Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2009 15 yıl Bugün ben ilk defa ''Ben bugün hiç kostarika içmedim.'' şeklinde bir cümle kurdum...
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2009 15 yıl Perdeleri söktüm astım söktüm astım söktüm astım.................
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2009 15 yıl çok istediğim işin ilk adımını attım ooo, hayırlı olsun Kahve likörü aldım
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2009 15 yıl ooo, hayırlı olsun Kahve likörü aldım teşekkür ederim likörden ben de isterim söyleyim.. bugün ben hiç kahve içmedim
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 15 yıl Bugün saç traşı oldum.Sıhhatler olsun bana ve bugün traj olanlara.
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2009 15 yıl bugun ben çay demledim bi bardak ta sevgili hatun için doldurdum afiyet olsun =)
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2009 15 yıl bugün ben afiyetle bir bardak cay ictim ;ellerine saglik jön aman efendim ne demek =) lütfen bırakın zahmet etmeyin ben sonra yıkarım bardağı
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2009 15 yıl aman efendim ne demek =) lütfen bırakın zahmet etmeyin ben sonra yıkarım bardağı Madem israr ediyorsun , senimi kircam , yika yikayabildigin kadar
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2009 15 yıl listeme bakimm heeh salı günü boşmuşum yarın bide temizliğe geleyim size isterseniz
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 15 yıl bugün ben coooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tatli seyler yedim tatlilik komasina girmedigim icinde cok saskinim
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2010 15 yıl Bugün ben yağmurda ıslandım....ama hoşuma gitti ne yalan söleyeyim...)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.