Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 16 yıl passline(27), zeinep(21), lale.lale(43), karakartalplastik(33) İyi ki doğdunuz arkadaşlar nice mutlu yaşlara...
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 16 yıl aaa! yaşasın! passline , lale.lale ve karakartalplastik'in doğum günleriymiş. en sevdiğim üyeler tey tey teeyyy! en güzel bi gün. yaşasınnn!
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar aaa! yaşasın! passline , lale.lale ve karakartalplastik'in doğum günleriymiş. en sevdiğim üyeler tey tey teeyyy! en güzel bi gün. yaşasınnn!
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 16 yıl en güzel bi insan radya. hep o sevdi bizi, bize hep o kucak açtı. bizim doğum günümüzü herbişeyimizi hep o hatırladı. sevgi verdi bize, dostluk verdi, arkadaşlık verdi. ne mutlu sana radya ne mutlu. sevgi insanı radya, sen çok yaşa
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar en güzel bi insan radya. hep o sevdi bizi, bize hep o kucak açtı. bizim doğum günümüzü herbişeyimizi hep o hatırladı. sevgi verdi bize, dostluk verdi, arkadaşlık verdi. ne mutlu sana radya ne mutlu. sevgi insanı radya, sen çok yaşa rua bende seni seviyorum biliyosun dimi
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 16 yıl rua bende seni seviyorum biliyosun dimi sevelim sevilelim. ama karakartalplastik'in sevgisi ben de bambaşka. karakartalplastik dedin mi akan sular durur ben de. ay lav yu karakartalplastik. hep böyle esnek ol.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.