Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 iyyyy rakımı eh o eh içmeyin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 son bir şans vermenin iyi birşey olduğunu öğrendim Alıntı
Φ ecnmst Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Aslında hayat fani ve o kadar kısaki, hayattan günbegün yeni dersler çıkarıyoruz ve bu derslerinde sonu gelmeyeceği kesin.Galiba herkes için farklı kavramlar bunlar birisi için güvenmek hayal kırıklığıyla sona ermiş bir diğeri güvenerek kazanmış anlıcanız madde madde yerine genel bi düstur ekliyim dedim. SANA NASIL DAVRANILMASINI İSTİYORSAN BİR BAŞKASINA SEN ÖYLE DAVRAN. HAYATIN PARILTILI REKLERİNİN BİR GÜN SOLACAĞINI ASLA UNUTMA VE SENDE, İNSAN OLMANIN ASALETİNE YAKIŞIR DAVRAN. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2008 iş paraya geldiğinde ne arkadaşlık ne akrabalık ne komşuluk ne dostluk hiçbişeyin kalmadığını öğrendim... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 hayatta sadce bir iki kisi gercek dostun olabilir gerisi sadece tanidik dir. Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2008 öğlen yemeğinde döner ve ayranı fazla kaçırınca uykumuzun geleceğini Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2008 Öğrenciliğin ne kadar güzel olduğunu Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Uykusuzluğun alışkanlığa dönüşebildiğini Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 ne olursa olsun hayattan bikmiyacagimi ogrendim Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Hayatın kimseyi üzmeye değmeyecek kadar değerli olduğunu Alıntı
Φ Bahtsız Bedevi Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 geçmişini geçmişte bırak bir iz bile bırakmamayı öğrendim öğrendim ama uygulayamıyorum.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 Hic bir kimseye güvenmiyeceksin.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.