Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 İkimize Sen geldiğinde, Kardelenler açacak yüreğimin en kuytu yerinde Kızgın lavlar akmıştı biliyorsun gittiğinde... Sen geldiğinde, Küçük bir kızın gülüşü yerleşecek gözbebeklerime Tuzlu bir deniz bırakmıştın ya içimde... Sen geldiğinde, Dudaklarım titreyecek ruhumla birlikte Nasıl titrediyse sana gitme dediğinde... Sen geldiğinde, İçimde ki tüm sönmüş fenerler yanacak hep birlikte Hatırlarsın, tüm şehir kararmıştı gidişinle... Sen geldiğinde.... Sen geldiğinde...... Ama yoksun işte !!! iLyAdA Sevgili İlyada çok tşk ederim cnm Sevgili Spices çok tşk ederim gececimm yeni yılın kutlu olsun.... Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını... Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç... yeni yılın kutlu olsun Zeynepcim çok tşk ederim cnm İnşallah hepimiz için hayırlı bir yıl olur Sevgili Birce çok tşk ederim cnm Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 yeni yılın kutlu gönlün hep umutlu olsun canım benim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 yeni yılın kutlu gönlün hep umutlu olsun canım benim Psikom Cnm arkadaşım benim tşk ederim Amin Ecmain Seninde yeni yılın kutlu olsun sevdiklerinle birlikte mutlu ol cnm Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 kankitom cnm benim Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 kankitom cnm benim Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara Amin kankim Yeni yıl sana,ailene,sevdiklerine ve yeğenime hayırlı bir yıl olmasını diliyorum İyi ki varsın kankim Mutlu Yıllar Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Amin cnm sende iyi ki varsın kankitom benim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Gloriam tşk ederim cnm Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Gececim şu şampuanlar sende bulunsun,yakında lazım olur belkim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Gececim şu şampuanlar sende bulunsun,yakında lazım olur belkim Ben sana didim demi gesme ortalıklarda bak gribini bulaştıramadın ama bitlerini bulaştırdın topicime Ben hemen kankimin topicine atam bu bitleri Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 kıs ne oldu bitlendinmi gel ben ayıklarım onları çıt çıt neyseki bit kovucusu almıştım topicte gönül rahatlığı ile dolaşabilirim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Çıt çıt mı Pek maharetlisin aplacım Apla radya aplam attı bu bitleri benim topice Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 evet canım bit ayıklama sesi o bilmiyomusun Radya mı bitlenmiş, topiclere bitmi bırakıyor yuksam bit şampuanı işinemi girmiş işi ticarete dökmüş olmasın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Hııı işi ticarete dökmüş Bitlerin üremesi ve ihratacatı konusunda Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 vay be zekice, sonuçta iş iştir yane, paraya para demez yakında radya Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Hııı paraya para demeyecekmiş zaten Bitli para sonuçta Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 kıs öyle deme buna yatırımcılık ruhu diyorlar önce sorun yaratıyorsun sonra sorunun çaresini pazarlıyorsun valla ben şahsen çok tuttum, bende gireyim diyorum bu bit şampuanı işine, maksat ticari becerilerimiz gelişsin değilmi kıs Radya, şşş sana diyorum nerede bu? kesin şampuan satıyordur Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Madem iş ticaret ruhu , girişimci falan oldu Nütfen gidip bitlerinizi kankimin topicinde Şampuanlarıda bilinmes bir yerde pasarlayın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 yok efendim olmas burası uygun bir yer diye düşünüyorum, Avrupa birliğinede yakın galiba gümrük birliği falan derken dünyaya açılıcaz burdan kıs gecem sayfanın reklamını yapıyos daha ne istiyorsun sanada yaranılmıyor ha Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 He yaranılmıyor bana Benim topicim avrupa birliğine yakın mı Bundan benim niye haberim yuk Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 evladım işten güçten başını kaldıramıyorsun ki, senin haberin olmaz tabi avrupa birliğide senin topice yakın ayrıcana ne diyosun şimdi topicinde şampuan tanıtımı ve satışı yapmamıza izin verdin mi? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Demek o kaddar yakın ha way anasını Hayır yapamazsınız Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Dimek öyle bunu sen istedin hem ayrıca ben nezaket icabı sormuştum biz pazarı çoktan kurduk Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Neyi ben istedim Neden böyle bakıyorsun bana apla Şeytani şeytani Dağıtırım ben o pazarı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Ben hemen kankimin topicine atam bu bitleri kısım ben topicimi hergün desenfektanlarla temisliyom, haftada bir de osonlu suyla siliyom Nütfen gidip bitlerinizi kankimin topicinde pasarlayın ben topicime pasarlamacı felan kabul edemem kusura bakmayın Benim topicim avrupa birliğine yakın mı , Bundan benim niye haberim yuk illa herşeyden de haberi olcek Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.