Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl Aries lokantacıya söylesen de bir porsiyon da bana bıraksa rica etsem
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2010 15 yıl Hiiii gecenin bu saatinde kapı çalsa korkarım de git in mi ,cin mi istemem
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 15 yıl Yazar Elimdeki fındık ezmesi kavanozunu elimden alacak biri gelsin hemen...bitiyooooo...
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 15 yıl Elimdeki fındık ezmesi kavanozunu elimden alacak biri gelsin hemen...bitiyooooo... ben geliyorum Radya... Fındık ezmesi konusunda acayip açgözlüyümdür ona göre
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 15 yıl Elimdeki fındık ezmesi kavanozunu elimden alacak biri gelsin hemen...bitiyooooo... fındık ezmene bir ortakta ben olayım
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 15 yıl Yazar ben geliyorum Radya... Fındık ezmesi konusunda acayip açgözlüyümdür ona göre fındık ezmene bir ortakta ben olayım Bitirdimmmmm....geç kaldınız.... ama tam dolu bir kavanoz değildi...
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 15 yıl Yazar Bak alırım bi kavanoz daha ama söz ver, bana bi kaşık bile vermiceksin... Bu arada kapım çaldı benim,gidiyorum...
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2010 15 yıl arkadaşım gelsin anlatacaklarım birikti roman yazabileceğim fizik tedavisini anlatacağım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.