Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 Forumumuza su damlasının renklerini taşıdı sevgili Aries. İstedim ki dostları ve kendisi için bir anı defteri olsun. Geldiği günden beri farklı kişiğini ve kültürünü iletilerinde hissettiğim değerli dostum, anı defterin hayırlı olsun. 3 Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 Teşekkür ederim s.e.t.h,beni duygulandırdın Hoş geldin rüzgar Ne güzel ne tatlı esintin Es te dağılsın saçlarım Uçuşsun eteklerim Sen es Ben rüzgarınla dansedeyim Tatlı esintini yüreğimde hissedeyim Uzaklardan bir çiçek getir Saçlarıma takayım Şarkıları getir, Özlemleri getir rüzgarınla Sar beni tüm güzelliğinle Şarkılar dilim olsun Özlem kollarım Sana sarılayım Seni dinleyeyim Kendimi sende bulayım Sen hasret ol Ben meltem Dansedelim uçarcasına Haykıralım sessizce Umut şarkımız olsun Hasret çalgımız Es ki kendimizden geçelim… 1 Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 Her damlada bir giz, Her damlada bir yaşam, Her damla meydan okuma.. Kimi, toprağı döller, Kimi rahmine düşer, Girer kanına.. Kimi, yitirir kendini, Yeniye bürünür.. Yıkar bendini kimi, Yıkmaya gelir günü, Yarına nefes taşır.. Gelir damla damla, Lokmasını almaya.. Damla damla büyür, Yok olur damla damla. Devran döner damla damla, Devinir kainat, Bitimsiz ahenk gibi, Taşır yaşamı Damlalar,, Damla damla yarına... 3 Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Ilk buradan bende S.e.t.h ' e teşekkür etmek istiyorum bu başlik icin.. Forumun emektarı bir üye olarak yokluğunun duyarsız kalınmasınada şaşırdım..Ki seni yeni tanıyan biri olarak seni görememek beni meraklandırıyor.. Senin forum takipçin olarak katılımlarını ve seni özledim.. Umarım iyisindir.. Duyarsız kalan kimse yok Ariel bundan emin olabilirsin.. ve yazmadığım sürece, yazılanları da okuduğuma Fakat bazen insanlar kilitleniyor, bazı şeylere anlam veremiyor, sorular icersin de kalıyor... ve bir cıkmaza giriyor Bende bu soruların cevabını aradım... ve az önce de yazdığım gibi.. bulamadım Kafam öyle bir karışmışdı ki son günler de, okumuşsun gördüm... oraya da yazıcam az sonra... Tek teselim herzaman ki gibi kahvem oldu... Bak sana da bir bardak getirdim.... Iyi sabahlar Yakında gelecektir... Radya bile bilmiş Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Ilk buradan bende S.e.t.h ' e teşekkür etmek istiyorum bu başlik icin.. [/i] Radya bile bilmiş Abdal'a malum olurmuş canım... Birceee seni seviyorum,sakın bir daha gitme iyi mi... Şimdi sevgili hemşehrimin defterine gelmişimmm ben farkettim de.. Sevgili Aries burada ki varlığın beni çok mutlu ediyor ,görüşlerin, paylaşımların beni daima gülümsetiyor ,iyi ki bizimlesin... Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Duyarsız kalan kimse yok Ariel bundan emin olabilirsin.. ve yazmadığım sürece, yazılanları da okuduğuma Fakat bazen insanlar kilitleniyor, bazı şeylere anlam veremiyor, sorular icersin de kalıyor... ve bir cıkmaza giriyor Bende bu soruların cevabını aradım... ve az önce de yazdığım gibi.. bulamadım Kafam öyle bir karışmışdı ki son günler de, okumuşsun gördüm... oraya da yazıcam az sonra... Tek teselim herzaman ki gibi kahvem oldu... Bak sana da bir bardak getirdim.... Iyi sabahlar Ohhh mis gibi kahve kokuyor kahvem olmazsa olmazlarda ,cok iyi geldi teşekkürler birce ayrıca seni tekrar görmek her şeyden güzel Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Şimdi sevgili hemşehrimin defterine gelmişimmm ben farkettim de.. Sevgili Aries burada ki varlığın beni çok mutlu ediyor ,görüşlerin, paylaşımların beni daima gülümsetiyor ,iyi ki bizimlesin... Düşünceleim için çok teşekkür ederim hemşehrim sizlerle olmak güzel... Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 aries, güzel ve renkli paylaşımlarla dolu olacağına inandığım anı defterin hayırlı olsun çok sık uğrayacağım bir köşe olacak.. bundan emin olabilirsin Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 aries, güzel ve renkli paylaşımlarla dolu olacağına inandığım anı defterin hayırlı olsun çok sık uğrayacağım bir köşe olacak.. bundan emin olabilirsin Teşekkür ederim gun.dem her zaman beklerim Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2009 tık tık tıkk.. evde kimse yok muu? Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2009 hoşgeldin gun.dem kahvenle gelmişsin .. yeni yaptığım pastadan ikram edeyim ben neden buraya uğramayı unuttum Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2009 hoşbulduk ımm harika görünüyor pasta.. ellerine sağık sabah bi tost yemiştim.. öğle yemeği bile yiyemedim ya bayılacağım şimdi.. pastanın hepsini yiyebilirim Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2009 hoşbulduk ımm harika görünüyor pasta.. ellerine sağık sabah bi tost yemiştim.. öğle yemeği bile yiyemedim ya bayılacağım şimdi.. pastanın hepsini yiyebilirim ne demek afiyet olsun hepsi senin ıslak mendilde getirdim.. çukulatası bulaşabilir hazırlıklı olmak gerek Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 merhaba aries, karşılıklı kahve içelim istedim.. hadi gel Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 bi yorgunluk kahvesi içeriz demiştim ama olmadı.. ben kahve hazırlarken sen harıl harıl başlık açmakla meşguldün neyse sana kolay gelsin aries.. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 Geldimmm...beklettim değilmi...pardon,başlık açarken tam göndereceğim mozilla çöktü bütün kayıtlar sıfır Şimdi acı bir kahveye hayır demem..önce dumanlı bir hava sahası bulalım.. Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 sağlık olsun , sıkma canını.. ben sigara kullanmıyorum ama senin için bi fedakarlıkta bulunabilirim kahveler hazır Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 Oohhhh hemde bol köpüklü,haarika falda bakıcakmısın ellerine sağlık.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 tık tık tık abla ben geldim kek var mı kek Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Merhaba cadım hoşgeldin sen iste canım ,istediğin kek olsun.. Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 hu huu.. ben de geldim Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Hoşgeldinnn canım.. dondurma severmisin..bu kış günü dondurmamı olur diyebilirsin ama ben kışında yerim.. Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 hoşbulduk çok severim hem de.. ve yaz kış yerim canım istedikçe.. zaman önemli değil teşekkür ederim.. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 afiyet olsun..bende her mevsim yerim tek şart küllahta olacak Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2009 keke bayıldım bayıldım mcx mcx Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.