Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2009 15 yıl Yazar Gelicem ben gelicem Bekliyoruz,bekliyoruzzz.. İyi sahurlarrrrrr...
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2009 15 yıl iyi sahurlar iyi sahurlarrr yav dün daha ramazının 5. günü davulcu para toplamaya başlamış . dedim senin davulun sesini bi duysaydık da öyle para verseydik. dedi sizin uyku ağırdır herhalde. hem artist hem ukala 85 kuruş verdim ben deee öyle demeseydi 1,85 verecektim çaktırmadan 1 lirayı aldım
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2009 15 yıl Yazar iyi sahurlar iyi sahurlarrr yav dün daha ramazının 5. günü davulcu para toplamaya başlamış . dedim senin davulun sesini bi duysaydık da öyle para verseydik. dedi sizin uyku ağırdır herhalde. hem artist hem ukala 85 kuruş verdim ben deee öyle demeseydi 1,85 verecektim çaktırmadan 1 lirayı aldım :D İyi sahurlar..
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2009 15 yıl Yazar iyi sahurlaar.. az kaldı yine unutuyordum dünkü gibi Sana da iyi sahurlar Leylam..
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2009 15 yıl Bakıyorum sahura kimsecikler kalkamamış Efenim herkese hayırlı sahurlar olsun not: Bu arada bu sayfada başka eksikler de olduğunu farkettim..Birce yok
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2009 15 yıl Yazar Bakıyorum sahura kimsecikler kalkamamış Efenim herkese hayırlı sahurlar olsun not: Bu arada bu sayfada başka eksikler de olduğunu farkettim..Birce yok İyi sahurlar canım,herkese iyi sahurlar.. nerdeyse uyuya kalıyormuşum..
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 15 yıl yani deminden beri orda burda oyalanıyorum hala gelen olmadı,bu kadar da uykucu olunur mu canım cık cık cık.. herkese iyi sahurlaar
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2009 15 yıl çok erkenciyim bir saat fazladan oruç tutacağım,davulcu sağolsun herkese iyi sahurlar..
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2009 15 yıl Yazar çok erkenciyim bir saat fazladan oruç tutacağım,davulcu sağolsun herkese iyi sahurlar.. Evet yaaa burada da çok erken geçiyorlar Leylam.. İyi sahurlarr
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2009 15 yıl Yazar sıze ozel davulcumu tutalım sımdı :D ne ayaksın sen bu saatte..
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2009 15 yıl 6 lı ganyanın 3. ayagı belkı bende oruc tutacam abla nıye oyle dedın supaneke yareppim dinimiz amin
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2009 15 yıl Yazar Sus güzel evladım çarpılıcan,zaten bak sesleniyorlarmış..
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2009 15 yıl Yazar Sakın bi daha seslenirlerse gitmeyesin ha.. Oralarda internet cafe'de yoktur.. Merak ederiz seni..
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2009 15 yıl ama abla ısmımle cagırıyolar gıtmeseydım ayıp olurdu sımdı sesler daha net gelmeye baslayınca korktum abla gerı dondum zaten hem artık cagırmıyolar ablacım benı unuttular heralde benı ın de olsa cınde olsa unutulmak kotu bısey be abla
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2009 15 yıl Yazar Git allasen.. Karışırsan görürüm seni cin gibi çocukların olur boy boy.. Hadi yatıyorum ben artık başım döndü.. iyi sabahlar ablam..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.