Φ arman Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 En buhranlı olduğum dönemlerde geldi foruma... Sıkıntılı olduğum anlarda onun iletilerini okumaktan keyf alıyordum..( halada öyle ) Çok zeki cevapları ve esprili yanıtlarıyla kısa sürede sevdirdi kendini herkese... Şimdi benimle beraber media forum barı işletiyor Seni tanıdığıma çok memnunum kardeşim... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Azizille tanışmamız pek hoş olamdı birbirimize laf sokup durmaktan da geri kalmadık ama derin devletten aldığım bilgilere göre yüreği temiz sözü de yüreği kadar temiz olduğunu öğrendim bunu ıspatlamakta da geç kalmadı doğrusu... Gerçi biz de yeni gelen üyelere yapmadığımız bırakmıyor değildik ama Azizil sen de çok üzdün beni bea Yazılarını okurken gerçekten büyük bir keyif aldığım kişilerden birisin... Sana sivil hayatın da başarılar dilerim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 azizilturco.....yani benim böcüğüm...kardeşim......sırdaşım........arkadaşım...forumdaşım........en önemlisi benim CANIM......iyiki varsın...... Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 aramızdaki onca yaş farkına rağmen hayatta herkesten hala bişiler öğrenilebilineceğini öğretti o bana,kerata bazen beni utandırdı bazen de güldürdü......tanıdığım için çok mutlu olduğum ileride elini sıkmak istediğim,yaşı küçük yüreği büyük kardeşim o benim..... ayrıca iş ortağım da olur kendileri..... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 forumdaki ilk dostum...herkese olan sıcaklığını bana da göstermişti.. foruma alışma sebeplerimden bir tanesidir kardeşim..onun yüreğindeki iman vatan ve millet sevgisi uçsuz bucaksız okyanuslar gibi ileride okulu bitirip hepimizin gurur duyacağı yerde olacağına yürekten inanıyorum...ALLAH'a emanet ol kardeşim..iyi ki seni tanımışım... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 azizil işte sevecen, enerji dolu, canayakın, espirili ve yüreği sevgi dolu inşallah okulunu bitirip, iş sahibi olmasını ve sevdiği kızla bir ömür boyu mutlu olmasını dilerim... herşey gönlünce olsun... İYİ Kİ VARSIN Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 hemşom olması bi yana bıcır bıcır yüreği sevdirdi kendini bana. forumda kimse kalmadığı dönemlerde bile yılmadı yazmaya devam etti.iyiki varsın kardeş herşey gönlünce olsun.... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 bana ilk özel mesaj atan kişdir kendisi ayrıcana meslektaşımdır zamanla onu çok sevdim çok eğlenceli neşeli samimi biri hep böyle kal Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 niye böyle veda eder gibi bi forum açıldı..? azizil gidiyomusn yoksa çok üzlürüm ama.. (nerde o günler) yazılarını okumaktan keyif aldığım zeki esprili birisi..yeni gelen herkesle uğraşmayı sewiyor sanırım.. samimiyeti ve şirinliğiyle sewdirdi kendini..hep mutlu olursun inşallh.. Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 forumda sevdiklerimden biri zeki konuşmasını(yazmasını)bilen varlığını aradığım tek insan esprili hani bir tabir vardır adam gibi adam işte bu kardeşim bir ömür buyu mutlu olur inşallah her şey gönlünce olsun Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 espirili ,sevecen, sıcak kanlı, forma her zaman farklı hava veren formu zenginleştiren... arkadaşım her zaman burada olman dileği ile Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Herkese çok teşekkür ederim! Böyle bir topic olduğunu bilmiyodum yeni gördüm! Yazılanları görünce gözlerim doldu, beni böyle sevenler olduğunu görünce çok hoşuma gitti, hepiniz iyiki varsınız! Rabbim izin verdiği sürece burdayım! Çok saolun Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 onu gönül tahtımda kardeşimle yanyana getirdim.. efendi ve dürüst lüğünün yanında çevresindekileride neşelendirmek için elinden geleni yapar. forumun olmazsa olmazlarından... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 sen yokmusun sen kankam bıtanem nasıl olduda boyle oldu bu arkadaslık hıc anlayamadım ama ıyıkıde oldu ıyıkıde tanıstım senınle.. su forumda merak ettıgım kısılerden basta gelenlerdensın... yuregının derınınden gelen sozcuklerle yarına umut dılındekı ınce anlamda gune tebessum, gune gülümseyiş... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 abim ve kankama teşekkürler! sizde iyiki varsınız! Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 *Aziz...aziz çocuum!.. Seni bilmem de tanımamda..ama bişeyi çok merak ediyom.. Sen mi yokusa ben mi daa deşşetiz-deşşetengiziz-aziz?.. Upuzun olacak hayatında hep böyle güzel!. olmanı, başarılı olmanı dilerim..Baksan a, herkeşler de severmiş bu çocuu.. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 selam Azizi burda tanidigim en cana yakin arkadaslardan birisin hersey gonlunce olsun Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Asi bey..Asis Bey.. Herkeşler sise neler ysıyo da..sis cool mu takılıyonus? Reca ederis ve aşşa inesinistir birasçık, bislere karışınızdır beyimiss.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Oh be nihayet buldum kardeşimin anı defterini..azizil bu forumda ilk tanıdıklarımdan o tertemiz kalbiyle mükemmel ahlak anlayışını birleştirince, beraberinde kaliteli espriler yapabilme yeteneği sıcak kalpli dost delisi azizil oluşmuş.. o bu forumun gerçek dinamosu..benimde çok sevdiğim kardeşim.. layik olduğun gibi yaşa kardeşim, güzellikler herdaim senle olsun.. Saygı ve sevgilerimle.. Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 foruma renk katan güzel insan,seni tanımak ne güzel... sevgiler Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Hepinize çok teşekkür ederim inter ne bağırıon be cool felan takılmıon bu başlığı unutuom ben hep haftada bir aklıma gelio nedense Alıntı
Φ alfa+beta Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 bana ilk hoşgeldin diyen arkadaşım.. walla okuduklarımdan çok güsel bir insanla tanıştığımı düşünüyorum.. artık zamanla kayanşırız.. o zaman bi daha gelip buraya bişeyler yazarım.. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 çok saol kardeşim! öyleymişim galiba, çok severlermiş beni burda Tekrar hoşgeldin! Kalıcı olursun inşAllah! Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 ya aziz görmemişim seni k.bakma yav sen böyle devam hal ve gdişat 100 Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 önemli değil gorgicim, takılıyom zaten artık ben burda, uzatmaları oynuyom gibi bişey! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.