Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gelir Gelmez Güzel Bİr Sözle Baslayayım..Herkese Selamlar Gidene üzüLme : SewSe Gitmezdi..!! GeLene Sewinme , Oda baskaSından GeLdi? !! Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gelir Gelmez Güzel Bİr Sözle Baslayayım..Herkese Selamlar Gidene üzüLme : SewSe Gitmezdi..!! GeLene Sewinme , Oda baskaSından GeLdi? !! slm emme burası karşılama topici değil ki Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Sevgili Adulsalö hoşgeldiniz,tşk ederim Burası Avrupa Birliğine yakın bir topic oluyorda neden karşılama topici olamıyor hem sanane herşeye bi karışma durumları içerisindesin Ayrıca osonlu su ile silmen bişey ifade etmes Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Sevgili Adulsalö hoşgeldiniz,tşk ederim Burası Avrupa Birliğine yakın bir topic oluyorda neden karşılama topici olamıyor , hem sanane , herşeye bi karışma durumları içerisindesin , Ayrıca osonlu su ile silmen bişey ifade etmes birincisi Adulsalö değil Abdulselaö bi kerem ben Avrupa Birliğine yakın bir topic olduğuna da katılmadığım için karşılama topici olmadığı konusunda da imsamı atıyorum çok şey ifade eder ne demişler temislik imandan gelir Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Hııı temislik imandan gelir Sen zaten benlen ilgili olan hiç bir olumlu konuya imsa atmassınki Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Sen zaten benlen ilgili olan hiç bir olumlu konuya imsa atmassınki kıss konunun içinde sen varsan mutlaka bi negatiflik vardır orda o yüsden atmam imsamı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Tövbe tövbe Her olumlu işin arkasında mutlaka ben varımdır temam mı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Neyi ben istedim Neden böyle bakıyorsun bana apla Şeytani şeytani Dağıtırım ben o pazarı dağıtta görelim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 En azından dağıtma girişiminde bulunurum gibi geliyor bana Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 ben sana didim sende de girişimci bir ruh var gel sen he de biz bu pazarı kuralım güzellikle yani Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Zorla değil mecburi diyosun yani Olmazzzzz kuramazsınız Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gececim duyduğuma göre bit şampuanı satıyormuşsun.. Nerden duydun bu ihtiyacı.. Kelin merhemi hesabı ilkin kendinde denedin sanırsam.. neyse..umarım faidesini görmüşsündür.. Allah sıhhat versin canım.. Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Foruma ilk geldiğim gün, dün gibi aklımda...... Kendimi o kadar yanlız hissediyordumki,kimseyi tanımıyor,sadece yazılanları okumakla yetiniyordum. Tam bu sırada sen çıktın işte karşıma aramıza h.g diyende sendin,bana her türlü yakınlık gösterende iyiki varsın kankicim iyiki... Her şey gönlünce olsun mutlu ol Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 zorlama yok tabiki mecburi diloşum bu işin koordinesini radya yapıyor canım kendisi ticari konularda çok girişimciymiş bizde ortak olalım dedik Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Sevgili Lucifer çok tşk ederim.. Tüm güzellikler seninle olsun Diloş bari sen uyma bunlara Sardunyam aplacım ortaklardan birisi sen misin Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gece sanada güzel ve huzurlu bir yıl diliyorum.biraz geç oldu ama kusura bakma cevap yazmasam olmazdı.düşündüğün ve arada hatrımı sorduğun için teşekkürler.Sevgiyle kal..... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Çok tşk ederim cnm arkadaşım Geç olsun ama güç olmasın demişler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Bugün masal bırakma günümdeyim, hanımefendi bu masada size... Gerektiği kadar sevilmeli sevgili ve gerektiği kadar verilmeli değer.. Aşk bilmecesinin en kısa sözcüğüdür "acı".. Ya çekersin uzun uzadıya sancısını... Ya da acı vererek sevgiliye,çıkartırsın acısını.. Kıyamadım...! Sözcükler dizildi boğazıma bir bir.. Söylemek istedim,söyleyemedim.. Kıyamadım kıymetlim...! Yutkundum... Yutamadım... Nefesimi zorlayan yerde,tam orda işte,kala kaldı sana dair söyleyeceğim tüm sözler.. "Ya haykırmalıyım tüm gücümle kulağına,ya boğulmalıyım sessizce.." Artık saat ayrılığı vururken.. Bu kadar mı hızlı kovalardı akrebi yelkovan.. Bu kadar mı sona hızlı yaklaşacaktık.. Bir "elveda" sözcüğü can çekişiyor dilimde... Bir çıksa ağzımdan,kendime gelecek tüm yaşamım.. "Sen" den ibaretti her şey.. "Sen" den sonrası bir adım sessizlik.. "Sen" den öncesi koca bir çığlık.. Kıymetlim...! "Hoşçakal" ımı bırakıyorum yüreğine usulca.. Kıymetini bil..! (alıntı) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Abla hangi masa bana Çok tşk ederim ablacım yüreğine sağlık Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Uğraşmaktan en zevk aldıgım insansın Bunu dediğim için seni sevdiğimi falan düşünme tamam mı Ben seni her ne kadar şeytansı ( ) görsem de sen bir meleksin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Uğraşmaktan en zevk aldıgım insansın, Bunu dediğim için seni sevdiğimi falan düşünme tamam mı Ben seni her ne kadar şeytansı ( ) görsem de sen bir meleksin Kıs tabe meleğim ben Beni sevdiğini düşünmeye başladım bile Çünkü bende seni seviyorum Naticim gecem e sevgilerle Yumotem,şekkerim tşk ederim cnm Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 sevgililer günün kutlu olsun gece yagmuru... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Denizkızı çok tşk ederim cnm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Sevgili TM Ailesi... Her başlangıç bir sona mahkumdur maalesef...Umarım bu son bir başlangıca vesile olur... Vedalardan oldum olası nefret etmişimdir...Zaten '' Veda '' kelimeside çok soğuk gelir bana... Fazla söze gerek yok..Zaten fazla söz söylemeye gücümde yok...Anlayacağınız gibi bu bir veda mesajı... TM Aileme,yöneticilere ve dostlarıma ; Sizi çok seviyorum... Kalbini kırdıklarım,üzdüklerim olduysa eğer haklarını helal etsinler... Dostlarım , arkadaşlarım ve tabiki kankim sakın beni unutmayın olar mı Uzun bir süre aranızda olamayacağım..Dualarınızı eksik etmeyin... Bu arada sevgili Birce artık her sabah tarihte bugün topicine ileti gönderemeyeceğim.. Herkese tek tek Allahaısmarladık demek isterdim ama ismini unuttuklarımı üzmek istemiyorum..O yüzden herkese Hoşça Kalın diyorum... Bu yolda yüreğimizin çarpıştığı tüm dostlarıma SELAM olsun... Ümit Yaşar Oğuzcan 'ın çok sevdiğim bir şiiri ile lafı daha fazla uzatmadan , kendinize çok iyi bakın diyorum Ne gariptir şu ayrılık günleri Bir dosttan da, düşmandan da ayrılsan Nedense bir tuhaf oluyor insan Derin bir sızı giriyor içeri Son bir defa bakarken caddelere Dükkanlara, evlere, kahvelere Hatıra yüklü kervanlar geçiyor Dolu dolu gözlerinin önünden Bu son yadigar mı bir ayrılık gününden Ne unutulmaz zamanlar geçiyor Ağır ağır biz farkında değilken Gökler masmavi, yaprak yemyeşilken Sen istediğin kadar unutulmaz de Bu son dakika, bu vakitsiz yağmur Unutulur, azizim unutulur Başka ne yapılır böyle bir günde Kapanan bavul, çivilenen sandık Ve sonra kuru bir "Allaha ısmarladık!" Ümit Yaşar Oğuzcan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.