Φ gunahkarr Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2005 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2005 güzel dakikalar geçirmek dileğiyle ben rıza Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2005 dikkat, bazen iyi sabahlar diyene kadar kalabilirsiniz sitede Alıntı
Φ doga Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 meraba benim de daha ilk gunum,sabaha karsi buldum bu forumu ama sabahi karsilatabilecek zenginlikte konuya sahip umarim keyifli vakitler geciririz hep birlikte.. cumhuriyetimizin 82.gununu kutladigimiz guzel gune merhaba , herkese gunaydin.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 ey madem tanışıp kaynaşalım kurban...... evet bende cumhuriyetin 82.YILINI bir kez daha kutlarım................................sevgiler....... Alıntı
Φ doga Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 made in turkey,yazdim seni bi kenara haberin olsun Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Ben siteyi bugün öğlen buldum!Bulduğuma hem sevindim hem üzüldüm!Sevindim çünkü böyle güzel bi site buldum ama bayramdan 2 hafta sonra vizelerim başlayacak benim ders çalışmam lazım ama pc nin başından şimdi hiç kalkamıcam ne halt yiyicem ben??? Alıntı
Φ doga Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 merabalar eren,tesekkurler,evsahibisin sanirsam:) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 made in turkey,yazdim seni bi kenara haberin olsun ok yazmana sevindim........aklında eyyi tut beni.................... bu arada çok korktum ............. Alıntı
Φ doga Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 korkma benden ,sadece kayna Alıntı
Φ liyakorn Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ ............ AMA ÇOK BOŞ GELDİNİZ. YENİLİKLERİNİZLE FORUMA RENK KATMANIZI BEKLİYORUZ ! ! ! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 korkma benden ,sadece kayna eminmisin bak ben bi kaynarsam........dua ette taşmayam barı................. Alıntı
Φ doga Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 kaynama noktan yuksek gibi duruyo,korkmuyorum Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Aramıza hoş geldiniz valla ne diyim bi takıldım bu siteye 4 senedir hala burdayım bağımlılık yapıyor sölim Alıntı
Φ yeminliyiz53 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 yüreğiniz öyle ğüzelki sakın inçitmelerine izin vermeyin ,ne çocuklugunuzu yitirin nede büyümekten korkun ,tek korkunuz unutulmak olsun..selam yanlızlık . Alıntı
Φ tayfa Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 heyyyy bende burdayım beni tanıyacak olan yokmu.................. eh madem tanışalım diyosunuz adresimi verim ekleyin [email protected] bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm...... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 yeni katılan bütün arkadaşlara merhaba... HOŞGELDİNİZ... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.