Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2012 Patates, soğan, sivri biber, domates bunlarla bişey yaparsam çocuklar yemez, buzluktaki tavuğu çıkarsam babam yemez.. Babama yeşil mercimek yemeği yapsam bu sıcakta ağır gelir mi acaba.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2012 öğlen yeşil mercimek yedik biz walla.. iyi de oldu.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2012 oh iyi, zaten bende çok severim..yaşasınn hallettik bu işide, karar vermek yolun yarısıdır dimi.. Teşekkür ederim.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2012 hatta ve bazen tamamı da oluveriyor.. karar anı çok önemli.. çok.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2012 bugün ben temizlik yaptım önce evi süpürdüm sonra evi baştan aşağı sildim sonra toz aldım sonra bulaşıkları yıkadım sonra annemin balkondaki çiçeklerini suladım kendime milkşhake yaptım alışverişe çıkıp 3 thşirt bi gömlek aldım kendime sonra 2 saat uyudum kalktım kendime 3 tane hamburger yaptım ne çok şey yaptım ben bugün yav Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 Fırında makarna yaptım babam çok beğendi.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 kinaye mi şimdi bu? babaya ha.. walla eferim.. eferim.. yazıklar olsun..yazıklar olsun.. orran abim benim.. koş.. perişanım.. müslüm babam sen de yetiş.. bu kız beni mafedecek yaw.. off...of.. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 alışveriş yapmalıyım. Alıntı
Φ Tinkerbell Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 Telefonla çook uzun süre konuştum 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2012 Trafikte kayboldum Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2012 eh.. okumazsanız gulliver'in öğüdünü.. başınıza da bu gelir.. kalsaydınız:)) demiştin.. sen sıkışıp-kaldın işte.. oh olsun! Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2012 gerçekten dee.. siz medyum musunuz yoksam Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2012 değilim amma.. sataşanın başına nedense bilmem.. bi şeycikler hep gelir.. önceleri ürküyordum.. sonra alıştım.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2012 yaaaa aynısının tıpkısı bana sataşanlar içinde olur .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2012 kıratla yatan.. ya huyundan ya suyundan.. demişler.. boşuna dememişler.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2012 doğru bi de üzüm üzüme bakışanlar var..) Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2012 ben üzüm değilim ki.. onu razakı olanlar düşünsün.. Alıntı
Φ Tinkerbell Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2012 Harika bir gün geçirdim 1 Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2012 bugün kendime ziyafet çektim yav pizza yaptım tekirdağ köfte yaptım sonra nugget yaptım hamburger etinden kızarttım patetes kızarttım sonrada 1 saat bulaşıkları yıkadım yok arkadaş ben oynamıyom işteyken bu kadar yorulmuyom ben yav bu bulaşık beni öldürüyor 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2012 bugün kendime ziyafet çektim yav pizza yaptım tekirdağ köfte yaptım sonra nugget yaptım hamburger etinden kızarttım patetes kızarttım sonrada 1 saat bulaşıkları yıkadım yok arkadaş ben oynamıyom işteyken bu kadar yorulmuyom ben yav bu bulaşık beni öldürüyor cüşünüz.. abe bu ne tür bi ziyafettr yaw.. bi davet yokmudur? "üstadım.. erişilmez ikon'um.. buyursadınız.. gelip sofraya şeref versediniz.." demek yokmıydı genc çocumuz.. işte o vakit.. ben de sana bulaşmış olduklarında.. arıtım görevi bağlamında eşlik edicek olabilirdim.. bi da yapmayınz.. acilen davet notu göderiniz.. peki.. .. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2012 tamamdır bundan sonra davet hatta resim çekip eklerim ama benim acilen pilav yapmasını öğrenmem lazım yav dün arkadaş anlattıda aklımda pek kalmadı önce pirinçleri ayıklıcaz sonra yıkayacaz sonra sıcak suya ıslıcaz sonra tencereye yağ dökecez(miktarını söylemedi göz kararı) sonra şehriyelleri pembeleşinceye kadar kızartacaz sonra bir bardak pirince 1.5 bardak mıydı yav 2.5 bardak mıydı su katacaz tuzunu eklicez biraz karıştıracaz sonra tencerenin ağzını kapatacaz bide başında beklicekmişim başında beklemezsem dibine tutarmış ee ben başında beklersem dibine tutmıyacak mı başında bekleyipte ne yapacam lan ben bunu niye sormadım yavv dua mı edecem acep allahım bak başında bekliyrum ne olur pilavı dibine tutturma yareppim sen büyüksün süpanekem dinim imanım amin neyse ben yarın bi deneyim yoook yarında ablama gidecem pazar günü denerim başarabilirmiyim ki görecez neyse ne diyodum anam hakket ne diyodum lem ben bunu düşüneceğim ben nediyodum Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2012 @ annen gelmiyo mu daha.. http://www.uzmantv.com/pilav-nasil-yapilir Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2012 yok yavv gelmiyor aplaa buldu soğuk yeri gelir mi bide kedi bulmuşlar küçücük minnacık bizim kedi ufacık boyuylan fare tutmuş babamda evden kovalamış fareyle oynadı diye annemde bi güzelyıkamış kediyi kedi hasta olmuş sonra ne olmuş bilmiyom telefon kapandı çünkü tekrar aradığımda kedi muhabbeti bitmişti başka şey konuştuk dur yarın bi daha arayim ben kediye ne olmuş öğrenim ama annemin her an baskın yapmasına karşılık evdeki bira şişelerini atmam gerek yanlış saymadıysam 57 tane olmuş tekele versem bana 3 bira verir mi acaba Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.