Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gel inat etme yoksa tüm sırlarını yazarım burda Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 süper insan,kazanova,topic babası Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 arman böyle çekip gidemezsin Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 boyumuzun aynı saçlarının ise benimkinden uzun olduğunu tahmin ettiğim forumdaş.. sosyal renkli formun hayat veren kan damarlarından bitanesi Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Belki üstümüzden bir kuş geçer Kanadından bir tüy düşer İner döne döne gökyüzünden umudun yoldaşın olsun arman... sevgiler Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 herkes ikinci sayfaya düşmüş bi yardım edeyim de yukarı çıksınlar Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 uçan kazlar kovalasın seni emi arman kurtulayamayasın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 örtmenim sen bilmiyosun galiba, armanı ailesi okuldan aldılar, dersleri iyi değil die sanayide çalışıyomuş devamsızlıktan kalıcak ya bu çocuk Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 ewet biliyorum konuştum çalışıyormuş eve ekmek götürüyormuş Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 iyi de okul nolcak örtmenim Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 arman abi çok iyi bir insan.ben onu cafeden tanıyorumm ve tanıdığım için çok mutluyum. umarım hayatında herşey istediği gibi olur ve ii gider saygılar... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 okulu dışardan bitirecekmiş ben kitaplarını verdim ona evde ders çalışıyormuş Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 degerli arkadaşım . burda bir çok insanı tanıştıran hatta diyelim ki kaynaşmasına vesile olan sıcacık dostum .. seni anlatmaya burda klayve deki tuşlar yetersiz .. cok degerlisin sevgiler... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 duydum ki sitem etmişsin beni unuttular die anı defterime kimse yazmadı die sen unutulurmusun hiç unutulmazsın sen bu forumun neşesisin arman iyi ki seni tanımışm buraya eskisi uğramıyorsun biliyorum ama buradaki yokluğun hissediliyor neyse iyi ki varsın canım arkadaşım iyi ki seni tanımışım Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Angel Mineu Aça İlbey.. Teşekkür ederim arkadaşlar.. Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Sevgili dostum nerelerdesin böyle, mübalağa etmiyorum, sen yokken eksik burası.. umarım yaz tatilinde falansındır, şöyle kumsalda çektirip fotoğrafları avatar yaparsın.... En kısa sürede bekleriz... saygılar bozan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Arman bu foruma ilk gürdüğümde yazdıkları ile dikkatimi ilk çekenlerden di, birde kumsaldaki kepli resmi şimdi iyi bir arkadaşım oldu, onu tanımaktan memnun oldum iyi bir dost, güvenilir ve açık sözlü bir arkadaş yokluğu çok belli oluyor ya çok dramatik bir anı oldu bu Arman nerelerdesin sahiden ya gel artık sevgiler sana arman Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 evvel zaman içinde kalbur saman içinde zaman zaman içinde uğra buralara arkadaşım midenin durumu nasıl umarım daha iyisindir. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 abi ne zamandır görüşemiyoz bea şu bitli piyade askerden gelsinde bi toplanalım.... Alıntı
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 herkes ikinci sayfaya düşmüş bi yardım edeyim de yukarı çıksınlar tam aradigim, nasil yazsam da anlatabilsem dedigim cümle karsima cikti bu arada angelflower kimbilir nerelerdesin... Hep altlarda kalanlar, belki de kendilerince unutulduk diyenler yukari cikarmak istedim.. madem ki bugün Bayram, hepbirlikte "eski" dostlarimizi da hatirlayalim ani defterinin ilk basliklarini acan arman di.. kimbilir kendiside suan nerelerde.. bilemiyorum Nice saglikli ve huzurlu Bayramlar Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 angelflower sende yoksun arman da...unutuldugunuzu sanmayin sakin.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.