Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

kıss kankim kesin gösünden kaçmış :D yuksa farketseydin çooooookktaaaan topa tutardın kıss beni :grin::lol::hug:

remazan topu gibim patlatırdın falla :lol::wub:

• Cevaplar 477
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

topragım cok duygulandım :( sana burda bır sıır hedıye etmek ıstıyorum.bu dızelerı okuyunca ınan gozlerım doluyor anlatamam -_-

adanalıyık

Allahın adamıyık

bıcı yer salgam ıcerık

ucaga kafa atar

trene celme takarık

ceketımızı satar

kaldırımda yatarık

adanalıyııııııııııııııııııkkkkkk :P:lol::sorcerer::grin::shifty:

Gönderi tarihi:

kısss nereyesun özledim senii .... :devil::hug: İyi bayramlar canım :)

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

yazdığın hikayede aksiyon eksikliği haricinde bayağı aktif bi arkadaşsın, pek bi muabbetimiz yok ama sevilen ve saygı duyulan bi üyesin gördüğüm kadarıyla, umarım günlük yaşamındada herşeyi hak edersin sağlıklı ve mutlu kal...

Gönderi tarihi:

çok neşeli,kompleksi olmayan can sıkıntısına birebir iyi gelen birisin kıss :)

forumda iyi anlaştığım muhabbetinden zevk aldığım bir arkadaşımsın umarım böyle devam eder gece'cim herşeyin gönlünce olmasını temenni eder üzüntü,dert ve kederin senden uzak olmasını diler ellerinden öperim teyzecim :w00t::P

sevgi ve sağlıcakla kal gece :):clover:

Gönderi tarihi:

29940bloodrose26uika2.gif15161ueok5vs4cp4fykk0.gif29940bloodrose26uika2.gif

*SİZL£Rİ ÇOK S£VİYORUM*

gul1ur7.jpg

Tşk ederim Canım...Bende seni seviyorum kısss :wub:

yazdığın hikayede aksiyon eksikliği haricinde bayağı aktif bi arkadaşsın, pek bi muabbetimiz yok ama sevilen ve saygı duyulan bi üyesin gördüğüm kadarıyla, umarım günlük yaşamındada herşeyi hak edersin sağlıklı ve mutlu kal...

Tşk ederim arkadaşım..Aksiyonu daha önce faslasıyla verdiğimis için şimdi daha sakin hikayelerle izleyicinin karşısına çıkıyorus :D:clover:

çok neşeli,kompleksi olmayan can sıkıntısına birebir iyi gelen birisin kıss

forumda iyi anlaştığım muhabbetinden zevk aldığım bir arkadaşımsın umarım böyle devam eder gece'cim herşeyin gönlünce olmasını temenni eder üzüntü,dert ve kederin senden uzak olmasını diler ellerinden öperim teyzecim

sevgi ve sağlıcakla kal gece

Çok tşk ederim Bay Clooney ;) Bütün iyi dileklerin için Allah senden razı olsun...Dilerim sendende uzak olur elem,keder,üsüntü... :clover:

Teysecim mi :huh: Yuk daha neler -_-:D

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Hiçbir şeye bel bağlama

Gün gelir solarsın

Sevildikçe güzelsin

Unutma..

Benim yazdıklarım

Kalacak ortada

Yenik düşeceksin unutkanlığına

Bir çiçektim geldim

Geçtim diyeceksin

Ayrılacak seninde yerin

Unutulanlar safında

Tek başına kalacaksın

Solgun bir çiçek

Ve kuru bir dal

Ah aşkın hesabını tutmaya

Ne gerek var

:clover:

Gönderi tarihi:

Hiçbir şeye bel bağlama

Gün gelir solarsın

Sevildikçe güzelsin

Unutma..

Benim yazdıklarım

Kalacak ortada

Yenik düşeceksin unutkanlığına

Bir çiçektim geldim

Geçtim diyeceksin

Ayrılacak seninde yerin

Unutulanlar safında

Tek başına kalacaksın

Solgun bir çiçek

Ve kuru bir dal

Ah aşkın hesabını tutmaya

Ne gerek var

:clover:

Naticiimm canımsın..Çok tşk ederim tatlım :wub::hug:

seviyorum sizleri :)glitzer000092hrzh3.gif

Gülsün..Gül Yüzün Hep Gülsün...Canımsın özletiyorsun kendini :wub: Sevildiğini unutma canım ;)

Gönderi tarihi:

Öğrenmek için sabır gerekir,zaman gerekir.Tecrübelileri izlemek gerekir.Zaman kişiye göre kısalabilir ama,öğrenmenin esası değişmez..

İşte aşağıda yazacağım bu hikayede konu,öğrenmenin değişmeyen esasıdır..

Genç bir adam,değerli taşlara ilgi duyduğundan,bu işi yapmaya karar vermiş.

__Bu işi yapacaksam,değerli bir ustadan ders almalıyım..Diye düşünerek,o çevredeki en ünlü mücevher ustasını bulmuş ve yanına gitmiş.Usta bir süre sonra onu kabul etmiş..

__Anlat bakalım,seni dinliyorum..Demiş.Genç adam heyecanla;Bu işe gönül verdiğini,iyi bir mücevherci,taş ustası olmak istediğini anlatmış.Sükunet içersinde genç adamı dinleyen usta,hiçbir şey demeden gencin eline bir değerli taş koymuş ve;

__Bu taş YEŞİM taşıdır.Şimdi avucunu kapa ve 1 sene boyunca sakın ha açma.1 sene sonra yine gel..Demiş.

Genç adamın şaşkın bakışları altında yerinden kalkarak,odayı terketmiş.Evine dönen genç,merakla bekleyen anne babasına durumu anlatmış ve anlam veremediği bu duruma;

__Ya 1 sene nasıl böyle dururum,hem bana çok soğuk davrandı hem de böyle anlamsız,gereksiz birşey yaptırdı.Ustalık kaprisi buysa bari baştan yapmasaydı.. diye söylenmiş.Ama elini açmamış..

Her önüne gelene ustasını çekiştiriyor ama yinede avucunu açmıyormuş.Gece yarı uyanık şekilde yatıyormuşki taş avucundan düşmesin.Her işini tek elle yapmaya başlamış aynı nedenle.1 sene böyle büyük bir çabayla geçmiş ve gün gelmiş..

Ustasının yanına heyecanla gitmiş,birsüre sonra ustası onu kabul etmiş,genç adam heyecanla:

__Dediğini yerine getirdim usta,elimi hiç açmadım taş burada..Demiş.Elini uzatarak avucunu açmış,taşı göstermiş..Usta sakin bir sesle:

__Şimdi sana bir taş daha vereceğim ve bu taşıda 1 sene boyunca elinde taşıyacaksın..Demiş.Bunu duyan genç adamın sakinliği yerini öfkeye bırakmış ve bağırıp çağırmaya başlamış.Yaşlı ustayı bunaklıkla,hiçbirşey bilmemekle suçlamış.Kendinden yardım isteyen birine bukadar eziyet etmesinin delilik olduğunu söylemiş.Hastasın sen demiş..

O böyle bağırıp,hakaretler ederken,usta sessizce eline taşı sıkıştırıvermiş.Öfkeden yüzü kıpkırmızı olan genç taşı hissedince susmuş....Taşı biraz daha sıkmış ve:

__BU TAŞ YEŞİM TAŞI DEĞİL Kİ USTA..Demiş..

Evet hikayemiz burada bitiyor..:)

Anladık demi ne anlatılmak istenildiğini..;)

Taşın değerinden önemlidir,dokunduğumuzu hissedebiliyor olmak..

Ve hatırladık değil mi..

Herbirimizin ellerinde değerli taşlar var..

Aman!! Sakın açmayın ha süreler dolmadan

Benim de açmadığımı biliyorsunuz

Düşmeyesiniz diye avuçlarımdan.. :wub::hug::clover:

Gönderi tarihi:
carnationcp9.jpg

canım gecem... oyun fanım benim... :hug: seni çok seviyorum yürekli kızım benim :clover:

Bende seni çok seviyorum canım ablam benim :hug:

Öğrenmek için sabır gerekir,zaman gerekir.Tecrübelileri izlemek gerekir.Zaman kişiye göre kısalabilir ama,öğrenmenin esası değişmez..

İşte aşağıda yazacağım bu hikayede konu,öğrenmenin değişmeyen esasıdır..

Genç bir adam,değerli taşlara ilgi duyduğundan,bu işi yapmaya karar vermiş.

__Bu işi yapacaksam,değerli bir ustadan ders almalıyım..Diye düşünerek,o çevredeki en ünlü mücevher ustasını bulmuş ve yanına gitmiş.Usta bir süre sonra onu kabul etmiş..

__Anlat bakalım,seni dinliyorum..Demiş.Genç adam heyecanla;Bu işe gönül verdiğini,iyi bir mücevherci,taş ustası olmak istediğini anlatmış.Sükunet içersinde genç adamı dinleyen usta,hiçbir şey demeden gencin eline bir değerli taş koymuş ve;

__Bu taş YEŞİM taşıdır.Şimdi avucunu kapa ve 1 sene boyunca sakın ha açma.1 sene sonra yine gel..Demiş.

Genç adamın şaşkın bakışları altında yerinden kalkarak,odayı terketmiş.Evine dönen genç,merakla bekleyen anne babasına durumu anlatmış ve anlam veremediği bu duruma;

__Ya 1 sene nasıl böyle dururum,hem bana çok soğuk davrandı hem de böyle anlamsız,gereksiz birşey yaptırdı.Ustalık kaprisi buysa bari baştan yapmasaydı.. diye söylenmiş.Ama elini açmamış..

Her önüne gelene ustasını çekiştiriyor ama yinede avucunu açmıyormuş.Gece yarı uyanık şekilde yatıyormuşki taş avucundan düşmesin.Her işini tek elle yapmaya başlamış aynı nedenle.1 sene böyle büyük bir çabayla geçmiş ve gün gelmiş..

Ustasının yanına heyecanla gitmiş,birsüre sonra ustası onu kabul etmiş,genç adam heyecanla:

__Dediğini yerine getirdim usta,elimi hiç açmadım taş burada..Demiş.Elini uzatarak avucunu açmış,taşı göstermiş..Usta sakin bir sesle:

__Şimdi sana bir taş daha vereceğim ve bu taşıda 1 sene boyunca elinde taşıyacaksın..Demiş.Bunu duyan genç adamın sakinliği yerini öfkeye bırakmış ve bağırıp çağırmaya başlamış.Yaşlı ustayı bunaklıkla,hiçbirşey bilmemekle suçlamış.Kendinden yardım isteyen birine bukadar eziyet etmesinin delilik olduğunu söylemiş.Hastasın sen demiş..

O böyle bağırıp,hakaretler ederken,usta sessizce eline taşı sıkıştırıvermiş.Öfkeden yüzü kıpkırmızı olan genç taşı hissedince susmuş....Taşı biraz daha sıkmış ve:

__BU TAŞ YEŞİM TAŞI DEĞİL Kİ USTA..Demiş..

Evet hikayemiz burada bitiyor..:)

Anladık demi ne anlatılmak istenildiğini..;)

Taşın değerinden önemlidir,dokunduğumuzu hissedebiliyor olmak..

Ve hatırladık değil mi..

Herbirimizin ellerinde değerli taşlar var..

Aman!! Sakın açmayın ha süreler dolmadan

Benim de açmadığımı biliyorsunuz

Düşmeyesiniz diye avuçlarımdan.. :wub::hug::clover:

Hemde çok iyi anladık abim :) Emin olmalısınki abicim bende hiç açmıyorum avuçlarımı,siz düşmeyin kırılmayın diye :hug: Bu anlamlı ve güzel hikayen içinde ayrıca tşk ederim :clover:

Gönderi tarihi:

Sevgilim,

Sana sevgilim diyorum.

Ayrılık da sevdaya dahil

Ayrılanlar hala sevgili

Dediği gibi İlhan'ın.

Sevgilim, sana sevgilim diyorum, bir daha hiç

demeyeceğim içindir belki.

Ayrılmamız neyi değiştirecek, ayrılık yüreğimden silip

atabilir mi seni derdin. Kimbilir..

Bu sana son yazışım.

Sözcüklere yüklemeye çalıştığım duygularım,

beyaz kağıtların keskin kenarlarıyla nasıl da parçalanıyor böyle.

İlk kez yazmak böyle zor, anlatmak bu kadar olanaksız.

İçimde çağıldayan herşeyin, sana doğru aktığını duyupta bunu anlatamamak.. Ne acı.

Oysa, seni her düşündüğümde, sesim, zamanın ve mekanın olmadığı görünmeyen

ince ipeksi bir yolda ilerleyip kulaklarına akmadı mı.

Her düşündüğümde seni, yapmam gereken sadece izlemekti.

Ruhumun sana akışı, o hızlı ama bir o kadar yavaş, delice ama bir o kadar sakin,

coşkuyla ama nasıl huzurlu bir çağlamaydı onların hepsi.

Hemen duyardın, büyük kalabalıklarda, iki kişilik yalnızlıklarda,

yada gözlerin maviliklere kilitlenmiş.. Duyardın.

Hala duyuyorsun. Şimdi, şuan, seninle konuşurken, ruhunda geziniyorum yine.

Baktığın yerden uzaklaşan bakışlarını, o kimselere hissettirmediğin

bir anlık dalgınlığı, sadece anın yakaladığı o ince sızıyı.. Kapa gözlerini..

Sen hep duyacak mısın beni, ben hep anlatacak mıyım. Bilmiyorum.

Ama, madem ayrılanlar hala sevgili, ayrılanlar hala sevdalı, bu ayrılıkta bitmeli..

Ayrılık.. Ne çok korkardık bu sözcüğe yüklenen anlamdan.

Oysa şimdi anlıyorum ki, ayrılığın kendisi değil, ayrılmakmış asıl zor olan.

Ayrılmayı başarana kadar yaşanılanlar, o kanatan acıtan korkulu bekleyişler..

O kopuşu yaşamak, artık başka biri değil, sen olan o varlığı olduğu yerden çıkarmaya çalışmak,

ağlayarak git artık içimden diyebilmek, ama daha derken pişman olup hayır kal ne olur diye yalvarmak..

Ne kadar zordu mabel.. Öyle içimdeydin ki, seni ordan çıkarmak kendimi paramparça etmek demekti.

Ayrılık.. O kanlı zafer.. Şimdi paylaştığımız işte bu.

İçimizde o boşluğun büyük acısı yüzümüzde birbirimizin kanı var hala..

Sevgilim,

Sevgilim diyorum son kez sana. Bir daha demiyeceğimdendir bu, ve bir daha yazmayacağımdan.

Ayrılık da bitmeli..

kız gecem, oyun fanıydık biz arkidişin biri kafayı takmıştı, şimdi biz anı defteri fanı mı olduk yuksam. hatta biz fanlıktan çıkıp klimami olduk yawwss :stuart:

Gönderi tarihi:

Allah hiç bir zaman ayrılık göstermesin ablacım :hug: Çok tşk ederim :wub:

Abla az sonrada bilmece bulmaca fanı olalım :w00t: Olmazsa da birbirimizi tanıyalım topicine tavan vantilatörü olurus :lol::grin::hug: Abla Fan dediğin nedir ki ,fani şeyler bunlar :D:P;)

Gönderi tarihi:

doğru söyledin fan dediğin ne ki fani şeyler bunlar. :nuke:

bizi gizliden takip ediyolar bence bunlar nerede ne yazsak haberleri var. artıkın şifreli mi konuşsak ne? :ph34r:

kjdoweırkljsdlferoıtunıfjsdjfhcaskjfwoeru lf ghd vısdof :whistling::getlost:

anlaşıl dı mı? :w00t:

Gönderi tarihi:

gıss sen buna şifremi diyon ilahi paranoyak fanım benim :lol:

sevgili gece yağmuru....

seni tanımadan yazdıkların girdi gönlüme..o ne güzel o ne komik yazılardı öyle forumumuzun şovmeni ilan ettim seni..kimse bu konuda eline su dökemez valla...sen karakterinde espri yeteneği,dostluğun değeri,iyilik,sıcakkanlılık,cesaret,seviye,sevgi ve saygı gibi güzellikleri barındıran özel insanlardansın....seni sevmemek mümkün değil...allah sevdiklerinle beraber uzun bir ömür versin sana...her daim sev ve sevil güzel arkadaşım :wub::hug:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.