Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 döndüm legule batmana vardıııııım... meydünüm kara üzümüm benüm...ben içine hapsolmuş çekirdeğünüm senün.... bayramın mübarek olsun daha nice bayramları hep beraber görmeyi ALLAH nasip etsin... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 İyi bayramlar Made in Turkey.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 kimbilir sende nerelerdesin, iyisindir insallah.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 off ya sewgili arkadaşlar can dostlar son yazılanları yeni gördüm ....hikayedeki anlam ...bayram mesajları inanın gözlerim dolu dolu okudum yaaa........... hani bazen hayat dolusunuzdur ve içiniz bayram yeridir......sonra birden bi deprem olur bir felaket olur herşey altüst olur ve yaşama sewincinizi kaybedersiniz herşeyden elinizi eteğinizi çekersiniz ...ve en önemlisi gülüşünüz yarım kalır siz yarım kalırsınız ....işte bende aynen böyleyim........ dilerim Allah hepinizin gönlüne göre bir yaşam nasip eder..................... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 off ya sewgili arkadaşlar can dostlar son yazılanları yeni gördüm bana da cok olur yanliz degilsin bu konu da dilerim Allah hepinizin gönlüne göre bir yaşam nasip eder..................... sana da made in turkey Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 saolun kızlar bende sizin için herşeyin en iyisini en güzelini diliyorum...... sewgili, mineciğim yakında anne olacaksın ne güzel bir duygudur annelik..........(her ne kadar ben yaşayamayacak olsamda )allah sağlıklı evlat nasip etsin ... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 of be arman nerdesin...............gelsende yeni günlükler yaratsan.............. Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Demek Türk üretimisin ne güzel. Bizimkiler osmanlı soyundan. Dedem varmış kıytırık osman, onlardan geliyoruz. Aslında lakabı kıytırık değilde, asıl lakabını yazsam ayıp olur. Dedem osman tam bir türk üretimiymiş benim ki. İşi gücü oturak alemleriymiş. Bi kere arkadaşı çiğ köfte yapalım demiş, garibim acısına dayanamadı, cırcır olup wc'de tüketti ömrünün son yıllarını. O kadar acı yenir mi? Ne mide varmış adamda. Bayramında mutlu olsun bu arada. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 eywallah turist ömer................... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 ANLAMSIZLIK l uçurumlar büyüyor içimde kayalar çığlar kopuyor zirvelerinde yüreğimin gözlerimin denizlerinde gemiler yolculuklara çıkıyor hiç varılamayan limanlara sözcükler mi anlamsızlaştı yoksa dillerimiz mi farklı uyuya kalmışım ne zaman değişti iklimler hep dolu yağıyor hep kar hep fırtına kasırga neden ll şiirler de anlamsızlaşıyor artık üzerine titrediğim sözcük oyaları kalem protestolarda resimleri bir sır gibi saklıyor albümler anlaşılmazlığın yolculuklarındayız nedenlere nasıllara niçinlere asılı yürekler oturmamış duygular mıydı bir çırpıda söylenen tetikte mi tutuluyordu hep tepkiler ufukları bir hışımla saran renkten renge giren bu öfke ne açıklama bekleyen bir şeyler varken lanetler yağdırmak çözüm mü Hasan Kaplan .................................................................. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Gecikmeli kutlama için pardon...... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2009 ANLAMSIZLIK l uçurumlar büyüyor içimde kayalar çığlar kopuyor zirvelerinde yüreğimin gözlerimin denizlerinde gemiler yolculuklara çıkıyor hiç varılamayan limanlara sözcükler mi anlamsızlaştı yoksa dillerimiz mi farklı uyuya kalmışım ne zaman değişti iklimler hep dolu yağıyor hep kar hep fırtına kasırga neden ll şiirler de anlamsızlaşıyor artık üzerine titrediğim sözcük oyaları kalem protestolarda resimleri bir sır gibi saklıyor albümler anlaşılmazlığın yolculuklarındayız nedenlere nasıllara niçinlere asılı yürekler oturmamış duygular mıydı bir çırpıda söylenen tetikte mi tutuluyordu hep tepkiler ufukları bir hışımla saran renkten renge giren bu öfke ne açıklama bekleyen bir şeyler varken lanetler yağdırmak çözüm mü Hasan Kaplan .................................................................. mükemmel bir şiir.....olayı tam anlamıyla özetliyor....anlamsızlaştık tamamen...... Gecikmeli kutlama için pardon...... geçikmeli teşekkürler.....) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 yazılanları okuyunca sanal dahi olsa nasıl güzel dostluklar kurulduğunu tekrar gördüm hatırladım.....bu forum sayesinde bir sürü abim kardeşim dostum oldu zaman geçse bile bitmeyen muhabbetler var..... sewgili adminciğim bu forumum yaratıcısı seni sewiyorum...... 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 Gönderi Tarihi: 25 Ekim 2005 - 00:16 saygılar......................... ** ** aah ah! o tarihte görüş günü yane.. made'm.. beni ilk kez ziyarete gelmişti.. ne günlerdi yarebbim.. elinde 4 yapraklı yonca çiçek.. kendisi minicik bi böcek.. Mademki gitmiştin bırakıp burda Ardından gözyaşı döken göslerle beni Daha gelme davosa istemem Elimde gül çiçeği beklerim her daim o uç uç böcii.. akroştiş şiirime gül hadi bana alkış at omaç mı? .. 1 Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 . . . omaç mı? .. şakkk şakkkkk bütün alkışlar canım cigerim bidenecik İnteriMe......mujuxx mujuxxx gel çay içek..... 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.