Φ sayman22 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Sayman burda tanidigim en sicak kanli en dost canli insanlardan biri... gelidigi ilk günden beri sanki buranin dogayeni gibiydi... forumda gece nöbeti tuttugumuz dönemler ,yeri geldiginde ciddi yeri geldiginde girgir sohbetlerimiz gercekten cok eglenceliydi .... saol gülsün gerçekten çok iyisin...sende ömrünce mutlu ol... sevgili thalia sen gideli gece nöbetlerinin de bi anlamı kalmadı... dön artık.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 kendini inzivaya mı çektin sayman Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 yok be angel .. olurmu öle şey bakınıyomda hiç denk gelmiyoz... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 bir varsın bir yok anlamadım ama iyi ki varsın sevgiler Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 ewett bu mesajımla bizden sizden biri oluyorum saymanım sana söz verdiğim gibi 2500 olunca çiçek verecektim sana veriyorum ve bizdeen biri oluyorumm bi de seni geçiyorum eheheh Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 bir varsın bir yok anlamadım ama iyi ki varsın sevgiler çok teşekkürler.... bişi diyim mi kimse duymasın yeni avatarına bittim vallahi.... sana gelince örtmenim hayırlı olsun yeterki sen geç..geçki daha çok yol yapasın eeeeee yolun çok uzun.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 yol uzun tabi hadi seni de bakliyorum bizden biri ol gayri Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Pek muhabbetimiz olmadı ama sıcakkanlı ve iyi birisi oldugu her halinden belli.. Herşey gönlünce olsun.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 teşekkürler natalia.. herşey gönlünce olsun.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 nerdesin ya aşağılara düşmüştün çektim kurtardım seni sesin soluğun kesildi yoksa maç mı yaptın Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Abicim nbr napıon? Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 nerdesiniz ya burası hiç çekilmiyor Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 sizi gidi numaracılar hadi geldik şimdi nolcek? Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 bişi ollmicekk nie geldin ki Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 sen de öylesin canım Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 senide çok özledim sayman sohbetinden uzak bırakma bizi hiç olmazsa arada bir gel yoksa çabuk mu unuttun bu forumu daha doğrusu bizleri... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 bu forumu unutmak kendini unutmak gibi bi şi... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 haklısın yine de kopamıyor insan Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 ewet insanda bağımlılık yapıyo.. Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 foruma üye olduğum anda çok hızlı bi biçimde ilk hoşgeldini diyen insan . herkesin gönlünü çalmışsın demekki sen güzel bi insansın sevgiyle kal Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 teşekkür ederim , o senin kalbinin güzelliği Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Daha önce tanımıyordum saymanı,arada bir görüyordum sadece...zamanla gördüm ki,gayet iyi,şakacı vede nazik bi arkadaş.sayman seni tanımak güzeldi...diliyorum hep aramızda olursun ve bizleri arkadaşlığından mahrum bırakmazsın.ömrünün yüreğin kadar güzel olması dileğiyle sevgi ve saygılarımla herşey gönlünce olsun...... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 GİDERSEN YIKILIR BU KENT Gidersen yıkılır bu kent, kuşlar da gider Bir nehir gibi susarım yüzünün deltasında Yanlış adresteydik, kimsesizdik belki Sarışın bir şaşkınlık olurdu bütün ışıklar Biz mi yalnızdık, durmadan yağmur yağardı Üşür müydük nar çiçekleri ürperirken Gidersen kim sular fesleğenleri Kuşlar nereye sığınır akşam olunca Sessizliği dinliyorum şimdi ve soluğunu Sustuğun yerde bir şeyler kırılıyor Bekleyiş diyorum caddelere, dalıp gidiyorsun Adını yazıyorum bütün otobüs duraklarına Öpüştüğümüz her yer adınla anılıyor Birde seni ekliyorum susuşlarıma Selamsız saygısız yürüyelim sokakları Belki bizimle ışıklanır bütün varoşlar Geriye mapushaneler kalır, paslı soğuklar Adını bilmediğimiz dostlar kalır yalnız Yüreğimize alırız onları, ısıtırız Gardiyan olamayız kendi ömrümüze her akşam Gidersen kar yağar avuçlarıma Bir ceylan sessizliği olur burada aşklar Fiyakalı ışıklar yanıyor reklam panolarında Durmadan çoğalıyor faili meçhul cinayetler Ve ölü kuşlar satılıyor bütün çiçekçilerde Menekşeler nergisler yerine kuş ölüleri Bir su sesi bir fesleğen kokusu şimdi uzak Yangınları anımsatıyor genç ölülere artık Bulvar kahvelerinde arabesk bir duman Sis ve intihar çöküyor bütün birahanelere Bu kentin künyesi bellidir artık ve susuşun İsyan olur milyon kere, hiç bilmez miyim Sokul yanıma sen, ellerin sımsıcak kalsın Devriyeler basıyor karartılmış evleri yine Gidersen yıkılır bu kent kuşlar da ölür Bir tufan olurum sustuğun her yerde AHMET TELLİ valla içimden geldi.....gidersen bakarsın harbi yıkılır bu kent........ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.