Φ odessa Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 kralx abim .... hep seviyeli ve gerektiği gibi davranan.... istediğini ve istemediğini bilen ve bildiren.. karakterini oluşturmuş biri olan... seni seviyorum... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Mahçup ettin xprencessx.. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 öyle çok “sevdiğim” var ki... çocukların gözlerini sevdim... içimde huzuru, mutluluğu yaşattığı için... dinmeyecek sanılan fırtınaları sevdim... yaşamın her döneminde, savaşmam gerektiğini öğrettiği için... başarısızlıkları sevdim... başarıya giden yolu gösterdikleri için... geceleri sevdim... tüm günümü nasıl geçirdiğimi değerlendirme olanağı verdiği için... insanların sorunlarını dinlemeyi sevdim... yaşamın gerçeklerini görüp, daha olgun insan olacağımı bildiğim için... duyulan eksiklikleri sevdim... her şeye sahip olmanın, insanı ne kadar mutsuz ettiğini bildiğim için... sabahın erken saatlerinde çalan çalar saatimin sesini sevdim... bana bugün de yaşama olanağı verildiğini gördüğüm için... buzlu yollarda yürümeyi sevdim...yaşamda da atılan yanlış bir adımın, insana ne denli acı vereceğini anımsattığı için... uzaklıkları sevdim... özlemlerin duyguları pekiştirdiğini bildiğim için... yaşamın renklerini sevdim... yaşanılan tüm duyguları tablolara döktüğü için... bir şeylere inanmanın mutluluğunu sevdim...kendimi iyi duyumsadığımda, yanımda olacak insanların varlığını bildiğim için... her ne olursa olsun bir şeyin bittiği için üzülmek yerine yaşandığı için sevinmeyi sevdim... üzüntülere liman olursak, mutluluğun başka yerlere demir atacağını bildiğim için... sevmekten ve sevilmekten korkmayan insanları sevdim... sevme ve sevilmenin yapaylıktan değil, doğallıktan geldiğini bildikleri için... arkadaşlarımla geçirdiğim zamanları sevdim... içten bir sohbetin, tüm ağrılara iyi geldiğini bildiğim için... ve sevdiklerimin ellerini tutmayı sevdim...avcumun içine bıraktığım yüreğime dokundukları için... SENİİ DEE ÇOOOK SEVİYORUMMM SEDATT ABİMM.. GÖSTERMİŞŞ OLDUĞUNN SABIR VEE BUGÜNN ÇOĞUU KİŞİNİN YİTİRDİĞİİ AMA SENDEE DEVLEŞEN İNSANLIĞINN İÇİN.... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Sevilmek umuduyla sevmek insanidir.Fakat sevmek için sevmek, meleklere özgüdür. Alphonse de Lamartin sevmek için seven arkadaşım...... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 En İyi Dostundan Sakın Sen Seni Bir öğüdüm vardır sana söyleyem En iyi dostundan sakın sen seni Öğüdüm dinlersen manası budur En iyi dostundan sakın sen seni Gelir senin ile güler de oynar Ardınca önünce ayıbın söyler Bir vakit gelince önüne çıkar En iyi dostundan sakın sen seni Senin ile hüsnün bahçesin gezer Gönül aşk elinden satırlar yazar Ardınca önünce kuyular kazar En iyi dostundan sakın sen seni Gelir senden önce yükseğe çıkar Gözlerinden kanlı yaşını döker Ayağın kayınca urganın çeker En iyi dostundan sakın sen seni Pir Sultan Abdal'ım böyle söyledi İndi aşkın deryasını boyladı Bunu işlemeyen kula söyledi En iyi dostundan sakın sen seni Pir Sultan Abdal güzel bir şiir paylaşmak istedim kralx Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 SENİİ DEE ÇOOOK SEVİYORUMMM SEDATT ABİMM.. GÖSTERMİŞŞ OLDUĞUNN SABIR VEE BUGÜNN ÇOĞUU KİŞİNİN YİTİRDİĞİİ AMA SENDEE DEVLEŞEN İNSANLIĞINN İÇİN.... Ne şeker şeysin sen böyle.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 güzel bir şiir paylaşmak istedim kralx Teşekkürler eqzorsist şiir gerçekten güzelmiş.. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Ne şeker şeysin sen böyle.. ayyy çook teşekkürr ederimmm... çoook şekerimm biliyommm... senn dee çook iyisinnn sedat abicimmm... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 ayyy çook teşekkürr ederimmm... çoook şekerimm biliyommm... senn dee çook iyisinnn sedat abicimmm Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 GÜL YAPRAĞI Uzakdoğu'da bir budist tapınağı, bilgeliğin gizlerini aramak için gelenleri kabul ediyordu. Burada geçerli olan incelik; anlatmak istediklerini konuşmadan açıklayabilmekti. Bir gün tapınağın kapısına bir yabancı geldi. Yabancı kapıda öylece durdu ve bekledi. Burada sezgisel buluşmaya inanılıyordu, o yüzden kapıda herhangi bir tokmak, çan veya zil yoktu. Bir süre sonra kapı açıldı, içerdeki budist, kapıda duran yabancıya baktı. Bir selamlaşmadan sonra söz'süz konuşmaları başladı. Gelen yabancı, tapınağa girmek ve burada kalmak istiyordu. Budist bir süre kayboldu, sonra elinde ağzına kadar suyla dolu bir kapla döndü ve bu kabı yabancıya uzattı. Bu, yeni bir arayıcıyı kabul edemeyecek kadar doluyuz demekti. Yabancı tapınağın bahçesine döndü, aldığı bir gül yaprağını kabın içindeki suyun üstüne bıraktı. Gül yaprağı suyun üsünde yüzüyordu ve su taşmamıştı. İçerideki budist saygıyla eğildi ve kapıyı açarak yabancıyı içeriye aldı. Suyu taşırmayan bir gül yaprağına her zaman yer vardı. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Çok harika.. Teşekürler lilac.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Geldimse bu dünyaya ne bulmuş dünya Gitsem de eğer kıymeti eksilmez ya ! Bir kimse çıkıp da anlatıp söylemedi Gelmekte ve gitmekteki hikmet ne ola? Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 doktur yokmu yanlışmı geldim neyse ; meraba Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Eskisi gibi değilim şimdi değiştim Kumarım yoktur kavga etmem Her gece barlara gitmem Ne bileyim ben Ah ne bileyim ben Bir kuş kanatlanır şu gönlümden Çırpınır çırpınır da uçamaz Gene bir davet çıkarsa senden Dönerim bilirsin aşığım Aşıklar kaçamaz Aşıklar kaçamaz İnsan olmak yetmez Yetmiyor zaten Süpermen süpermen Olmak lazım bazen Nasıl da yeniden aşık oldum ben Bu sevda bambaşka avare eden Ne bileyim ben Şimdi benim adım ne olur ne olmaz Bu işler artık bana inan ki koymaz Birinde az muhabbet birinde naz Sende ne var bende biraz Ne bileyim ben Ah ne bileyim ben sevgi günün kutlu olsun, arkadaşım... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Tartışmayla başlayan tanışmamızı arkadaşlığa dönüştürmemizde rolün büyük.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Eyvallah Taurus.. Asıl senin rolün büyük.. Dileğim senle ölene dek dost kalmak.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 sevgiyi paylaşmak ve arkdaşlığa değer vermek ,saygı duymak . değerli olan herşeyi paylaşabilmenin güzelliğini yaşamak ve tadına varabilmek ne güzel bir duygu . bu duyguyu tüm arkadaşlarımla paylaşıyorum Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 azimli ve sabırlı arkadaşım gayretlerinden ötürü seni kutlarım emeklerinin karşılığını görmen dileklerimle selamlıyorum Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 azimli ve sabırlı arkadaşım gayretlerinden ötürü seni kutlarımemeklerinin karşılığını görmen dileklerimle selamlıyorum Sağol keskinkalem.. SÖylediklerin senin içinde geçerli.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 doktur yokmu yanlışmı geldim neyse ;meraba Kusura bakma yeni gördüm.. Hayır mı..? Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yola çıkmadan uğradım bunları sana bıraktım...Görüşürüz Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Sevgili Sedat;Buraları oldukça ihmal etmişim.. Sana da uğrayayım istedim,umarım iyisindir.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Sevgili Sedat;Buraları oldukça ihmal etmişim.. Sana da uğrayayım istedim,umarım iyisindir Saol sevgili taurus iyi etmişsin.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.