Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 yaa bu babam varya aksamları yatarken acıyo klımayı kapısını kapayıto ne var yanı acsan kapıyı benım odamda sogusa sımdıde gelmıs nerden bulduysa eskı bı vantılatoru odama koyuyo evde zaten 3 kısı kalıyoz 4 tane klıma var evde bı tek benım odamda yok uvey evlatmıyım ben yaa getırdıgı vantılatorunde kafası bıle donmuyo sabıt, boynum tutulur kı benım hayır bırı bıze klıma hedıye etse gıder onuda tuvalete takar benım odama yıne takmaz bıde annem tatılde zaten kaldık basbasa ne yemek yapar ne bulasık yıkar ne bı temızlık yapar elını hıcbır seye surmez dusmanız sankı cok sınırlendım ya burama geldı artık off Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 yaa bu babam varyaaksamları yatarken acıyo klımayı kapısını kapayıto ne var yanı acsan kapıyı benım odamda sogusa sımdıde gelmıs nerden bulduysa eskı bı vantılatoru odama koyuyo evde zaten 3 kısı kalıyoz 4 tane klıma var evde bı tek benım odamda yok uvey evlatmıyım ben yaa getırdıgı vantılatorunde kafası bıle donmuyo sabıt, boynum tutulur kı benım hayır bırı bıze klıma hedıye etse gıder onuda tuvalete takar benım odama yıne takmaz bıde annem tatılde zaten kaldık basbasa ne yemek yapar ne bulasık yıkar ne bı temızlık yapar elını hıcbır seye surmez dusmanız sankı cok sınırlendım ya burama geldı artık off Sizin ev kac odali kurban, 3 kisiye 4 tane kilima var? Madem 3 kisisiniz, yani sen baban ve annen, o halde kilimanin 3 tanesi diger odalarda. sende gidersin diger odalarin birinde yatarsin. Ama genede tabiiki babanizin davranisi anlasilir degil. Yemek konusuna deginirsek, en iyisi sen yemek yapmayi ögrenki bagimsiz yasarsin. Annen her zaman yaninda yasamayacak nasil olsa. bak kadincagiz bir tatil yapmaya gitmis ve sen simdiden ac kaldim diye haykiriyorsun. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 bızım ev 3 oda 1 salon ama odamı sevıyorum ben koltukta rahat olmaz komple dıger odaya tasınmayada usenıyorum annem her sene boyle yaparkı brakıp gıdıyo bızı babamla alıskınım yanı ben butun ıhyaclarımı karsılayabılıyorum yemek yapmasınıda bılıyorum hatta ıddalıyım da bu konuda yemekteyız porgramına katılsam acık ara 1. de olurum ama ben yemek yapınca babamda yıyo o yuzden yapmıyorum ıkımızde ac ac yasıyoz oda bana klıma almıyo kendı odasında klmayı acıp kapısını kapatıyo aramız hep lımonı zaten babamla ben yemek yapsam oda kapısını acacak veya babam kapısını acsa bende yemek yapmaya baslıcam ama ıkımızde alttan almıyoz Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2009 yaa bu babam varyaaksamları yatarken acıyo klımayı kapısını kapayıto ne var yanı acsan kapıyı benım odamda sogusa madem yatmis uyuyor, nasil kapisini acsin ki Ahmet, sen neden acmiyorsun ki bıde annem tatılde zaten kaldık basbasa Bak bu cok güzel degil mi, eski askerlik hatiralarinizi birbirinize anlatirsiniz, baban kendi resimlerini sana gösterir, sende kendisine gösterirsin ne yemek yapar ne bulasık yıkar ne bı temızlık yapar elını hıcbır seye surmezdusmanız sankı cok sınırlendım ya burama geldı artık off Peki annen evdeyken sen yapiyormusun komple dıger odaya tasınmayada usenıyorum bence de hic kimildama yerinden, annen döndügün de, gittigine bin pisman olmasin sonra ama ben yemek yapınca babamda yıyo o yuzden yapmıyorum Aynisini annen yapsa.. yani yiyorsunuz diye yapmasa.. tepkin nasil olurdu.. ? ıkımızde ac ac yasıyozoda bana klıma almıyo kendı odasında klmayı acıp kapısını kapatıyo aramız hep lımonı zaten babamla Bak sen en iyisi yagrin ilk bi salata ile basla, bol eksili olsun... ben yemek yapsam oda kapısını acacakveya babam kapısını acsa bende yemek yapmaya baslıcam ama ıkımızde alttan almıyoz Mutfak kapisi acildimi, tüm kapilar acildi demektir Tamam tamam ben kactim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2009 madem yatmis uyuyor, nasil kapisini acsin ki Ahmet, sen neden acmiyorsun ki yok yaa ne acacam kapısını uyanıpta farkettıgı zaman gerı kapatır ben bılıyom =) Bak bu cok güzel degil mi, eski askerlik hatiralarinizi birbirinize anlatirsiniz, baban kendi resimlerini sana gösterir, sende kendisine gösterirsin o konuları coktan gectık bız dondugumde ben butun anılarımı o butun anlarını anlattı Peki annen evdeyken sen yapiyormusun hayır yapmıyorum =) bence de hic kimildama yerinden, annen döndügün de, gittigine bin pisman olmasin sonra annem donecegı zaman evı komple temızlıyorum zaten tertemız pırıl pırıl yapıyorum evı ama dondugunde yıne bıssuru laf edıyo sen bu evı hıc mı temızlemedın dıye demek temızlenmemıs halını gorse benı balkondan asagı atar Aynisini annen yapsa.. yani yiyorsunuz diye yapmasa.. tepkin nasil olurdu.. ? yok anneler boyle bırsey yapmaz sanmıyorum yapacagını cok hasta olup yataktan kalkamıcak durumda olsa bıle yemegımızı yapar =) Bak sen en iyisi yagrin ilk bi salata ile basla, bol eksili olsun... bende ac kalıyorum ama ınat degıl mı yapmam =) Mutfak kapisi acildimi, tüm kapilar acildi demektir erkegın kalbıne gıden yol mıdesınden gecer ama bende erkegım bı kerede babam yapsın ama Tamam tamam ben kactim kacma gel buraya Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2009 kacma gel buraya yok yok ben kaciyorum artik gercekten.. gec oldu...gec de ne söz... sabah oldu git hadi sende yat uyu az, sabahcilara gelmeden, iyi uykular Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2009 tskler ama ben zaten gıtmıstım kı sızacaktım yoksa gıtmesem Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2009 Ahh ahhh sen bunlar için mi kızıyorsun babana Ben benimkini anlatsam akşam ziyafet sofrası hazırlarsın babana Ahmetcim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2009 hakketten mı ben babamın elını opeyım o zaman hazır baslık varken sende anlat barı, cekıstırelım su babaları Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2009 Tamam aklıma geldikçe anlatırım buraya da.. Sen blogları hiç okumuyomusun ben arada orada çekiştiriyorum zaten Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2009 sayende basladım okumaya kac yıldır burdayım ılk kez gırdım yaa Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2009 Merakla bekliyorum seninde blogunu.. Alıntı
Φ mrvenl Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2009 amanınnn yahu sıkayett ettıgın konuya bak ) benım aılemde tatıldeler bayadır gormuyorum .sabah aksam annemden cok yemek annemden cok iş yapıorum emanete saygıı evını emanet etmıss sana gıtmıss sende nankorluk etmeyıverr ) sen babandan yakınıyosun bende dıorum keske babam yanımda olsadaa her dedıgını yapsam )))) Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2009 ama sen bayansın. sızın doganızda var yanı bu ev ıslerı =) son 6-7 senedır annemın tatıllerı yuzunden alıstım aslında ben bu ıslere yok ama bu sene yapmıcam ıctıgı su bardagını bıle yıkamaz mı ya hadı yıkamayı gectım calkala koy barı oda yok bende yapmıyorum bakalım hangımız ımana gelecek once ama benım gelmıyacegım kesın desemde sız bana bakmayın demekkı neymıs buyuk konusmamak gerekmıs babam eve gelır gelmez uzandı yatagına halada yatıyo cok hasta tansıyonu yukselmıs yarın ısede gıtmıcek kalk doktora gıdelım dıyorum yok dıyo ınat ettı cocuk gıbı acıl yemek yaptım babama buz gıbı cacık salata bıde pılav acıl olmasa daha guzel seyler yapardım kı yatagına servıs yaptım bıde babam bır an once ıyılesır umarım supaneke yareppim dinimiz amin ıyılesene kadar yaparım yemek evde ıyılestıkten sonra yaparmıyım bılmıyorum hele o zaman olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.