Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2009 Eveet bir günlüğüne çocuk olsaydım sümüklerimi kazağımın koluna silerdim 3 Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2009 Eveet bir günlüğüne çocuk olsaydım sümüklerimi kazağımın koluna silerdim deliiii sahilde kumdan kale yapardım aa bunu şimdi de yapabilirim değil mi ama çocuk aklı ve neşesi ile olmalı Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2009 Birgün yetmez bana, hep çocuk kalmak isterdim... 1 Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Kapıların zillerine basıp kaçardım 2 Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 kör ebe, saklambaç,yakan top oynardım Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gelin arabalarının önünü keser para alırdım 1 Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 markete gider kocaman bir torba şekerleme çikolata alır yerdim oyuncakçı dükkanına gider saatlerce oyuncaklara bakar ,kollarım dolu çıkardım:) Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 3 tekerlekli bisiklet 1 Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 lunaparka giderdim.. ımm bu yaşta gidilmez mi Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Sandalye altında saklanırdım 1 Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Verilen ödevi yapmazdım, akşam misafir geldi öğretmenim derdim. Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Hemen büyümek isterdim çocuk aklı işte... Alıntı
Φ Timya Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 ne güzel olur du bütün gün yakantop oynardım:) Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 En de tua 1 2 3 oynardım Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Çocuklarınızla yada çevrenizdeki çocuklarla bütün bunları yine yapabilirsiniz ki? Başkalarının ne diyeceği çok mu önemli Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gelincik bu akşam kukalı saklambaca var mısın Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Delimisin kaçırır mıyım hiç seve seve Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gelincik gördüm seni bilgisayarın arkasındasın sobe sobe sobeeee Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Kazan çömlek patladı Ben gelincik değilim ki Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Mızıkçısın sen yaa, anneme sölicem seni, HIH...! Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 bır günlüğüne cocuk olsaydım öyle kalmayı isterdim hiç büyümeden hep aynı yaşta Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Ben hergün çocuk oluyoum zaten.. Alple 3 gündür bir oyun oynuyoruz.Ben tavuk oluyorum o yumurtada ki civciv.Sonra ben kuluçkaya yatıyorum. Hadi şimdi çıksın artık yavrum yumurtadan de diyor,söylüyorum.Örtünün altından cikcikleyerek çıkıyor..Sonra ben onu kucağıma alıyorum,ay benim kara civcivim doğmuş diyorum... Sonra... işte burada kopuyorum ben.. Acıktı acıktı,süt süt diyor... Bende"sus rezil civcivler süt içmez" diyorum... Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 O da bir şey mi radyacım.Ben evde çocuklarla traş köpüğü savaşı yaptım ve her yeri batırdık üçümüz birlikte. Ve en komiği de eşim bakıp bakıp aynen şöyle dedi: Allahım allahım ben bu deli kadını haketmek için ne günah işledim. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 O da bir şey mi radyacım.Ben evde çocuklarla traş köpüğü savaşı yaptım ve her yeri batırdık üçümüz birlikte. Ve en komiği de eşim bakıp bakıp aynen şöyle dedi: Allahım allahım ben bu deli kadını haketmek için ne günah işledim. :lol: :lol: Biz bi de burada kar yağmıyor diye tuvalet kağıtlarını parçalayıp ıslatıp kartopu yapıp oynuyoruz arada... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.