Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

En buhranlı olduğum dönemlerde geldi foruma... Sıkıntılı olduğum anlarda onun iletilerini okumaktan keyf alıyordum..( halada öyle ) Çok zeki cevapları ve esprili yanıtlarıyla kısa sürede sevdirdi kendini herkese... Şimdi benimle beraber media forum barı işletiyor :)

Seni tanıdığıma çok memnunum kardeşim... :clover:

Gönderi tarihi:

Azizille tanışmamız pek hoş olamdı :D birbirimize laf sokup durmaktan da geri kalmadık ama derin devletten aldığım bilgilere göre yüreği temiz sözü de yüreği kadar temiz olduğunu öğrendim bunu ıspatlamakta da geç kalmadı doğrusu...

Gerçi biz de yeni gelen üyelere yapmadığımız bırakmıyor değildik ama Azizil sen de çok üzdün beni bea :lol:

Yazılarını okurken gerçekten büyük bir keyif aldığım kişilerden birisin...

Sana sivil hayatın da başarılar dilerim :lol:

:flowers:

Gönderi tarihi:

aramızdaki onca yaş farkına rağmen hayatta herkesten hala bişiler öğrenilebilineceğini öğretti o bana,kerata

bazen beni utandırdı bazen de güldürdü......tanıdığım için çok mutlu olduğum ileride elini sıkmak

istediğim,yaşı küçük yüreği büyük kardeşim o benim..... :)

ayrıca iş ortağım da olur kendileri..... :D:D

Gönderi tarihi:

forumdaki ilk dostum...herkese olan sıcaklığını bana da göstermişti.. foruma alışma sebeplerimden bir tanesidir kardeşim..onun yüreğindeki iman vatan ve millet sevgisi uçsuz bucaksız okyanuslar gibi ileride okulu bitirip hepimizin gurur duyacağı yerde olacağına yürekten inanıyorum...ALLAH'a emanet ol kardeşim..iyi ki seni tanımışım... :clover:

Gönderi tarihi:

azizil işte :) sevecen, enerji dolu, canayakın, espirili ve yüreği sevgi dolu :) inşallah okulunu bitirip, iş sahibi olmasını ve sevdiği kızla bir ömür boyu mutlu olmasını dilerim... herşey gönlünce olsun...

İYİ Kİ VARSIN ;)

Gönderi tarihi:

niye böyle veda eder gibi bi forum açıldı..? azizil gidiyomusn yoksa çok üzlürüm ama.. :lol: (nerde o günler)

:P

yazılarını okumaktan keyif aldığım zeki esprili birisi..yeni gelen herkesle uğraşmayı sewiyor sanırım..

samimiyeti ve şirinliğiyle sewdirdi kendini..hep mutlu olursun inşallh.. :clover:

Gönderi tarihi:

forumda sevdiklerimden biri zeki konuşmasını(yazmasını)bilen varlığını aradığım tek insan esprili hani bir tabir vardır adam gibi adam işte bu kardeşim bir ömür buyu mutlu olur inşallah her şey gönlünce olsun

Gönderi tarihi:

Herkese çok teşekkür ederim!

Böyle bir topic olduğunu bilmiyodum yeni gördüm!

Yazılanları görünce gözlerim doldu, beni böyle sevenler olduğunu görünce çok hoşuma gitti, hepiniz iyiki varsınız!

Rabbim izin verdiği sürece burdayım!

Çok saolun :clover::wub::clover:

Gönderi tarihi:

onu gönül tahtımda kardeşimle yanyana getirdim.. efendi ve dürüst lüğünün yanında çevresindekileride neşelendirmek için elinden geleni yapar. forumun olmazsa olmazlarından...

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

sen yokmusun sen kankam

bıtanem

nasıl olduda boyle oldu bu arkadaslık hıc anlayamadım ama ıyıkıde oldu ıyıkıde tanıstım senınle..

su forumda merak ettıgım kısılerden basta gelenlerdensın...

yuregının derınınden gelen sozcuklerle yarına umut

dılındekı ınce anlamda gune tebessum, gune gülümseyiş...

Gönderi tarihi:

*Aziz...aziz çocuum!.. :unsure:

Seni bilmem de tanımamda..ama bişeyi çok merak ediyom.. :unsure:

Sen mi yokusa ben mi daa deşşetiz-deşşetengiziz-aziz?..

Upuzun olacak hayatında hep böyle güzel!. olmanı, başarılı

olmanı dilerim..Baksan a, herkeşler de severmiş bu çocuu.. :wub:

Gönderi tarihi:

Oh be nihayet buldum kardeşimin anı defterini..azizil bu forumda ilk tanıdıklarımdan o tertemiz kalbiyle mükemmel ahlak anlayışını birleştirince, beraberinde kaliteli espriler yapabilme yeteneği sıcak kalpli dost delisi azizil oluşmuş.. o bu forumun gerçek dinamosu..benimde çok sevdiğim kardeşim.. layik olduğun gibi yaşa kardeşim, güzellikler herdaim senle olsun..

Saygı ve sevgilerimle.. :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.