Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2009 15 yıl Eveet bir günlüğüne çocuk olsaydım sümüklerimi kazağımın koluna silerdim
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2009 15 yıl Eveet bir günlüğüne çocuk olsaydım sümüklerimi kazağımın koluna silerdim deliiii sahilde kumdan kale yapardım aa bunu şimdi de yapabilirim değil mi ama çocuk aklı ve neşesi ile olmalı
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl markete gider kocaman bir torba şekerleme çikolata alır yerdim oyuncakçı dükkanına gider saatlerce oyuncaklara bakar ,kollarım dolu çıkardım:)
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 15 yıl Çocuklarınızla yada çevrenizdeki çocuklarla bütün bunları yine yapabilirsiniz ki? Başkalarının ne diyeceği çok mu önemli
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 15 yıl Gelincik gördüm seni bilgisayarın arkasındasın sobe sobe sobeeee
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 15 yıl bır günlüğüne cocuk olsaydım öyle kalmayı isterdim hiç büyümeden hep aynı yaşta
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 15 yıl Ben hergün çocuk oluyoum zaten.. Alple 3 gündür bir oyun oynuyoruz.Ben tavuk oluyorum o yumurtada ki civciv.Sonra ben kuluçkaya yatıyorum. Hadi şimdi çıksın artık yavrum yumurtadan de diyor,söylüyorum.Örtünün altından cikcikleyerek çıkıyor..Sonra ben onu kucağıma alıyorum,ay benim kara civcivim doğmuş diyorum... Sonra... işte burada kopuyorum ben.. Acıktı acıktı,süt süt diyor... Bende"sus rezil civcivler süt içmez" diyorum...
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 15 yıl O da bir şey mi radyacım.Ben evde çocuklarla traş köpüğü savaşı yaptım ve her yeri batırdık üçümüz birlikte. Ve en komiği de eşim bakıp bakıp aynen şöyle dedi: Allahım allahım ben bu deli kadını haketmek için ne günah işledim.
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 15 yıl O da bir şey mi radyacım.Ben evde çocuklarla traş köpüğü savaşı yaptım ve her yeri batırdık üçümüz birlikte. Ve en komiği de eşim bakıp bakıp aynen şöyle dedi: Allahım allahım ben bu deli kadını haketmek için ne günah işledim. :lol: :lol: Biz bi de burada kar yağmıyor diye tuvalet kağıtlarını parçalayıp ıslatıp kartopu yapıp oynuyoruz arada...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.