Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2009 berberler tuttugun takım gıbıdır degıstırılmez ben mesela ılkokula gıttıgımden berı aynı berbere gıdıyorum yanı sen hıc bıse demesende berber senın nasıl tras olacagını bılır ayrıca sacına model verıp kesmek zor olmuyodur senın ıcın benden duyma ama seth senın ıcın 3 tel sacı var zaten dıyo Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2009 Ben niye berbere gitmiyorum saniyorsun iki sac teli kendim kesiyorum baskalarinin eline birakirmiyim..Ahh ahhh nerede o benim gencligimdeki uzun saclarim.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2009 koku duruyomu abeyy sende eger durmuyosa kafan pasparlak bıseyse caresı var sac ektırmek Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2009 Ben 5 tl ye kesitiroyom Bende jön gibi uzun zamandır aynı berberi kullanıyorum.Yaklaşık bir 10 sene olmuştur. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2009 yalnız bızım berberın bı huyu var cok konusuyo abıı her gıtmemde adanademırsporu 1. lıge cıkartır besıktasa 4-5 transfer yapar sampıyonlar lıgı sampıyonu yapar 3 defa hukumet yıkıp kurar 2 defa darbe yapar ulkeyı kuratır aradan 1 saat gecmıs benım sac oldugu gıbı duruyo Alıntı
Φ hun7er Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2022 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2022 (düzenlenmiş) erkek perma 250 ye kestiriyorum 6 ayda bir Tarih: 15 Mayıs , 2022 Düzenleyen: Admin spam link uzaklaştırılmıştır.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.