Φ Elonki Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 arkadaş tavsiyesi üzerine bende başlamak istedim bakalım neler göreceğiz.artık bende varım Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 hımmmm kimmiş bu arkadaş acaba hoşgeldin elonki .... Alıntı
Misafir duyguseli Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Hoşgeldiniz Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Hoşgeldin. Ben ZEBERCET'in kurbanıyım. Sen kimin kurbanısın? Alıntı
Φ Elonki Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 hımmmm kimmiş bu arkadaş acaba hoşgeldin elonki .... hoşşşşşşşşşbulduk canım bacım Hoşgeldin... hoşbulduk teşekür ederim Hoşgeldiniz teşekür ederim hoşbulduk hosgeldınız.. mersi hoşgeldiniz iyiki geldim Hoşgeldin. Ben ZEBERCET'in kurbanıyım. Sen kimin kurbanısın? hoşbulduk bende Mouchette'in kurbanıyım Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 Hoşgeldin (geç oldu ama) Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 ne demek kurban yaw... hoşgeldin işte mis gibi yer... alla alla... hem şarkısı var bunun : bir çooookkk gidennn, memnun ki yerindeeennn, çok seneler geçti çok seneler geçti dönen yok seferindeeeeennnn... aha bu da mesaj kaygılı bir diğer iletim olarak kayıtlara geçsin lütfen.... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 ne demek kurban yaw... "Ben sana kurban oliiim kurban" demek Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.