Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Dimek parayı bulunca sağ kolun Ahu'yu unutup, Slovakyalara göçtün uşağum.. eh,ne diyim..para senide bozdu desene.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 ahucum buraya alt yapıyı kurmaya geldim... en kısa zamanda senide aldıracam buraya merak etme Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Sana hediye edicek bir şey bulamadım.. Çünkü hevesini aldıktan sora atıosun Buna kıyamazsın herhalde.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 seni çok seviyorum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Sana hediye edicek bir şey bulamadım.. Çünkü hevesini aldıktan sora atıosun Buna kıyamazsın herhalde.. sağol çekirge kıyamadım buna... seni çok seviyorum bende seni çok seviyorum doktorum kardeşim benim... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 sevgililer günün kutlu olsun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 sağoool deniz kızı seninde kutlu olsun.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Bu şiir da haçan senin içun daa.. SEN-SİN Duygulu bir anda büyüttüğüm .. -Şaşırdığım- Şiirlerden, eskimez güzelliklerden, Suskun tükenmez gülümsemelerden -Kaçırdığım- Katmer-katmer ördüğüm Bir sevi taşıdım sana. Solmaz renkleriyle bir çiçek. -Kurumuş- Saçların rüzgârla dağıldığında Göğsüne gölgesi düşecek -Olmuş- Gözlerin buğulanıp daldığında Seni hep ikiye bölecek. Biri uyurken biri uyanık, -Sana- Benim suskularıma dalacak .. Kendini arayacaksın bahçemde -Bana- Birbirine bakan iki heykelce, İkimiz karşı karşıya olacak. Karşımdakinin karşısında sen, -İyi + kötü- İkisi de sen, ikisi de sensin .. Bir sevide ikiye bölünensin. -Acı + ölü- Sen hangisini istersen Hep biri senin, öbürü onun olacak. Özdemir Asaf Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 sağol ahucum ne zamandir şiirleşmiyoduk... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 nutelladaşım misafirliğe geldim sana kendi ellerimle marmelatlı nutellalı kurabiye yaptım marmelatlılar senin nutellelılar benim :lol: çaylarda senden hadi afiyet olsun Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Bende dayanamadım yedim bitane onlardan Çok güzel olmuş zeynocumm Erbay kusura bakma otlandım biraz ama bugün bana yarın sana Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 o kadar güzel gözüküyorlarki aysumcum otlanma konusunda sana eşlik etmemek elde degil üstelik erbay çayları getirene kadar bitecek sanırım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 nutelladaşım misafirliğe geldim sana kendi ellerimle marmelatlı nutellalı kurabiye yaptım marmelatlılar senin nutellelılar benim çaylarda senden hadi afiyet olsun hoşgeldin zeynep... yalnız bi konuda anlaşalım nutellalılar benim olsun... çayı boşver bunlar soğumadan yemek lazım... hapur hupur şapur şupur aysum ve denizkızı ELLEMEYİN BEEEEEEEEEEEEEE beni yemek yerken konuşturmayın ileti sayımla döverim sizi beeeeee... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 bir deli yağmurdun sen, yağışını, tepeden tırnağa beni sırılsıklam yapışını severdim, her damlan içime işlerdi, her damlan yüreğime akan bir nehre dönüşürdü, o ıslak halimle tir tir titrerken, bir tek damlanı bile kaçırmamak için kapanmazdım hiçbir yere, yağmurdan sonra üşümeyi kim severki, ben severdim işte, yağacağını bilerek özlemenin tadını da sevdim ben, yağışından sonra gökkuşağına dönüşmeni de sevdim, her damlan başka bi renkti, gözlerimi alamazdım o renk cümbüşünden, çabuk kaybolacağını bildiğim için bir saniye ayırmazdım gözlerimi senden, sonra güneş yükselir, sonra sen çekilirdin, ama her gidişin, yeniden döneceğinin müjdesiydi bilirdim.... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 nutelladaşım bu karikatürü görünce sen geldin aklıma Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 haçan aynı bana benziy bu nutelladaşum... :lol: Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 haçan aynı bana benziy bu nutelladaşum... :lol: Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gittuğun o yerlerde söle huzurda misun? Geride kalanların söyle farkında misun ? Atın beni denizlere vermeyun ellerine oyy Zaten hasret kalmış idum o deniz gözlerunee Gidup ta dönmemeye söyle yeminli misun? Dönüp te görmemeye dayanabilir misun? Ey göklerin yıldızi benim farkimda misun? Benden ayrı yaşamaya dayanabilir misun ? Atın beni denizlere vermeyun ellerine oyy Zaten hasret kalmış idum o deniz gözlerunee... nutelladaşım bu şarkıyı biliyomusun kaç saattir bunu dinliyorum harika bir şarkı.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 bilmezmiyim nutelladaşım Altan Civelek söylüyor güzel şarkıdır... soyadı civelek ama şarkı pek bir duygusal... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 evet soyadıyla uyuşmayan bir şarkı nutelladaşım bayıldım bu şarkıya hala aynısı çalıyo Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 noluyorr burda bensiz şarkı dinlersiniz öyle mi Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 sana yolladım şarkıyı gelmedi ya o şarkı işte.... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 hııı affettim şimdi yoksa işiniz zordu ikinizin de yanmıştınız yani Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 ne yaptık ki yanalım... bizi yakacağına civeleği yak.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.