Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 sofram hazır kadehini alan buyursun.... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 geldim , maksat muhabbet hoş geldin.. Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 geldim , maksat muhabbet hoş geldin.. HOŞBULDUM.........KİMSELER YOK GALİBA..BURALARDA...HEP BÖYLEMİDİR..?? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Hoşgeldin Meze de neler var Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 hosgeldin NE GÜZEL......TŞK EDERİM.. Hoşgeldin Meze de neler var BEYAZ PEYNİR.....KAVUN ...YETERMİ..? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 wayy bakın kim gelmiş.....ne hoş artık bide buzlu rakımız oldu........yarasın....... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 hoşgeldiin ne iyi ettin de geldin Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 hoşgeldiin ne iyi ettin de geldin meleğim ne güzel söyledin...çok mutlu oldum.... sevgiyle olun....şiir olun... hoş geldin hoşbulduk... ..ne güzel rakının yanında balık süper olur....ızgarada pişiyor zaten şimdi...oooohhhh rakı balık....yeşil salata da var yanında...acıkan buyursun.....hadiiiiiiiiii bekliyorum wayy bakın kim gelmiş.....ne hoş artık bide buzlu rakımız oldu........yarasın....... hadi güzelim içelim güzelleşelim.....yarasınnnnnn.... hoşgeldin.. hoşbulduk...arkadaşım......... hoşgeldin Ne Mutlu TÜRK üm Diyene...........hoşbuldum... wayy bakın kim gelmiş.....ne hoş artık bide buzlu rakımız oldu........yarasın....... galiba bi büyük yetmeyecek bize..arkadaşlar bi tane daha alayım geleyim ben..çoğalıyoruz hergün ne güzel.......beni çok mutlu ettiniz. ağzım kulaklarıma varıyor görüyormusunuz.... Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 ben buzlu istemem soğutulmuş bardağa soğuk suyla alayım lütfen.......... hoşgeldin... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 hoşgeldin rakı hoş kokmuyor ben şarap veya bira alayım olmaz mı Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 hoşgeldin.... hoşbulduk.....sevgi çiçeği kardelen ben buzlu istemem soğutulmuş bardağa soğuk suyla alayım lütfen.......... hoşgeldin... hoşbulduk adrenalin arkadaşım.... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 hadi yarasın içelim açılalım.. Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 hoşgeldin rakı hoş kokmuyor ben şarap veya bira alayım olmaz mı hoşbulduk ...şarap size.....gezgin arkadaşım hadi yarasın içelim açılalım.. sayman22.........arkadaşım rakı içersin herhalde....hangisinden alırsın http://www.guide-martine.com/images/gastronomy32.jpg Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 seninde cilingir sofran hep hazir elinde geziyon valla Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 benbildiğimi alıyım canım şöle yeni rakıdan.. Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 seninde cilingir sofran hep hazir elinde geziyon valla buyrun GÜLSÜN hanım...siz ne alırdınız....sizede bişey ikram edelim.. benbildiğimi alıyım canım şöle yeni rakıdan.. yaaaaaa sayman22...bende sana hazırlamıştım ama sen benden önce davrandın... ..kendin aldın.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 saol ellerin dert görmesin... Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 ooooooooooooooo süper ama ben sek içerim.......... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 ben icki kulanmiyorum keffee alayim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.