Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Melekler Şehri (City of Angels - 1998) Meleklere inanmıyordu, taa ki birine aşık olana dek

Yönetmen : Brad SILBERLING

Oyuncular : Nicholas CAGE,Meg RYAN,Dennis FRANZ,Andre BRAUGHER

Müzik : Gabriel YARED

Görüntü Yönetmeni : John SEALE

Yapımcı : Dawn STEEL,Charles ROVEN

Senaryo : Dana STEVENS

Yapımcı Firma : Warner Home Video

post-2-1140750738_thumb.jpg

Filmin Konusu : Filmde Nicolas Cage, Los Angeles üzerinde gezinen ve kalp cerrahı Dr. Maggie Rice'la karşılaşan melek Seth'i canlandırıyor. Dr. Rice, bir hastanın nedensiz bir şekilde ameliyat masasında saybetmiş, kendine güveni altüst olmuştur. Seth, her ne kadar ölen hastaya yardım için orada olsa da, kendine güvenini tekrar kazanmasına yardım etmek istediği Maggie'den etkilenir. Maggie'in güvenini kazanmasını sağlarken ona aşık olur ve hep izleyip hiç yaşamadığı dünyevi hayata kavuşmanın yollarını aramaya başlar. clover.gif

• 10 ay sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:

Film çok saçma bir olay üzerine kurulsada akışı insanın ilgisini çekiyor ama genede boş zamanınız varsa izleyin derim veya aşk filmlerinden hoşlanıyorsanız... Özellikle bir Meg RYAN hayranıysanız benim gibi :wub:

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Evet bir Meg Ryan ve aynı zamanda bir Nicholas Cage hayranı olarak bu filmi izlemeden geçtiğim dusunulemez tabii.. Özellikle film muthis soundtrackleri ile aklımda kalmış filmlerden birisidir. Sırf onlar için bile izlenebilir bu film bence :) Bunun dışında filmin repliklerini hatırlıyorum da onlar da iyiydi aslında... Hani böyle edebiyat parçalanan filmlerden demek doğru olabilir bu film için... Hele bir de bir armut (ya bu da hakaret gibi oldu, başka bir meyve yokmuydu acaba, çilek falan desek daha bi hoş durabilirdi burada mesela :P ) sahnesi vardı ki, benim aklımda en iyi yer etmiş sahnelerden birisidir. Öyle ki kimi zaman bir insandan birşeyi anlatmasını istesem ve o insan da o şeyi boyle kısır bir şekilde anlatmaya kalkışsa hemen aklıma bu sahneyi örnek vermek gelir ve nitekim veririm de :D

Guzeldi vesselam, ben filmi genel olarak sevdim :) Son olarak bir de filmin sloganını hatırlayalım derim, çunku bu aynı zamanda filmin kısaca özetini veren iyi bir slogandır :)

"O meleklere inanmazdı taki o meleklerden birine aşık oluncaya kadar..."

Aslında ben de bu filmi hala izlememiş olan insanların var olduguna inanmıyorum, sanki bu filmi herkes izlemiştir gibi geliyor bana :online2long:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.