Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Jackson Brown'in "Su Hayatta Neler Ogrendik Neler" adli >kitapcigindan: >1- Kendimi neselendirmek istedigim zaman en iyi yolun baska >birini neşelendirmeye çalışmak olduğunu >öğrendim. >2 - Bir bebegin evlilik sorunlarini çözemeyecegini ögrendim. >3- Bir tartismayi tatliya baglamadan yataga gidilmemesi gerektiğini >öğrendim. >4- Isyerinde romantik iliskiler aranmamasi gerektigini ögrendim. > >5- Insanin kendisinden daha sorunlu birisiyle evlenmemesi >gerektigini >ögrendim. >6- Çalistirdigimiz insanlara iyi davrandigimizda, onlarin da >müsteriye iyi davrandiklarini ögrendim. >7- Bir toplantida zekâmi ya da sohbetimi göstermek konusunda >tercih yapmak gerektiğinde sohbeti seçmenin daha iyi olacağını >öğrendim. > > >8- Insanlara iyi davranmanin hiçbir maliyeti olmadigini ögrendim. > >9- Gerçekten yasamaya baslamak için emeklilik beklenirse, çok >uzun bir süre beklenilmiş olunacağını öğrendim > >10-Iyi kalpli olmanin mükemmel olmaktan daha önemli oldugunu > > > > >11-Bir domuza ve bir çocuga istedikleri her seyi verirseniz sonuçta >çok iyi bir domuzunuz ve çok kötü bir çocuğunuz olacağını öğrendim. > > > > >12-Kimle evlenecegin kararinin hayatta verilen en önemli karar >olduğunu öğrendim. > Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Iyi kalpli olmanin mükemmel olmaktan daha önemli oldugunu 12-Kimle evlenecegin kararinin hayatta verilen en önemli karar olduğunu öğrendim. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 arkadaşlar eklemek istediğiniz maddeleri, hayatın size öğrettiklerini yazın lütfen Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Benim için en önemli madde ; Hayatta hiç kimseye ama hiç kimseye güvenilmemesi gerektiğini ( istisnalar hariç ) Azmin elinden hiç birşeyin kurtulamadığını istedikten sonra herşeyin başarılabileceiğini Ayrılıktan daha büyük bir acının da olduğunu Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 mütevazi davranmanın iyi birşey olmadığını Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 hayattan bişiler öğrendiğimi zannedipte aslında hiç bi poh öğrenmediğimi öğrendim............. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Anladım ki hiç birşey öğrenmemişim..... Annemin de dediği gibi '' Bildiğim yanıldığıma yetmiyor '' Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 mutluluğu bulmak için ille de çok büyük şeylerin olmasını beklememeyi öğrendim Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 herşeye rağmen her anı yaşamanın önemini öğrendim.. Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 bir tek çocuklara güvenmeyi Yüzünde gösterir çünkü Gülüşünü,öfkesini-isyanını bana... OYSA SÖZ-GİZLER -MİŞ her-şeyi (büyümüş OLANLARDA sadece bunu gördüm) Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 insanlara fazla değer vermemeyi öğrendim.. büyük konuşmamayı öğrendim.. bi ilişkiye başlamadan önce duygusal değil mantıklı dawranmak gerektiğini öğrendim.. sewginin karşılıksız olunca daha güzel oldugunu öğrendim.. ve öğrenmeye dewam ediyorum... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 bende hala öğrenmeye devam edenlerden ve bi sonuç çıkaramayanlardanım sanırım Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 hayatın bize bazı şeyleri öğrettiğini değil,eğittiğini öğrendim... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 ben mutlu olduğumda etrafımdakilerle daha kolay iletişime geçebildiğimi ve daha pozitif olduğumuy öğrendim genelde de pozitif biriyim ama neşeli olduğum anlarda etrafımdakileri de neşelendirebiliyorum diye düşünüyorum Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Ben evlenmeden önce çok iyi düsünmek gerektigini ögrendim. Mütevazi oldugun zaman insanlarin seni küçük gördügünü ögrendim. Merhametten maraz dogar sözünün dogru oldugunu ögrendim. Hayatimi deymez birisi için harcadigimi ögrendim. Ama biliyorum ki bunlari sadece ögrendim uygulamaya henüz geçemedim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 doğru söylüyosun güzelyaz, çok şey öğreniyoruz ama asıl sorun bunları uygulayamamak Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 hatalardan pişmanlık duymamak gerektiğini ve bulunduğun anın tadını çıkarmak gerektiğini öğrendim Alıntı
Φ anesa_ Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 mütevazi davranmanın iyi birşey olmadığını ben de herseye ragmen oyle davranmak gerektigini ogrendim Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 birini seviyosan; o seni sevmiyosa da sevmesini öğrendimm..heheh öğrendimmi acaba yaaa... okulların ne kadar içi boş bişi olduğunu öğrendim... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 herşeyi .......gerçekleri kabullenmeyi öğrendim. düşüncelerini gerçekleştirmen gerektiğini ... gerçeklerle yaşamayı....... yaşamın düşlerden oluştuğunu............ yaşamımızı bizim düşlerimiz yarattığını.... sevilmeyi beklemeden sevmeyi ÖĞRENDİM.............. bozkırdaki yaşamın içinde yaşam olduğunu ÖĞRENDİM.... bulutların arkasındaki MAVİ yi görmeyi ÖĞRENDİM........... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 ne kadar çok yalaka varmış onlarıda öğrendimmm üfffff ... öğren öğren bitmeyecek kadar uzun bir hayatın olduğunu öğrendim.. rakı içilmez çok acı onu öğrendimm tekila içerken limon ve tuz olayının nasıl yapıldığınıı kuzenimden öğrendimm .. ama daha ta randımanlı yapamıyorum.heheh işte hayat böyle bişeyyyy .. bu arada admin e sesleniyorum adamın biri süper bayan diye topic açmış sesiniz çıkmıyo ben ise açtığım topic in benzeri var diye hemen uyarılıyorum...bu mudur yanii????? Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 rakı içmeyi öğrenemedin mi sen.............. gel ben sana öğreteyim........ rakı içmek bir sanattır..................muhabbettir........dostluktur...........paylaşmaktır hayatı yaşamı sevgiyi ...herşeydir rakı sofrası......rakı sadece içilmez.. sewvgiyle muhabbetle içilir........ Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 hehehe rakı dediğin şeylerdir ama farklıdır rakı Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 eh sen bilirsin.......büyüyünce anlarsın ...diyeyim ........... : Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 içelim bigünnn mademmm kızma yaaawww Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.