Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ASKERİYEDE TÜYLER ÜRPERTEN İŞKENCE SKANDALI

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Allah korusun ama yarın bu şereften yoksun abd askerleri Türkiye'yi de işgal ederlerse Kahraman Türk ordusu mensupları yerine işkence sevmez!!! abd askerlerine sığınırsınız onlar size gözü gibi bakar... Irak ta olduğu gibi...

bize bakmazlar çünkü o sırada biz onlarla çatışmada olacağız...

Çürük elmaları temizleyelim derken bu hassas günlerde orduya sahip çıkmamız gerektiğini unutmayın. bu ordunun sahibi halktır ve yeryüzünde en temiz ve en merhametli ve en cesaretli asker Türk Askeridir....

Verilebilcek en güzel cevabı verdin Sardunya.. Bu cevap bazı zihniyetlere kapak olsun.. +1

• Cevaplar 56
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Iraklı çocuğun yazdığı bir şiir paylaşmak istedim...

Merhamet hür Dünyaya bu kadar mı IRAK'tı?

Ben Basralı Ömer,

Belki haberin yoktur diye yazıyorum Mr.Franks.

Önce demokrasi yağdı göklerimizden,

Sonra özgürlük geçti üstümüzden Palet palet.

Ve insan hakları Namlularından

Saniyede bilmem kaç adet.

Demokrasi bizim eve de isabet etti

Bir gün sonra anladım koptuğunu ayaklarımın.

Tam on sekiz adet insan hakları saymışlar Vücudunda babamın.

Annem yoktu zaten

Ben doğarken ilaç yokluğundan ölmüş

Ambargo falan dediler ya Anlamadım

çocukluk akli iste

Oluşmadan sökülmüş.

Sizde de barış böyle midir Mr. Franks?

insan hakları çocukları yetim

Ve ayaksız bırakır mı orda da?

Düşer mi ayin kan gölüne aksi

Güpegündüz düşer mi Pazaryerine demokrasi?

Zenginlik

insanları korkudan uykusuz bırakır

Kuşlar gökyüzünü terk eder mi orda da?

Babamla mırıldandığım son dua dilimde

ayaklarım hastanede Ve giymeye

kıyamadığım pabuçlar Kaldı elimde.

Çocukların var m? Mr. Franks?

Al, oğluna götür onlar? Bari işe yarasın

Kim bilir belki baktıkça

Bazen beni hatırlasın.

Bu nasıl demokrasi Mr. Franks?

Düştüğü yeri yaktı

Merhamet hür Dünyaya

Bu kadar mı IRAK'tı? Size

arman :clover:

Gönderi tarihi:

Allah korusun ama yarın bu şereften yoksun abd askerleri Türkiye'yi de işgal ederlerse Kahraman Türk ordusu mensupları yerine işkence sevmez!!! abd askerlerine sığınırsınız onlar size gözü gibi bakar... Irak ta olduğu gibi...

bize bakmazlar çünkü o sırada biz onlarla çatışmada olacağız...

Çürük elmaları temizleyelim derken bu hassas günlerde orduya sahip çıkmamız gerektiğini unutmayın. bu ordunun sahibi halktır ve yeryüzünde en temiz ve en merhametli ve en cesaretli asker Türk Askeridir....

herkese selam sardunyam orduya bu krıtik günlerde sahip çıkalım diyorsun merak etme bu ordu bu forumda yazılanlarla çökmez muavemat gemisine yediği füzeyle veya kuzey ırakda başımıza geçen çuvalla ve kuzey ırakdaki kırmızı çizgilerimiz hallaç pamuğu gibi atıldı daha bilmediğimiz birçok şeyle çökmediyse korkma bu ordunun efeliği kendi halkınadır ben 1976 yılında askerlik yaparken yediğim dayaklar neydi adam traş olmamış sıra dayağı dersini yapmamış sıra dayağı iki kişi kavga ediyor sıra dayağı dayak yemediğim tek bir günüm dahi olmadı hemde hiç hak etmediğim halde acemi birliğinde o yıllarda pkk olayıda yoktu yani ordunun stretijisi silik pasif insanlar istiyor buğün git bak ordu evlerinde o yüksek rütbeli subayların ve eşlerinin çocuklarının keyfine sizler oraya yanaşamazsınız bile tamam orduyu bu günlerde yaralamıyalım ama sorgulanacak çok şeyi var bunuda kabul etmek lazım sütten çıkmış ak kaşık değil yönetimini gözü kapalı savunulacak bir idaresi olmadığını hepimiz biliyoruz.

ama bu ülkede bir savaş olursa merak etme savaşmak sadece sizlere mahsus değil 67 yılında abd 6. filosuna ilk karşı koyan bizdik sizlerde bize karşı gelmiştiniz şimdi 40 yıl geçince aklınız başınıza geldi biraz rotarli geldi ama neyse hoş geldiniz şunu unutmayın bu vatan için bizlerde ölmesini biliriz vatan severlik sadece bir kesime aitmiş gibi gösterilmesin hepinize saygılar

Gönderi tarihi:

Evet yine Kurdi bir sesle karsı karsıyayız.Ustelik bu ses galiba 6. filo olayını sahiplenen bir ses.Yani Turk solunun eylemini. :D

Bu ulkeye Coni girerse Kurtlerin ne yapacagını simdiden kestirebiliyoruz.Biz eziliyoruz der ,Abd askeriyle halay cekersiniz.Merak etme milletimiz de milletimizin ordusu da polisi de siz ne kadar elestirseniz yıkılmaz.Ama biz Türkler bunları kutsal sayar,dil uzattırmayız.

(Sizin reber Aponuzu özgürlük savascısı saydıgınız gibi :D )

Pasa seni dovmus de adam edememis.Kızıl ideolojinden mi,Kürdi kimliginden mi acaba? :D

Pasa seni dovmus de adam edememis.Kızıl ideolojinden mi,Kürdi kimliginden mi acaba? :D

Gönderi tarihi:

Evet yine Kurdi bir sesle karsı karsıyayız.Ustelik bu ses galiba 6. filo olayını sahiplenen bir ses.Yani Turk solunun eylemini. :D

Bu ulkeye Coni girerse Kurtlerin ne yapacagını simdiden kestirebiliyoruz.Biz eziliyoruz der ,Abd askeriyle halay cekersiniz.Merak etme milletimiz de milletimizin ordusu da polisi de siz ne kadar elestirseniz yıkılmaz.Ama biz Türkler bunları kutsal sayar,dil uzattırmayız.

(Sizin reber Aponuzu özgürlük savascısı saydıgınız gibi :D )

Pasa seni dovmus de adam edememis.Kızıl ideolojinden mi,Kürdi kimliginden mi acaba?

alpozan ben kürt değilim batıdan bir şehirdenim fakat bu ülkede sadece batımı var doğunun geri kalmışlığını görmiyelimmi oradaki insanların çektiği çileyi yokmu sayalım batıdaki bir kaç yerdede bu yokluklar vardır ama doğunun tümü yokluk içinde ağa babaları hariç o halkın çilesini ömür boyu değil sadece bir kaç gün anan bacın yaşayabilirmi edebiyat yapmadan gerçekleri söyle ben batıda doğdum batıda yaşıyorum ve doğuyla hiç bir şekilde işim olmaz diyebilirmiyim bu gün hakkariye doktor bile gitmiyor ben orada askerlik yapmasaydım bende oradaki insanları umursamazdım belkide doğuyu filmlerde görmek farklı gidip yaşamak farklı tabiki pkk yı silahlı eylemleri yanlış buluyorum ama demirelin dediğini unutmayalım 11 eyülle kadar devam eden terör niçin 12 eylülde bıçak gibi kesildi dedi bir düşün demirel solcumu ama ben şunuda çok iyi biliyorumki büyük olasılıkla boşa konuşuyorum o yüzden mümkün olduğunca yazmamaya çalışacam çünkü bunun sonu gelmez saygılarımla

Gönderi tarihi:

Tamam Turk solundansanız ve fikirleriniz buysa bir gün uyanmanızı dilerim.Zira sol zihinyetli bir çok Türk artık Kürtlerle kardeşliğin palavra olduğunu ve emperyalizme usaklık ettiklerini gormeye basladı.

Ben sizi art niyetli bir Kürt zannetmiştim,bu zannımdan dolayı özür dilerim.

Aşiret düzeninin mesulu Kürtlerdir,devlet istese de bu düzeni yıkamaz.Çünkü adamların bu şekilde nufuslarını arttırıp egemenliklerini geliştirmek ve orta çağdan kalam gelenekleri işlerine geliyor.Sizin gibi sol zihniyetli bir kimse 86-87 yıllarında oraya doktor olarak gitti.Birisi çok yakın bir arkadaşımın amcasıydı-80 öncesi sol sempatizanıydı.Kürtler kursuna dizerek hakkını ödediler.

O yüzden tabiki ben doktor olsam ben de oraya gitmem.Kaldı ki Kürdi doktorlar bile memleketlerine gitmiyorlar.

Dolayısıyla bunda bizim sucumuz yoktur.Uzatılan el geri cevrilmiştir çevrilecektir.Zira karşı tarafın niyeti bellidir.

Gönderi tarihi:

herkese selam sardunyam orduya bu krıtik günlerde sahip çıkalım diyorsun merak etme bu ordu bu forumda yazılanlarla çökmez muavemat gemisine yediği füzeyle veya kuzey ırakda başımıza geçen çuvalla ve kuzey ırakdaki kırmızı çizgilerimiz hallaç pamuğu gibi atıldı daha bilmediğimiz birçok şeyle çökmediyse korkma bu ordunun efeliği kendi halkınadır ben 1976 yılında askerlik yaparken yediğim dayaklar neydi adam traş olmamış sıra dayağı dersini yapmamış sıra dayağı iki kişi kavga ediyor sıra dayağı dayak yemediğim tek bir günüm dahi olmadı hemde hiç hak etmediğim halde acemi birliğinde o yıllarda pkk olayıda yoktu yani ordunun stretijisi silik pasif insanlar istiyor buğün git bak ordu evlerinde o yüksek rütbeli subayların ve eşlerinin çocuklarının keyfine sizler oraya yanaşamazsınız bile tamam orduyu bu günlerde yaralamıyalım ama sorgulanacak çok şeyi var bunuda kabul etmek lazım sütten çıkmış ak kaşık değil yönetimini gözü kapalı savunulacak bir idaresi olmadığını hepimiz biliyoruz.

ama bu ülkede bir savaş olursa merak etme savaşmak sadece sizlere mahsus değil 67 yılında abd 6. filosuna ilk karşı koyan bizdik sizlerde bize karşı gelmiştiniz şimdi 40 yıl geçince aklınız başınıza geldi biraz rotarli geldi ama neyse hoş geldiniz şunu unutmayın bu vatan için bizlerde ölmesini biliriz vatan severlik sadece bir kesime aitmiş gibi gösterilmesin hepinize saygılar

vatanseverlik bir kesime aitmiş gibi gösterilmiyor. vatanseverler zaten doğru zamanda doğru yerde yaptıkarı ve yapacaklarıyla kendilerini gösteriyor. ve yine gösterecekler. AB nin bizlere yaptığı son baskılarla ne istediğini biliyormusunuz pkk olaylarından ötürü askerimizi saf dışı bırakarak iler ki günlerde tıpkı bir savaş suçlusu gibi paşalarımızın yargılanmasını isteyecekler, saraybosna da ki savaş suçluları gibi. siz buna ne diyeceksiniz.

Allah korusun eğer gün gelir de bu ülke de savaş çıkarsa o zaman kimin hain kimin işbirlikçi ve kimin gerçek vatansever olduğu ortaya çıkacaktır.

bu ülkede sorunlar vardır ama bu sorunlar birilerinin dağlara çıkıp orda papazlarla ayin yapıp sonra kendi halkına kurşun sıkma sebebi değildir olamaz. ama bunu yapanlar var ve onlar kürtler. bunu inkar mı edeceksiniz.

eşkiyalık yapmak için herhangi bir sebeb arayan bulur.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.