Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2012 12 yıl Yazar Bugün sahurda yalnızım nasıl olcak acaba İyi Sahurlar!!! ben mutfaktan çıkıp gelemedim bir türlü.. İyi sahurlar
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2012 12 yıl ben mutfaktan çıkıp gelemedim bir türlü.. İyi sahurlar Siz de olmasanız kendi kendime yazıcam İyi Sahurlaaar!!!
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2012 12 yıl İyi sahurlarrrr.. @@Pasifik nerdesin, hadi uyannn.. Oyh dün unutmuşum Bugün herkese İyi Sahuuurlaaaaaaar
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2012 12 yıl iyi sahurlar herkese .. aleykum hello radya veri nays tu folow yu
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2012 12 yıl var meal before dawn during Ramadan = sahur the breaking of the Ramadan fast bu da iftar madem tek kelime olarak karsiligi yok ; ozel anlam kullan sen de .. ''sahur'' ve ''iftar'' de gitsin .. sorarlarsa bi kere anlatcan sonra bilcekler
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2012 12 yıl Bir gün varım bir gün yokum hiç olmadı böyle Herkeslere İyi Sahuuurlaaaar
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2012 12 yıl Yazar Bir gün varım bir gün yokum hiç olmadı böyle Herkeslere İyi Sahuuurlaaaar Yaa demi..ceza vercem sana.. iyi sahurlarrr, afiyet olsun sofranız bereketli olsunnn..
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2012 12 yıl Yazar Hani benim arkadaşlarım nerdeler, elleri göreyimmmm.. İYİ SAHURLAR..
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2012 12 yıl Hani benim arkadaşlarım nerdeler, elleri göreyimmmm.. İYİ SAHURLAR.. Hayır yaaa Ama izmirde ezan yeni okunuyo kabul olur sanırım
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2012 12 yıl Herkes için Ezandan sonra bu sayfaya girmeyin İYİ SAHUUUUUUUUURRLLLAAAAAAR
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2012 12 yıl Yazar İyi sahurlarrrr, teşekkürler Pasifik eline yüreğine sağlık..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.