Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2010 Girebildim girebildim girebildimmmmm :deli: Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 24 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2010 açtım radyoyu Görüntü var ama ses yok... Üstelik radyonun linkini de koymamışsın... http://site.mynet.com/raninsesi/radyo.html Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2010 baktım kimse gelmiyo tvyi karıştırırken es esi gördüm onu izleyim dediydim Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 28 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2010 baktım kimse gelmiyo tvyi karıştırırken es esi gördüm onu izleyim dediydim Görsünler işte;"verin ben yapayım yayın" diyorum,"huysuzsun gelen gideni tartaklarsın" deyip vermiyorlar. Bi eli işte bi eli oynaşta olmaktan iyidir huysuz olmak ama radyonun sahibesinin kafası çalışmıyo ben napimm. na to kafa na to mermer Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2010 Deli biz dururken yayin yapmak senin neyine.. Sen kim yayin yapmak kim heheheyttt biz dururken sana sirami gelir tey tey tey Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2010 Deli biz dururken yayin yapmak senin neyine.. Sen kim yayin yapmak kim heheheyttt biz dururken sana sirami gelir tey tey tey Sen ortadan kaybolunca meydan deliye kaldı, nerelerdesin sen... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2010 Tatildeydimmmmmm iyi iyi allah içine sindirsin, bi sorun olmadığına sevindim... Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2010 iyi iyi allah içine sindirsin, bi sorun olmadığına sevindim... Deliler nezaman bir sorunu dert etmislerki kendilerine bugun sorun olsun Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2010 Deliler nezaman bir sorunu dert etmislerki kendilerine bugun sorun olsun Evet haklısın allah hastalık vermesin yeter ki... Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2010 Accchhh tuh tuh yayindayiz duyrulur achhtuhh tuhh kapidan iceri girerken sag ayaginizla girmeyi deneyiniz yoksa dis kapinin mandali olurusunuz haaa giris ucretlidir demedi demeyin Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2010 kimse gitmesin çalsın tek başına Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2010 haha kimse gelmesi kapilari kilitli viyanaya giris yok hehe Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2010 seni ablama dicem radyoyu açtı beni almadı dicem seni djlikten alsın Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2010 puhahaha Ablanmi sor bir ablana o gelebiliyormuki radyoya ona radyo yasagi var Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2010 puhahaha Ablanmi sor bir ablana o gelebiliyormuki radyoya ona radyo yasagi var ben çalarsam yasağı dinlemez gelir Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2010 seni ablama dicem radyoyu açtı beni almadı dicem seni djlikten alsın Onun yayınına bi tek ben giremiyorum sanıyordum puhahaha Ablanmi sor bir ablana o gelebiliyormuki radyoya ona radyo yasagi var sen çift anahtar vurursan kapıya... ben çalarsam yasağı dinlemez gelir vız gelir bana yasaklar, yasakta neymiş... Hadi sizden ses çıkmayacaksa radyoyu açıcam, biraz kafa dağıtmaya ihtiyacım var.... Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2010 hihi Kapilari kitlemeyi unutma Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2010 Hadi gelin neyse ben acayim size yayin yapayim bugunluk djlik yapayim Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2010 hihi Kapilari kitlemeyi unutma Yayında sen mi varsın radyoyu açamıyorum... giremiyorum da... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.