Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2010 15 yıl oradan dene ozaman denedim hokus pokussss bile dedim... ama gülmeeeeeeeeeee
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2010 15 yıl kapilar kilitli ben biliyorum niye bak gülme dedim inadına yerlerde yuvarlanıyoooo niyekine...
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2010 15 yıl beni benimle birak beni benimle bu cehennemde ruhumdan senden cok uzak yabanciyim senin cennetine... Diyor birileri Bas harfi C...
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2010 15 yıl http://site.mynet.co...sesi/radyo.html Paslanmis radiomuz tekrar yayinda
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2010 15 yıl Girmişken yağleyive... AÇIN KAPILARI DAITIRIM ORAYİİİİİ KARIŞMAM BAK
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2010 15 yıl Senin verdiğin link hiç açılmıyo http://site.mynet.com/raninsesi/radyo.html
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2010 15 yıl Halen yasaklilar arasindamisin sen Hem kapıyı açmıyo hem de bilmez gibi yapıyo....açççççççç gircem işte
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2010 15 yıl Tanri misafirlerine kapimiz herzaman aciktir cay kahve pasta borek hersey hazir misafirleri bekliyor ne kadan misafir perterim
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2010 15 yıl nerde bu devlet nerde bu forum nerde bu djler yayın istiyoruz kardeşim
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2010 15 yıl sen yapiversenya yayini :-D oldu yaparım dolapta da kıyma var istermisin
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2010 15 yıl kulağıma fısıldarsanız şifreyi ve kullanıcı adını yapabilirim unutmuşum ben
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2010 15 yıl Dert bende derman sende sifreyi hatirliyorumda kullanici ismini tam hatirlayamiyorum ayni sorun bendede mevcut
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2010 14 yıl Yayındayız Radyoya girmek için tıklayınız Yeni girecek arkadaşlar sayfadaki eklentiyi indirmeli kurmalı ve browseri yeniden başlatmalıdır...
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2010 14 yıl Yokmu yayin yapan nerede uyusuk djler vjler bize diyene bak sen yapta dinleyelim
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2010 14 yıl bize diyene bak sen yapta dinleyelim mazeretim var ID-numarasini unutum
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2010 14 yıl dur şimdi aplamdan cevap gelirse söylerim açarsın yada ben açarım yok yok sen aç
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2010 14 yıl bize diyene bak sen yapta dinleyelim mazeretim var ID-numarasini unutum çok mu radyo dinleyisiniz geldi...napsaz ki...
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2010 14 yıl bende sana başka yerden mesaj atıyom ne bilim burda olduğunu
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.