Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 16 yıl Açılışta ordayım , olcek o kadar torpil.. eh iste biraz paliya sattis yapti senden baska kimse gelmicek galba acilisa ben olsam bende gelmez dim cunku rezmen kazik attiyoruz Millete Sercan atiyor tabiki biz degil
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 16 yıl eh iste biraz paliya sattis yapti senden baska kimse gelmicek galba acilisa ben olsam bende gelmez dim cunku rezmen kazik attiyoruz Millete Sercan atiyor tabiki biz degil bende beleş bişiler yemek için geldim zatenn...
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 16 yıl ye onda sonra yuruse cik kilo almazsin yada hepsini yeme sadece bir dilim ye
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 16 yıl biri beni tutsunnn hemen mutfağın kapısını tuğlayla örün,,yok yok kafi gelmes beton dökün..
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 16 yıl en iyisi hic birsey yeme bir bardak su ic yat ben kactim bir kac isim var bir saat daha calismam lazim iyi hafta sonu dilerim simdiden ve iyi geceler
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 16 yıl en iyisi hic birsey yeme bir bardak su ic yat ben kactim bir kac isim var bir saat daha calismam lazim iyi hafta sonu dilerim simdiden ve iyi geceler ii geceler...ben biraz daha kalcam zaten cevizkabuğuna bakıyorum....
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 16 yıl Guzel bir siir yollucaktim aslinda.... ama sonra bir dilim pastayi gordum ve aklima sen geldin benim Iftara zaten cok var o yuzden sen benim yerime yiye ver Siiri'de baska zaman gonderim artik
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl Varsayılan Bir Kızıldereli Şiiri... Yalan tohumdur; bire kırk verir... Verdiği kırkın her biri bir tohumdur ki; O da bire kırk verir... ... Bilgi bir tohumdur, bire yüz verir... Verdiği yüzün her biri bir tohumdur ki; Sana bilgelik, torunlarına da ilham verir... ... Zeka sudur... Tohumları yeşertir... Yalanı da bilgiyi de... ... Yetenek topraktır... Ne ekersen onu biçersin... Ekmezsen üzerinde ayrık otları biter... ... Emek güneştir... Tohuma da suya da toprağa da hayat verir... ... Kader; çadırındaki kilim gibidir... Sen dokursun, deseni sendedir, Renkleri Allah'tan... ... Şans doğal gübredir... Ne zaman nereye düşeceği belli olmaz... Kilimine düşerse kirletir, desenini değiştirir... Oysa toprağına düşerse besler...
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 16 yıl Sayman hadi gel arada ugra bak soz gelince seni yemege davet edicegim
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 16 yıl Bu gidisle burasi benim ikinci Ani defterim olcak galba ... Selam vereyim dedim
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2009 15 yıl Sayman hadi gel arada ugra bak soz gelince seni yemege davet edicegim Gelsin hatırlatacam bunu sana haberin olsun.. ~~~ Ne zaman eski iletilere eski başlıklara gitsem, sayman seni görüyorum.. hemen sonra burası aklıma geliveriyor.. Su gibi olmalıyız. Her şeyden aşağıda, ama kayadan bile kuvvetli. Siyu Kabilesi Su gibi akıp geliver...
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 15 yıl sen nerdesin ya, ne diye hiç gelmiyorsun, makarna yapcam sana gel
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.