Φ arman Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Tam bir beyefendi.. Foruma geldiği ilk gün yanlış hatırlamıyorsam evlilikle ilgili çok mantıklı şeyle yazmıştı.. Saygılı ve sevgili kişiliğini alabildiğince foruma yansıtabilen, bilgili, tecrübeli ve değerli bir arkadaşımız.. Onu hep bir başkasına benzetmişimdir ama şurası muhakkak ki o kimseye benzemiyor aslında.. Sevgiler İlbey .. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 ilbey tam bir türk beyefendisi, şu tarih boyunca arayıp hala bulmakta zorluk çektiklerimizden, benden küçük ama saygı duyduğum bir kişiliğe, ve özveriye, paylaşıma sahip böle insanları tanıdıkça türklüğümle gurur duyuyorum.. Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 diyaloglarında saygı ve sevgiyi ön planda tutan saygıdeğer mülayim bir arkadaşımız saygılar ilbey Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 forumdaki sevdiğim aiblerden bir tanesi...her zaman seviyeli,neşeli halini yitirmedi aynı zamandan hemşerim sayılır inşallah doğacak çocuklarıda ona benzer ALLAH sevdiklerinle bir ömür geçirmeyi nasip etsin abicim...seni tanıdığımın için mutluyum... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 kesinlikle efendiliğinden hiç bişi kaybetmeyen zamanla sevdiğim kişi dilerim ki herşey istediği yönde gerçekleşir Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 İlbeyi fazla tanımıyorum ama arkadaşlarımın da dediği gibi tam bir beyefendi,saygılı ve çok mantıklı Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Kusura bakmayın ben bu forumda çok yeniyim..Bahsettiğiniz kişi kimdir? Ama her kimse adına bir konu açılması bile çok saygıdeğer bir insan olduğunu anlamaya yetiyor..Hiç bilmesemde, hiçbir yazsını okumasamda tebrikler İlbey.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 il beyim benim.............. kendisi benim efendiliğine hayran olduğum kişiler arasında yer alıyor...... hep mutlu ol mutlu kal........... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 hani derler istanbul beyefendisi sanırım İlbey gibi arkadaşaları kastederek söylenmiş...her zaman saygı duyduğum bir arkaşım ... umarım hep böle mutlu kalırsın İlbey Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Abim benim o ya! o kadar iyi bir insanki, bunu bana gösterdi! Çok severim abimi! Allah ona onun gibi bir evlat versin! Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 şahsıma yönelik yazılarınız beni cok mutlu teşekkür ederim arkadaşlar... bende gördükleriniz tamamen sizlerden aldıklarımdır... insan insanın aynasıdır.. Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 bu topici nasıl atlamışım anlamıyorum.... ilbey eşine olan sevgi ve saygısıyla çok imrendiğim,az ama öz yazan,önyargılarından tamamen kendisini sıyırabilmiş,müthiş hoşgörülü sevdiğim bir forum arkadaşım... inşallah bu forum arkadaşlığını reelde dostluğa taşımak üzere ilbey........ Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 biricik eniştem... ne desem senın ıcın az ne soylesem sana layık olmayacak kadar basit zaten biliyorsun beni bazen benden once bılebılıyorsun ya neyse... meleğin seni seviyor (ablama iyi bak) Ahir ölüm kaçınılmaz fani dünyada Hasret yürekte uslanmaz deli yetkin Maktül nehar gecesi yıldızsız sema Erdem sendeki derini gören masum bir eda Tekil kişilikler yüreğine hasretle bağlanmakta.... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 forumun saygı değer şahsiyetlerinden biri daha...allah eşiyle nice nice yılllar nasip etsin...herşey gönlünce olsun.. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Selam ilbey Ailenle birlikte saglik mutluluk diliyorum hersey gonlunce olsun Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 bir ömür sevdiklerinle mutlu olasın...herşey gönlünce olsun... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 ben seni tebrik ettim mi ilbeyim bizden biri oldun ya ben de az sonra sana katılıyorumm Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 dün çok beklettin ama beni.. neyse sende artık bizden biri oldun... tebrikler... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Ilbeyin esine olan bagliligina, sevgisine hayranim ve o da bunu bilio zaten... ilk gözüme carpan buydu, ama bunun yani sira cok güzel vasiflara sahip biri o adam gibi adam diebilirim kisaca... Her zaman esinle birlikte mutlu, huzurlu, sevgi dolu bir yasam sürmen dilegiyle Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 İlbey kardeşim Senin kişiliğinde ki doğruluk ve cesaret inan buradan bile hissediliyor. Sana ve sevgili eşine mutluluklar diliyorum, Allah mutluluğunuzu arttırsın ve sizi birbirinize bağışlasın. ben seni pek tanımasamda, bu forumda aşağı yukarı hepimizin birbirimiz hakkında bir izlenimi var, benim senden yana hep saygın bir kişilik olduğunu düşünmekten başka bir düşüncem olmadı. Aynı zamandan sen bana küsmüştün ben çok üzülmüştüm. Neyi neden yaptığımıda hiç bilmedim. umarım artık sorun yoktur. Sevgiler kardeşim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Yoksun uzun zamandır buralarda..Varlığın mutluluk ve huzur verdiği gibi yokluğun hüzün veriyor... Daha fazla özletme kendini abicim... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 en çok özlediklerimden biride sensin abi...inşallah görüşemediğimiz günler içinde hayatında seni üzecek bir olay gerçekleşmemiştir....ALLAH'a emanet ol abicim... Alıntı
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.