Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2010 aklımdan hep komşularım geçiyo kapıcı ekmek dağıtmak için zile bastığında diğer komşularda ekmek almak için kapının önüne çıkacağı için boynumu büküp kendimi acındırmam lazım gözlerimi kısıp halsiz bitkin bi şekilde olmam gerek hatta bi tane ekmek alırım sonra yok yok ben bi tane daha alayim diyim hani yemeği yok bu çocuk ekmek yicek düşünsünler diye üzülsünler bana yemek vermezlerse hayal kırıklığına uğrarım len koca eşşek kadar adam oldum düşündüğüm şeylere bak arkadaş sigarasızlık başıma vurdu heralde vahh garibimmmm...çal komşulardan birinin kapısını ben tanrı misafiriyim de...ramazanda kimse boş çevirmez...normalde çevirirler ramazan geldi mi çevirmezler... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2010 o kadar acındırdım kendimi bi kişide kapımı çalıp yemek getirmedi abla bende çay demledim yumurta kırdım patates patlıcan kabak kızarttım peynir reçel zeytin çikolata çıkardım dünden kalan makarnam da vardı ne zengin bi mönü hazırlamışım kendime yareppim böyle Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2010 ooo Bayagi zengin menuymus daha ne olsun sen bunlarin hepsini bitir aksama ben davet ederim seni Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2010 yok arkadaş ben daha da tutmam hem oruç bana farz değil ki annem yok babam yok komşular yemek getirmiyor akrabalarım arayıp yemeğe çağırmıyor hani oruç aç insanların halinden anlamak için tutulurya işte burdaki aç benim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2010 üzülme halim itten beter ama keyfimde paşada yok boşver böyle daha iyi Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2010 vur patlasin cal oynasin.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2010 yok o kadarda değil fazla uçtun sende Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2010 İYİ SAHURLARR... DOSTUM DOSTUM Bin cefalar etsen almam üstüme Gayet şirin geldi dillerin dostum Varıp yad ellere meyil verirsen Kış ola bağlana yolların dostum Dostum dostum dostum gelsene canım İlahi onmaya yardan ayıran Bahçede bülbüller ötüyor uyan Kula gölge ise Allah'a ayan Senden ayrılah gülmedim dostum Dostum dostum dostum gelsene canım Pir Sultan Abdal'ım gülüm dermişler Bu şirin canıma nasıl kıymışlar İster isen dünya malı vermişler Sensiz dünya malı neylerim dostum Dostum dostum dostum gelsene canım Pir Sultan ABDAL Alıntı
Φ Hatun Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2010 yok arkadaş ben daha da tutmam hem oruç bana farz değil ki annem yok babam yok komşular yemek getirmiyor akrabalarım arayıp yemeğe çağırmıyor hani oruç aç insanların halinden anlamak için tutulurya işte burdaki aç benim Gözlerim doldu,kiyamam kücük emrah geldi aklima"Acilarin cocuguyummm" : Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2010 Sayfaya herkes bişeyler getirse sahurda aç kalan olmaz erken ama iyi sahurlar Alıntı
Misafir Palaman Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2010 Herkese iyi sahurlar Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2010 Sayfaya herkes bişeyler getirse sahurda aç kalan olmaz erken ama iyi sahurlar Herkese iyi sahurlar :clover: İyi sahurlar arkadaşlar... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2010 Gökyüzünün melekleri Devran eder felekleri Bu ayda ikram edenin Zayi olmaz emekleri Bu mani tam Jön'e göreymiş... Hangi komşu kayıtsız kalabilir ki böyle bir maniye.... İyi sahurlar arkadaşlarrrrr.... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2010 İyi sahurlar arkadaşlar... http://video.yahoo.com/watch/5958911/15504318?v=5958911 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2010 Davulun içi pekmez, Çalarım fakat ötmez. Bir bahşiş vermezseniz, Davulcu buradan gitmez. İyi sahurlarrrr.... Alıntı
Misafir Palaman Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2010 Davulun içi pekmez, Çalarım fakat ötmez. Bir bahşiş vermezseniz, Davulcu buradan gitmez. İyi sahurlarrrr.... Çok sıkıcı, karanlık ve soğuk* bir gündü benim için. Kafamı yola çevirdikce karşıda komşularımın boş kalan evlerini görüyorum. Tam davulcu geçerken okudum bu mesajı içim ısındı biraz Yıllık iznim sağolsun ramazanı evde geçiriyorum Her gece forumdayım, bu saatte birilerini görmek iyi oluyor Oh be tabaklarda tıkırdamaya başladı mahallede. Ramazanı seviyorum. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2010 Çok sıkıcı, karanlık ve soğuk* bir gündü benim için. Kafamı yola çevirdikce karşıda komşularımın boş kalan evlerini görüyorum. Tam davulcu geçerken okudum bu mesajı içim ısındı biraz Yıllık iznim sağolsun ramazanı evde geçiriyorum Her gece forumdayım, bu saatte birilerini görmek iyi oluyor Oh be tabaklarda tıkırdamaya başladı mahallede. Ramazanı seviyorum. Alıntı
Misafir Palaman Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2010 Bütüün herkese ipiyi sahurlar dilerim Alıntı
Misafir Palaman Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2010 Az daha tekmil vermeyi unutuyordum. Herkese iyi sahurlar!.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2010 İşte geldim iki büklüm Üstümdedir davul yüküm A benim ağalarım Selamun aleykum.... İyi sahurlarrrrrr...Sofranızdan bereket eksilmesin.... Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2010 İşte geldim iki büklüm Üstümdedir davul yüküm A benim ağalarım Selamun aleykum.... İyi sahurlarrrrrr...Sofranızdan bereket eksilmesin.... A.selam (beyite yanıt) İyi sahurlar ..bereketini görün.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.