Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Tam bir beyefendi.. Foruma geldiği ilk gün yanlış hatırlamıyorsam evlilikle ilgili çok mantıklı şeyle yazmıştı.. Saygılı ve sevgili kişiliğini alabildiğince foruma yansıtabilen, bilgili, tecrübeli ve değerli bir arkadaşımız.. Onu hep bir başkasına benzetmişimdir ama şurası muhakkak ki o kimseye benzemiyor aslında.. Sevgiler İlbey .. :clover:

Gönderi tarihi:

ilbey tam bir türk beyefendisi, şu tarih boyunca arayıp hala bulmakta zorluk çektiklerimizden, benden küçük ama saygı duyduğum bir kişiliğe, ve özveriye, paylaşıma sahip böle insanları tanıdıkça türklüğümle gurur duyuyorum.. :)

Gönderi tarihi:

diyaloglarında saygı ve sevgiyi ön planda tutan saygıdeğer mülayim bir arkadaşımız saygılar ilbey

Gönderi tarihi:

forumdaki sevdiğim aiblerden bir tanesi...her zaman seviyeli,neşeli halini yitirmedi aynı zamandan hemşerim sayılır inşallah doğacak çocuklarıda ona benzer ALLAH sevdiklerinle bir ömür geçirmeyi nasip etsin abicim...seni tanıdığımın için mutluyum...

Gönderi tarihi:

Kusura bakmayın ben bu forumda çok yeniyim..Bahsettiğiniz kişi kimdir?

Ama her kimse adına bir konu açılması bile çok saygıdeğer bir insan olduğunu anlamaya yetiyor..Hiç bilmesemde, hiçbir yazsını okumasamda tebrikler İlbey..

Gönderi tarihi:

bu topici nasıl atlamışım anlamıyorum....

ilbey eşine olan sevgi ve saygısıyla çok imrendiğim,az ama öz yazan,önyargılarından tamamen kendisini sıyırabilmiş,müthiş hoşgörülü sevdiğim bir forum arkadaşım...

inşallah bu forum arkadaşlığını reelde dostluğa taşımak üzere ilbey........

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

biricik eniştem...

ne desem senın ıcın az ne soylesem sana layık olmayacak kadar basit

zaten biliyorsun beni bazen benden once bılebılıyorsun ya neyse...

meleğin seni seviyor (ablama iyi bak)

Ahir ölüm kaçınılmaz fani dünyada

Hasret yürekte uslanmaz deli yetkin

Maktül nehar gecesi yıldızsız sema

Erdem sendeki derini gören masum bir eda

Tekil kişilikler yüreğine hasretle bağlanmakta....

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Ilbeyin esine olan bagliligina, sevgisine hayranim ve o da bunu bilio zaten...

ilk gözüme carpan buydu, ama bunun yani sira cok güzel vasiflara sahip biri o

adam gibi adam diebilirim kisaca... :clover:

Her zaman esinle birlikte mutlu, huzurlu, sevgi dolu bir yasam sürmen dilegiyle

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

İlbey kardeşim

Senin kişiliğinde ki doğruluk ve cesaret inan buradan bile hissediliyor. Sana ve sevgili eşine mutluluklar diliyorum, Allah mutluluğunuzu arttırsın ve sizi birbirinize bağışlasın. :clover:

ben seni pek tanımasamda, bu forumda aşağı yukarı hepimizin birbirimiz hakkında bir izlenimi var, benim senden yana hep saygın bir kişilik olduğunu düşünmekten başka bir düşüncem olmadı.

Aynı zamandan sen bana küsmüştün ben çok üzülmüştüm. Neyi neden yaptığımıda hiç bilmedim. :(:unsure:

umarım artık sorun yoktur. Sevgiler kardeşim :clover:

• 4 ay sonra...
  • 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:

en çok özlediklerimden biride sensin abi...inşallah görüşemediğimiz günler içinde hayatında seni üzecek bir olay gerçekleşmemiştir....ALLAH'a emanet ol abicim... :clover:

• 4 hafta sonra...
  • 6 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.