Φ arayüz Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 ilk kez aranıza katılıyorum. istanbul'luyum. burdan başka, bir kaç foruma üyeyim. çalışkan üye değilim. özgür düşünceden, yanayım. (başka düşünceleri bastırmadan) Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 Hoşgeldiniz, özgür düşüncelerinizle birlikte...! Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 renk katacaksınız.. hoşgeldiniz aramıza.. Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 Özgür düşünceleri herzaman sevmisimdir hoşgeldinizzzz... Alıntı
Misafir cloud Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 ilk kez aranıza katılıyorum. istanbul'luyum. burdan başka, bir kaç foruma üyeyim. çalışkan üye değilim. özgür düşünceden, yanayım. (başka düşünceleri bastırmadan) Hoşgeldin arayüz Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Sevgili Arayüz ; Hoşgeldiniz Forumumuza. Bakmayın Siz Öyle Ev Sahibiymişim Gibi Karşıladığıma Falan, Aslında Ben de Daha Dün Geldim. Yani Ben de Misafir Sayılırım Henüz. Ama Benden Sana, (Bir Günlük Fazla Tecrübeme Dayanarak) İşte Bir kaç Dostca Nasihat ; Düşünce Paylaşmak tan, Fikir Sunmaktan, Duygularını Paylaşmaktan, Birileriyle Tartışmaktan, Beyin Fırtınası Oluşturmaktan, Karşıt ya da Yandaş Görüş Beyan Etmekten, Ne Bileyim İşte, Her Şeyden Ama Her Şey den Önce, Yapacağın İlk İş Şu Olsun ; BİR DOSTUN OLSUN Ne Yap Yap, Önce Güzel Dostlar Edin Kendine. Bulman Çok da Zor Olmayacak, Göreceksin. Yeterki Dediğimi Unutma, Önce Dostluk, Sonra İş. Belki Yardımı Olur Diye Söylüyorum ; İlk Adımına, Sana Hoşgeldin Diyen, Yukarıdaki Nazik İnsanlara Teşekkür Ederek Başlayabilirsin. (Beni Boşver, Bir Teşekkür ün Aramızda Lafımı Olur? ) Haydi Birde Kopya Vereyim Sana , Şu Üstteki ''Rina'' ve ''gun.dem'' varya, Acayip Sıcak İnsanlar. ''Cloud'' u Tarif Edemiyorum Bile (Düşün Artık) Yalnızca Çok Özel Biri Olduğunu Bil Yeter. Şiiişşt. Aramızda Kalsın Ama. Tamam mı ? Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Aramıza hoşgeldin arayüz... Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Sevgili Arayüz ; Hoşgeldiniz Forumumuza. Bakmayın Siz Öyle Ev Sahibiymişim Gibi Karşıladığıma Falan, Aslında Ben de Daha Dün Geldim. Yani Ben de Misafir Sayılırım Henüz. Ama Benden Sana, (Bir Günlük Fazla Tecrübeme Dayanarak) İşte Bir kaç Dostca Nasihat ; Düşünce Paylaşmak tan, Fikir Sunmaktan, Duygularını Paylaşmaktan, Birileriyle Tartışmaktan, Beyin Fırtınası Oluşturmaktan, Karşıt ya da Yandaş Görüş Beyan Etmekten, Ne Bileyim İşte, Her Şeyden Ama Her Şey den Önce, Yapacağın İlk İş Şu Olsun ; BİR DOSTUN OLSUN Ne Yap Yap, Önce Güzel Dostlar Edin Kendine. Bulman Çok da Zor Olmayacak, Göreceksin. Yeterki Dediğimi Unutma, Önce Dostluk, Sonra İş. Belki Yardımı Olur Diye Söylüyorum ; İlk Adımına, Sana Hoşgeldin Diyen, Yukarıdaki Nazik İnsanlara Teşekkür Ederek Başlayabilirsin. (Beni Boşver, Bir Teşekkür ün Aramızda Lafımı Olur? ) Haydi Birde Kopya Vereyim Sana , Şu Üstteki ''Rina'' ve ''gun.dem'' varya, Acayip Sıcak İnsanlar. ''Cloud'' u Tarif Edemiyorum Bile (Düşün Artık) Yalnızca Çok Özel Biri Olduğunu Bil Yeter. Şiiişşt. Aramızda Kalsın Ama. Tamam mı ? Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Merhaba arayüz..Hoşgeldiniz.. Alıntı
Φ arayüz Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 teşekkür ederim hepinize Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.