Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 biri bana tırnak makası getirsinn.. tırnağım kırıldı ya Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Buyruun... Böcek ilaçlama Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 birinin bana kastı var imdaaattt... poliisss Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 lokantadan yemek ... çok acıktımmm Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Aries lokantacıya söylesen de bir porsiyon da bana bıraksa rica etsem Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 güven duygumu istiyorum.. elimden aldılar.. kapıyı güven çalsın Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2010 Hiiii gecenin bu saatinde kapı çalsa korkarım de git in mi ,cin mi istemem Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2010 Bir tatlı dil,güler yüz.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 Elimdeki fındık ezmesi kavanozunu elimden alacak biri gelsin hemen...bitiyooooo... Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 Elimdeki fındık ezmesi kavanozunu elimden alacak biri gelsin hemen...bitiyooooo... ben geliyorum Radya... Fındık ezmesi konusunda acayip açgözlüyümdür ona göre Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 Elimdeki fındık ezmesi kavanozunu elimden alacak biri gelsin hemen...bitiyooooo... fındık ezmene bir ortakta ben olayım Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 ben geliyorum Radya... Fındık ezmesi konusunda acayip açgözlüyümdür ona göre fındık ezmene bir ortakta ben olayım Bitirdimmmmm....geç kaldınız.... ama tam dolu bir kavanoz değildi... Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 kapını çalıp geldik o kadar, ben anlamam fındık ezmesi isterim Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 Bak alırım bi kavanoz daha ama söz ver, bana bi kaşık bile vermiceksin... Bu arada kapım çaldı benim,gidiyorum... Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2010 Bizim pizzacıdan şöyle kocaman bir pizzayla babam gelseee Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2010 arkadaşım gelsin anlatacaklarım birikti roman yazabileceğim fizik tedavisini anlatacağım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.