Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2009 15 yıl Admin Hayatın Getirdikleri (2008) The Secret Life of Bees // Annesinin ölümüne neden olan 14 yaşındaki Lily Owens (Dakota Fanning) öyküsü. Babası'nın mutsuzluğunu üzerinde taşımak istemeyen ve Amerikadaki siyahların ırkçlılıkla yüzyüzü kaldıkları dönemde kendileri için çalışan Rosaleen Daise (Jennifer Hudson) ile annesinin ayak izlerini takip ederek Tiburon, S.C., kaçar orada Queen Latifah ile tanışarak değişik bir ortama girerek yaşamın bütün hatları ile üstüne yansımasını bekleyecek ve bir çok tadıda beraberinde getiren arılarla tanışarak onların gizemli dünyasına yolculuk yapacaktır. Değişik bir film ve izleyin diyorum hatta kaçırmayın. Yönetmen: Gina Prince-Bythewood Oyuncular: Dakota Fanning, Jennifer Hudson, Queen Latifah, Alicia Keys, Sophie Okonedo, Paul Bettany, Hilarie Burton, Tristan Wilds, Nate Parker, Shondrella Avery Play Preview Haunted by her mother's death, 14-year-old Lily Owens (Dakota Fanning) escapes her dreary life on her father's farm and heads to Tiburon, S.C., with friend and caregiver Rosaleen Daise (Jennifer Hudson), spawning a life-changing journey of self-discovery. Set amid the hotbed of racial tensions in the 1960s South, writer-director Gina Prince-Bythewood's touching drama is based on Sue Monk Kidd's best-selling novel of the same name. Director: Gina Prince-Bythewood Cast: Dakota Fanning, Jennifer Hudson, Queen Latifah, Alicia Keys, Sophie Okonedo, Paul Bettany, Hilarie Burton, Tristan Wilds, Nate Parker, Shondrella Avery
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2015 10 yıl Dakota Fanning'i ben ilk "I am Sam" filminden hatırlıyorum, o zamanlar 7 yaşındaydıymış, müthişti. Hayatın Getirdikleri filminde ise 14 yaşında ve ne kadar başarılı bir oyunculuk sergiliyor. Geçenlerde 2012 yapımı "Aşk şimdi" isimli filmini izledim. Orada da kanser hastası bir genç kızı canlandırıyordu. 7 yaşındayken de çok iyi bir oyuncuydu, 14 yaşndayken de, 21 yaşındayken de... Filme gelince, bence kesinlikle izlenmeli, ben çok beğendim. Oyuncuları kadın ağırlıklı olan İzlediğim en iyi filmlerden birisiydi.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.