Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2010 14 yıl İyi Sahurlar Palaman uzaktan gelen çay kaşığı tıngırtılarıyla uyandı. Gece yarısına kadar tekmil vermek için beklemişti. Bu uykusuzlukla İyi Sahurlar cümleciğinin yanına getirilebilecek en saçma ifadeyi(smi) getirdiğini farketti. Birkaç gün önce tv*'de zaman öldürmek için seğrettiği "Lütfen Beni Öldürme" isimli filmin etkisiyle bu metni yazmaya karar verdi. İletiyi öngürntüledikten sonra, "O ne ya baya bir saçmalamışım " deyiverdi birden. Bu gidişle Lütfen Beni Öldürme'den çıkıp Başlangıç'a girecem. demesiyle birlikte ansızın... Devamı Yarın okuyan olurmu acaba demedi demedi o kadar da değil bu normal cümle
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2010 14 yıl Sabah sabah yaziniza guldum sayın Palaman guzeldi İyi sahurlar..
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2010 14 yıl Yazar Hi hi hiiiii benden de bir iyi sahurlar..... ben hemen mutfağa uçuyorum biraz fazla uyumuşum...
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2010 14 yıl Hi hi hiiiii benden de bir iyi sahurlar..... ben hemen mutfağa uçuyorum biraz fazla uyumuşum... İyi sahurlar!...
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2010 14 yıl Yazar İyi sahurlar!... Ben yine geç kaldım galiba hıı... İyi sahurlar arkadaşlarrrrrrrr....
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2010 14 yıl Yazar Geldimmmm.....İyi sahurlarrrr Börekleri çörekleri yiyip hemen yatmıyosunuz demi....Aman haaa mazallah....
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2010 14 yıl Ciddi ciddi herkes sahurda geliyormus ben simdiden herkese iyi sahurlar dilesem olmazmi nakadan mikkemel olur deyilmi
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2010 14 yıl Ciddi ciddi herkes sahurda geliyormus ben simdiden herkese iyi sahurlar dilesem olmazmi nakadan mikkemel olur deyilmi Geliyoruz tabi ki Bize vacip oldu artık, bak ben kaç gündür kaçırmıyorum Herkese iyi sahurlar!
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2010 14 yıl Yazar Oyyyyyyyyy yaprak dolmasııııııııııııııııııııııııı......ay pardon iyi sahurlar diyecektim...
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 14 yıl Yazar İyi sahurlar! Bugün menümde krep ve reçel var. Krep mi dedin sennnn... Afiyet olsunnnnn.... Hemen bi çabuk bende yapayım,yetişirmiyim ki, ama dayanamam yerim hepsini ben şimdi, 1 kilo almışım sahurda yediklerim yüzünden... İyi sahurlarrrrrrrrrrr....Sofranızın bereketi bol olsun....
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 14 yıl Menüler zengin kıymalı börek de sahurda iyi gitti .. İyi sahurlar
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2010 14 yıl Menüler zengin kıymalı börek de sahurda iyi gitti .. İyi sahurlar Hayıııırrrr dün İyi Sahurlar! diyememişim. Herkese İyi Sahurlar!..
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2010 14 yıl Yazar Elektrikler kesikti örtmenimmmmm.... İyi sahurlar.....
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2010 14 yıl buralar çok değişmiş he allahını seven kaçsın sedelina geldi
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2010 14 yıl davulcu çıktı ... birazdan sofrayı kur ikazı gelecek ben kaçar iyi sahurlarrr
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.