Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl kesın ablacım o yapmıstır kım yapacak baska sakın yayın vermeyın ona benı hemen cızer o
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl sen yoktun gıtmeden son kez yayına gırdıgımde de benı dovmekten beter ettıler cok kırdılar benı sen olsaydın korurdun benı
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl loo bozdunuz sonunda radyyoyuu hah şimdiii ben sölücem şarkıları artık
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl Okadar cokmu gozunu korkuttu delifirtina senin gozunu jon ismini yazarkende elin ayagin titriyormus gibi geldi bana
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl hee hıc sorma yakısıklı adını anarken bıle korkudan ödüm höplüyo
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl hee hıc sorma yakısıklı adını anarken bıle korkudan ödüm höplüyo Bu forum niye ingilizce olmuş eski forum nereye gitmiş Jöncüümmm korkunun ecele faydası yokkk Artık sevmiyecem gari hiç birinizi sevmiyecem gariii,dedikoducular
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl jonun korkulus ruyasini forumculara taktir etmekten onur suyariz hani alkis nerede duyamiyorum
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl jonun korkulus ruyasini forumculara taktir etmekten onur suyariz hani alkis nerede duyamiyorum Alkışlamayanı keserim söleeee Jönnn getir mikrofonumu şarkı söyleyiceğim
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl fırtına sevıyon mu dovuyon mu bellı degıl ayrıca cocukmuyum ben mıkrofonu getır sunu getır bunu gotur kalk kendın al bıde ben dedıdokudu falan yapmadım bugun geldım
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl fırtına sevıyon mu dovuyon mu bellı degıl ayrıca cocukmuyum ben mıkrofonu getır sunu getır bunu gotur kalk kendın al bıde ben dedıdokudu falan yapmadım bugun geldım Dik dur biraz dik dur hemen ağlıyon! Şaka yaptık heralde Ben bu çuçuğu seviyom bea,vallaaa,çok iyi çuçuk
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl hep saka yapıyosunuz zaten 3 yasındakı cocugum ya ben saka yaptım kandırdım gecın bakalım dalganızı burda kalp kırılıyo haberınız yok elıme bıde seker verın tam olsun
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl hep saka yapıyosunuz zaten 3 yasındakı cocugum ya ben saka yaptım kandırdım gecın bakalım dalganızı burda kalp kırılıyo haberınız yok elıme bıde seker verın tam olsun Elma şekeri mi istiyon horoz şekeri mi?
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl pamuklu seker =) yıne bılemedınız Hay Allahın iyiliği,hihihiiii beyaz mı pembe mi
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl Hay Allahın iyiliği,hihihiiii beyaz mı pembe mi sarı olanından
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl Noluyo burda kavga mı var bakim gene Jöön seninki sarışın mı yoksa ablacım
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl abla delıfırtına benım sacımı cektı radya ablam gelsın senı ona soylıcem dedım sen gelınce cıktı gıttı hemen cıks sarısın deıl
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl abla delıfırtına benım sacımı cektı radya ablam gelsın senı ona soylıcem dedım sen gelınce cıktı gıttı hemen cıks sarısın deıl Ahhh bi yakalasam o cadıyıııı,kulağından çivilicem duvara söz bakk Benim oğlan esmer ya hep sarılarda gözü,bi kaç kere saçımı sarıya boyamayı teklif etti bana
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl tamam soz=) kurtuluyorum delı fırtınadan ablacım senın oglan bıldıgım kadarıyla daha kucuk ben onun yasındayken dısı sınege bıle bakmazdım sokakta top oynamaktan
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2009 16 yıl Radyo yayını, yayının yapıldığı site sağlayıcıdaki aksaklık sebebiyle bir süre yapılamayacak, radyoseverlere duyurulur
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 15 yıl -http://site.mynet.com/raninsesi/radyo.html- Radyomuzun aksaklığı giderilmiştir. Duyurulur... Şu anda Yayındayız, herkesi bekleriz....
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 15 yıl Arkadaşlar beni istiyorsunuz biliyorum ama seth yayını vermiyor bana
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.