Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

İkimize

Sen geldiğinde,

Kardelenler açacak yüreğimin en kuytu yerinde

Kızgın lavlar akmıştı biliyorsun gittiğinde...

Sen geldiğinde,

Küçük bir kızın gülüşü yerleşecek gözbebeklerime

Tuzlu bir deniz bırakmıştın ya içimde...

Sen geldiğinde,

Dudaklarım titreyecek ruhumla birlikte

Nasıl titrediyse sana gitme dediğinde...

Sen geldiğinde,

İçimde ki tüm sönmüş fenerler yanacak hep birlikte

Hatırlarsın, tüm şehir kararmıştı gidişinle...

Sen geldiğinde....

Sen geldiğinde......

Ama yoksun işte !!!

iLyAdA

Sevgili İlyada çok tşk ederim cnm :hug:

013rw4dz5.jpg

Sevgili Spices çok tşk ederim :hug:

geceth3.jpg

gececimm :hug: yeni yılın kutlu olsun....

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını... Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç... yeni yılın kutlu olsun

Zeynepcim çok tşk ederim cnm :hug: İnşallah hepimiz için hayırlı bir yıl olur :)

frallejs4.jpg

Sevgili Birce çok tşk ederim cnm :hug:

• Cevaplar 477
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

kankitom cnm benim :wub: Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara :hug:

Gönderi tarihi:
kankitom cnm benim :wub: Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara :hug:

Amin kankim :hug:

Yeni yıl sana,ailene,sevdiklerine ve yeğenime hayırlı bir yıl olmasını diliyorum :hug: İyi ki varsın kankim :wub: Mutlu Yıllar :clover:

Gönderi tarihi:
Gececim şu şampuanlar sende bulunsun,yakında lazım olur belkim :islik::shifty::yuvarlan:

Kwell-P_k.jpg

Ben sana didim demi gesme ortalıklarda <_< bak gribini bulaştıramadın ama bitlerini bulaştırdın topicime <_<:w00t::lol:

Ben hemen kankimin topicine atam bu bitleri :shifty::w00t:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

kıs öyle deme buna yatırımcılık ruhu diyorlar :shifty: önce sorun yaratıyorsun sonra sorunun çaresini pazarlıyorsun valla ben şahsen çok tuttum, :santa: bende gireyim diyorum bu bit şampuanı işine, maksat ticari becerilerimiz gelişsin :w00t: değilmi kıs Radya, şşş sana diyorum nerede bu? :wassat: kesin şampuan satıyordur :ayakvur:

Gönderi tarihi:

yok efendim olmas burası uygun bir yer diye düşünüyorum, Avrupa birliğinede yakın galiba gümrük birliği falan derken dünyaya açılıcaz burdan kıs gecem sayfanın reklamını yapıyos daha ne istiyorsun sanada yaranılmıyor ha <_<:shaun::w00t::yuvarlan:

Gönderi tarihi:

evladım işten güçten başını kaldıramıyorsun ki, :wassat: senin haberin olmaz tabi :whistling: avrupa birliğide senin topice yakın ayrıcana :w00t:

ne diyosun şimdi topicinde şampuan tanıtımı ve satışı yapmamıza izin verdin mi? :catikkas:

Gönderi tarihi:
Ben hemen kankimin topicine atam bu bitleri

kısım ben topicimi hergün desenfektanlarla temisliyom, haftada bir de osonlu suyla siliyom -_-:lol:

Nütfen gidip bitlerinizi kankimin topicinde pasarlayın

ben topicime pasarlamacı felan kabul edemem :P kusura bakmayın -_-:D

Benim topicim avrupa birliğine yakın mı , Bundan benim niye haberim yuk

illa herşeyden de haberi olcek <_<

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.