Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 16 yıl Su anda 3 dinleyicimiz var, kapı açık yani, anahtarı mı unuttun acaba
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 16 yıl demek giremiyorsun senin adına çok üzüldüm ben dinliyorum şarkıları valla hemde güldür güldür
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 16 yıl Allah Allah herkes giriyor ama, tekrar dene istersen ama bekle birazcık geç açılıyor olabilir
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 16 yıl Tekrar deniyorum olmazsa darbe yapiyim yoksa bu boyle olmayacak herkes iceride bir ben kapi onunde yetim oksuz kaldim haha bu arada iyide reklam oluyor
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 16 yıl Yakisikli yayinda bekliyoruz arkadaslar... -http://site.mynet.com/raninsesi/radyo.html
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2009 16 yıl Gelirken jilet getirin,dj'in kafası güzel galiba,"içelim arkadaş offff" türünden şarkılar çalıyor...
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2009 16 yıl Radyooo ucuyor bizden soylemesi gelmeyen pisman.. olurrrr sonra
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2009 16 yıl Yasamak bahane bizim radyo bir sahane... Neler kaciriyorsunuz farkinda degilsiniz ...
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2009 16 yıl Radya yayında canli kendi söylüyor, sesi de süper kaçırmayın...
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2009 16 yıl Radyoda yayin tam gaz devam ediyor.. gelmeyen pisman olur soylemedi demeyin...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.