Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl Admin Patch Adams (1998) // Kendini bir akıl hastanesine adayan Patch Adams (Robin Williams) bir gün eğlencenin hastalarına yaradığını fark eder. Onları iyileştirdiğini gözlemler. Bir gün hastaneyi terkederek doktor olmaya ve hastalarını eğlence ile iyileştirmeye karar verir. Bu farklı tedavi yöntemi tabiki geleceğini tehlikeye atar... Çok güzel bir film seyredin derim... Oyuncular: Robin Williams, Monica Potter Yönetmen: Tom Shadyac After committing himself to a mental institution, Hunter "Patch" Adams (Robin Williams) realizes that introducing his fellow patients to humor significantly improves their quality of life. Upon leaving the institution, he decides to become a doctor who cures people using laughter rather than cold, analytical processes. Although jeopardizing his future in medicine, Patch continues his unconventional yet promising healing methods. Starring: Robin Williams, Monica Potter Director: Tom Shadyac
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl sinemada izlemiştim gerçekten güzel bir film,Robin Williams'ın filmleri genelde spirütiel mesajlar içerir zaten..
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 16 yıl Yazar Admin sinemada izlemiştim gerçekten güzel bir film,Robin Williams'ın filmleri genelde spirütiel mesajlar içerir zaten.. Robin mi hi hi hi bu adam bir harika
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 16 yıl Robin Williams ve Patch Adams denilince aklıma ilk , film boyunca Robin Williams'ın giydiği değişik değişik Hawaii gömlekleri geliyor... Bence erkeklerin üzerinde son derece itici duran bu gömlekler, Robin Williams'a çok ama çok yakışıyor Tarz olarak belli kalıpların dışına çok az çıkan iyi bir karakter oyuncusu Robin Williams ve bu film de bence tıpkı Hawaii gömlekleri gibi onun üzerine çok güzel yakışmış, kalıp gibi oturmuş Ha bir de şu alttaki afiş; Bence en iyi film afişlerinden birisi çünkü bu filmin en unutulmaz, en akılda kalıcı sahnesiydi burası benim için, yıllar bile geçse Patch Adams denildiğinde ben bu sahneyi hep hatırlayacağım.. Film ve filmin afişi de çok güzel yakışmış birbirine
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.