklerim foruma incelersin. forum ekibi olarak kamp kuralım, eğlenelim güzel olur aslında.. Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 hava soğuk mu.. ben belime kadar karda tırmandım dağa adımımı bi attım bacağım komple karın içine gömüldü.. halimi görmen lazımdı Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 resimleri merakla bekleyeceğim harika... maalesef biz kardan mahrum olduğumuz için pek yaşayamıyoruz... halini tahmin edebiliyorum Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 teşekkür ederim canım tam da ihtiyacım olan şey kahve hoşgeldin bu arada Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 afiyet olsun.. hoşbulduk Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 süpersin arkadaşım harika resimlerin için teşekkürler ne kadar zevklidir dağlarda karlarla haşır neşir olmak.Temiz hava,manzara,heyecan,azim... Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 süpersin arkadaşım harika resimlerin için teşekkürler ne kadar zevklidir dağlarda karlarla haşır neşir olmak.Temiz hava,manzara,heyecan,azim... söz vermiştim eklerim diye.. bugün fırsat buldum .. beğendiğine sevindim.. herşey çok keyifli oluyor doğayla başbaşa.. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 tahmin ederim canım sağolasın Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 hepsi birbirinden muhteşem arkadaşım Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Kahvenin yanına getirdim... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2010 Nihayet bugün canlı canlı kahveni içebildim...( kavecilere duyurulur aries bi kave yapıyor mmmmm ama ben hepinizin yerine içtim ) Güzel ellerinle yaptığın ikramlıklıkları homini gırtlak yapabildim... amannn be bigün rejim bozulsa nolcak sanki demi.. ama ben nasıl düşünemedim fincanımı fal için kapamayı...yoruma vakit yoktu ama sen buradan yorumlardın bana... tüh benim akılsız kafam.... Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 3 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2010 Afiyet bal şeker olsun Radyacım sizi hiç kahve içmeden bırakır mıydım aaa evet ya fincanı kapatsaydın şimdi yorumunu sana yazardım hiç aklıma gelmedi.. zaten heyecandan ne yaptığımı bilemedim.. çay geç demlendi, yol tarifinde hatam oldu,fincan yorumunu buradan yapmak aklıma gelmedi.. hediyeleriniz için ayrıca sizi öpmem gerekirdi paketi de açmayı unuttum iştee .. daha saymıyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.