Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 15 yıl ----€NiGmA---- (21), Pro (38), kırmızıelma (41), crazy_evil (24), ftoyd (31) İyi ki doğdunuz arkadaşlar..nice mutlu yaşlara..
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 15 yıl ----€NiGmA---- (21), Pro (38), kırmızıelma (41), crazy_evil (24), ftoyd (31) İyi ki doğdunuz arkadaşlar..nice mutlu yaşlara.. hahahahhahaha bende seni bekliyodum raporumu hazırlamıştım enigma 17 de girmiş en son şimdi üniversiteye gidiyor.korsan kitap okumaktan dolayı foruma girmeme cezası almış pro en son 35 de girmiş 2. çocuğu olmuş adı sümeyye şimdi 3 yaşında.Kendisi bir bilgisayar şirketinde teknisyen olarak çalışmıyo hep işten kaytarıyo. kızılelma 38 inde girmiş.İşinden kovulmuş.Şimdi elma işine girmiş gayette başarılı crazy evil 21 yaşında bir uğramış.Şimdi üniversite mezunu işsiz bunalımda ------------------------------------------------------------------------------------ FTOYD iyiki doğdun. o her zaman aramızda
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 15 yıl Yazar hahahahhahaha bende seni bekliyodum raporumu hazırlamıştım enigma 17 de girmiş en son şimdi üniversiteye gidiyor.korsan kitap okumaktan dolayı foruma girmeme cezası almış pro en son 35 de girmiş 2. çocuğu olmuş adı sümeyye şimdi 3 yaşında.Kendisi bir bilgisayar şirketinde teknisyen olarak çalışmıyo hep işten kaytarıyo. kızılelma 38 inde girmiş.İşinden kovulmuş.Şimdi elma işine girmiş gayette başarılı crazy evil 21 yaşında bir uğramış.Şimdi üniversite mezunu işsiz bunalımda ------------------------------------------------------------------------------------ FTOYD iyiki doğdun. o her zaman aramızda İmdatttt biri yardım etsin... ya işin gücün yok mu çocummm senin...
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 15 yıl İmdatttt biri yardım etsin... ya işin gücün yok mu çocummm senin... ihihihihihihihihi
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 15 yıl Yazar ihihihihihihihihi ihihihihi MİŞ Ayrıcada değiştir şu portakalları ağzım sulanıyo
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 15 yıl ihihihihi MİŞ Ayrıcada değiştir şu portakalları ağzım sulanıyo ühühühüühühühü yaaaaa hımm mis gibi değiştireyim mandalina yaparyım
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 15 yıl hahahahhahaha bende seni bekliyodum raporumu hazırlamıştım enigma 17 de girmiş en son şimdi üniversiteye gidiyor.korsan kitap okumaktan dolayı foruma girmeme cezası almış pro en son 35 de girmiş 2. çocuğu olmuş adı sümeyye şimdi 3 yaşında.Kendisi bir bilgisayar şirketinde teknisyen olarak çalışmıyo hep işten kaytarıyo. kızılelma 38 inde girmiş.İşinden kovulmuş.Şimdi elma işine girmiş gayette başarılı crazy evil 21 yaşında bir uğramış.Şimdi üniversite mezunu işsiz bunalımda ------------------------------------------------------------------------------------ FTOYD iyiki doğdun. o her zaman aramızda o kadar aranızdayım ki, bu mesajı yeni gördüm Çok çok teşekkürler arkadaşlar..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.