Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Açılışta ordayım , olcek o kadar torpil.. eh iste biraz paliya sattis yapti senden baska kimse gelmicek galba acilisa ben olsam bende gelmez dim cunku rezmen kazik attiyoruz Millete Sercan atiyor tabiki biz degil Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 eh iste biraz paliya sattis yapti senden baska kimse gelmicek galba acilisa ben olsam bende gelmez dim cunku rezmen kazik attiyoruz Millete Sercan atiyor tabiki biz degil bende beleş bişiler yemek için geldim zatenn... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 senin sayfan da biraz aciktirsin Milleti Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 yapma nolur fazla kilolardan yeni kurtulmuşken... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 ye onda sonra yuruse cik kilo almazsin yada hepsini yeme sadece bir dilim ye Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 biri beni tutsunnn hemen mutfağın kapısını tuğlayla örün,,yok yok kafi gelmes beton dökün.. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 en iyisi hic birsey yeme bir bardak su ic yat ben kactim bir kac isim var bir saat daha calismam lazim iyi hafta sonu dilerim simdiden ve iyi geceler Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 en iyisi hic birsey yeme bir bardak su ic yat ben kactim bir kac isim var bir saat daha calismam lazim iyi hafta sonu dilerim simdiden ve iyi geceler ii geceler...ben biraz daha kalcam zaten cevizkabuğuna bakıyorum.... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Guzel bir siir yollucaktim aslinda.... ama sonra bir dilim pastayi gordum ve aklima sen geldin benim Iftara zaten cok var o yuzden sen benim yerime yiye ver Siiri'de baska zaman gonderim artik Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Varsayılan Bir Kızıldereli Şiiri... Yalan tohumdur; bire kırk verir... Verdiği kırkın her biri bir tohumdur ki; O da bire kırk verir... ... Bilgi bir tohumdur, bire yüz verir... Verdiği yüzün her biri bir tohumdur ki; Sana bilgelik, torunlarına da ilham verir... ... Zeka sudur... Tohumları yeşertir... Yalanı da bilgiyi de... ... Yetenek topraktır... Ne ekersen onu biçersin... Ekmezsen üzerinde ayrık otları biter... ... Emek güneştir... Tohuma da suya da toprağa da hayat verir... ... Kader; çadırındaki kilim gibidir... Sen dokursun, deseni sendedir, Renkleri Allah'tan... ... Şans doğal gübredir... Ne zaman nereye düşeceği belli olmaz... Kilimine düşerse kirletir, desenini değiştirir... Oysa toprağına düşerse besler... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Sayman hadi gel arada ugra bak soz gelince seni yemege davet edicegim Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2009 bayadir ugramadim buraya . Kos koca sene gecmis aradan Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Bu gidisle burasi benim ikinci Ani defterim olcak galba ... Selam vereyim dedim Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2009 Sayman hadi gel arada ugra bak soz gelince seni yemege davet edicegim Gelsin hatırlatacam bunu sana haberin olsun.. ~~~ Ne zaman eski iletilere eski başlıklara gitsem, sayman seni görüyorum.. hemen sonra burası aklıma geliveriyor.. Su gibi olmalıyız. Her şeyden aşağıda, ama kayadan bile kuvvetli. Siyu Kabilesi Su gibi akıp geliver... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 sen nerdesin ya, ne diye hiç gelmiyorsun, makarna yapcam sana gel Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2010 Bu ne gürültü böyle....yokken neler oldu buralarda.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.